fbpx

We leven in een bijzonder tijdperk dat veel van ons vraagt, zowel emotioneel als energetisch. Dat kan je veel energie kosten, waardoor je je moe, futloos of zelfs uitgeput voelt, zonder dat je hier een echte verklaring voor hebt. 

Om je te ondersteunen ontvang je tijdens dit webinar een krachtige healing dat je ‘batterij’ weer even helemaal zal opladen. Hoge frequenties zullen je systeem vullen en je letterlijk een energy boost geven. Hierdoor voel je je weer opgeladen en ben je ook beter in staat om om te gaan met de enorme energetische schommelingen die momenteel plaatsvinden ? 

Praktische informatie

Het healing webinar geef ik op zondag 17 mei om 20:00 uur & dinsdag 19 mei om 20:00 uur.
Meld je aan voor het moment dat jou het beste uitkomt.

Klik op onderstaande button om jezelf te registreren. Na je aanmelding ontvang je een link voor het webinar en deel ik praktische informatie ter voorbereiding. Ik adviseer je deze even goed door te lezen, zodat je goed voorbereid de Energy Boost kunt ontvangen ?

Heb je na je aanmelding geen mail ontvangen?
Check dan even je spam/ongewenst map.
Hier ook geen mail? Neem dan even contact met mij op via: support@mahatmahealer.nl

Disclaimer:
Deze healing is niet geschikt als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden hebt (zoals schizofrenie of psychose). Voor meer informatie verwijs ik je naar de Algemene voorwaarden. Heb je hierover een vraag? Neem dan contact met mij op.

Wil je dit Healing webinar niet missen?
Meld je dan nu gratis aan!

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥