fbpx

Welkom!

Fijn dat je de Mahatma Healing app hebt gedownload ?

Binnen deze module vind je sessies die voor iedereen beschikbaar zijn, je kunt dus direct aan de slag!

Afstemming
Op het moment dat je een energetische sessie beluistert, zal de energie altijd in overeenstemming met jouw hogere zelf, jouw I Am presence worden gefaciliteerd. Dit betekent dat je alleen datgene ontvangt wat nu goed voor jou is. Dit valt niet vanuit de mind te verklaren, maar weet dat je hier op kunt vertrouwen.

Sessies offline beluisteren
Beschik je niet altijd over een internet verbinding of wil je de sessies graag offline beluisteren? Klik dan op het download icoontje, dat je vindt naast de knop ‘afspelen’. Hierdoor komt de sessie ook offline beschikbaar binnen de app.

Deze optie is alleen beschikbaar voor de audio’s.

  Download icoontje

Verlang je naar meer?
Ben je nog geen Premium Member en verlang je naar meer ondersteuning?
Word dan lid en krijg toegang tot alle sessies binnen de app en het online platform.
Zodat je altijd en overal beschikt over een krachtige sessie, opschoning of meditatie.
Meer informatie én alle voordelen lees je HIER >>>

Vragen?
Heb je een vraag over een sessie of wil je jouw ervaring delen? Omring jezelf dan met gelijkgestemden en word lid van de besloten Facebook groep I Am Mahatma >>>

Missie
Het is mijn missie om Healing voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar te maken, dat is één van de redenen dat de Healing app tot stand is gekomen. Denk jij dat de Healing app voor iemand in jouw omgeving waardevol kan zijn? Zeg het dan voort ?

Ik wens je een bijzondere en diepgaande transformatie toe, zodat er ruimte ontstaat voor werkelijke verbinding, met jezelf én de kosmos.

Geniet ervan ?
Lieve groeten, Regina

 

Disclaimer: Tijdens de energetische sessies wordt er gewerkt met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor is het niet aan te raden om de sessies te beluisteren als je last hebt van epilepsie of een pacemaker draagt. Ook als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas niet aan te raden om de energetische sessies te beluisteren

Deze app is geen vervanging voor een medische behandeling. In geval van twijfel adviseer ik je ten alle tijden contact op te nemen met een arts of medische specialist. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn algemene voorwaarden, die je kunt vinden op de website.