Ascensie sessies

Naast de verschillende trainingen en workshops is het ook mogelijk om deel te nemen aan losse ascensie sessies. Deze worden op afstand gegeven. Iedere sessie heeft een ander thema, maar heeft altijd als doel om je te ondersteunen in jouw ascensieproces. Er zijn losse sessies maar ook verschillende trajecten waaraan je kunt deelnemen.

Tijdens iedere sessie staat jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling centraal.

Voor het actuele aanbod verwijs ik je graag naar de agenda!

Overzicht Ascensie sessies

 

Blauwdruk Activatie

Tijdens deze bijzondere activatie word de verbinding met jouw Goddelijke Blauwdruk weer hersteld. Je wordt tijdens de healing als het ware ‘herbedraad’ met het raster, dit zal je meer bewustwording en resonantie in je leven brengen. Tevens ontvang je een intensieve opschoning van je Blauwdruk. Je kunt hierbij denken aan processen die klaar zijn of niet meer met jou resoneren.

 

DNA Activering Gouden Tijdperk

Je ontvangt een intensieve opschoning en upgrade van je DNA, helemaal afgestemt op het Gouden Tijdperk. Hierdoor ben je beter in staat om in jouw volledige potentie te groeien, op jouw pad naar innerlijk Meesterschap en Ascensie.

 

Innerlijk Kind Healing

Vanuit verbinding met jouw innerlijk kind ontvang je een diepgaande en transformerende healing, waarbij gewerkt wordt aan het loslaten van van jouw overlevingsstrategie. Ben jij klaar om het kind in jezelf weer volledig te omarmen?

 

Karma Opschoning

Tijdens deze sessie ontvang je een intensieve energetische opschoning van opgebouwd karma. We werken aan zes karmische thema’s. Deze opschoning gaat uiteraard in overeenstemming met jouw Hogere Zelf, omdat Karma ook verbonden kan zijn met levenslessen die je hebt te doorlopen.

 

Hoger Hartchakra Activatie

Open de energetische deur naar jouw hoger hartchakra en kom weer in contact met jouw zachte aanwezigheid, veiligheid, geborgenheid en ervaar de eenheid met de gehele mensheid.

 

Pijnappelklier VIP week

Een VIP week voor jouw spirituele ontwikkeling en groei. We starten de week met een activatie van de pijnappelklier en de opvolgende dagen ontvang je energetische sessies om blokkades op te ruimen en jouw frequentie verder te verhogen.

 

Shift naar Liefde

Tijdens dit 14 dagen durende programma staat de energetische integratie van liefde zonder voorwaarden centraal. Je ontvangt dagelijks energetische sessies én vele extra’s!

 

Volle Maan Healing & Clearing

Deze bijzondere sessie vind plaats rondom volle maan. Tijdens deze sessie ontvang je een krachtige healing en energetische opschoning. Ook werken we maandelijks met een ander thema.

 

Galactic Orb Activatie

Ontvang een persoonlijke galactic orb en ervaar wat deze intelligente energie voor jou en je naasten kan betekenen, de mogelijkheden zijn eindeloos ❤

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Let's get social!

1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag?
Powered by