fbpx

 

Workshops & Trainingen

We zijn allemaal geboren als multidimensionale wezens, alleen zit onze kennis onder diepere lagen weggestopt. Tijdens de verschillende trainingen en workshops word je weer in contact gebracht met deze kennis. Daarnaast zullen jouw helende vermogens weer worden geactiveerd, zodat ook jij weer gebruik kunt maken van de verschillende energie vormen, het volledige spectrum van de Bron.

Tijdens iedere training staat jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling centraal. Voor het actuele aanbod verwijs ik je graag naar de agenda!

Overzicht Workshops & Trainingen

 

Het Pad naar Innerlijk Meesterschap

Gedurende een periode van zes maanden begeleid ik je op jouw pad naar innerlijk meesterschap.
We gaan samen een magische reis maken, waarbij innerlijke transformatie en spiritueel ontwaken centraal staan. Dit traject is dus niet alleen gericht op energiewerk, maar ook op jouw persoonlijke en emotionele ontwikkeling.

 

Mahatma de Avatar van Synthese Practitioner

Tijdens deze bijzondere 3-daagse training ontvangt jouw gehele systeem een zeer bijzondere upgrade. Het contact met jouw hogere zelf wordt hersteld en je leert werken met diverse energie vormen.

 

Angel Light Facilitator

Deze 1-daagse training staat volledig in het teken van het herstellen van het contact met de engelen. Tijdens deze training zal je het liefdevolle contact gaan ervaren en leren hoe je kunt werken met de engelen en kunt integreren in je dagelijks leven.