fbpx

Fijn dat je meedoet aan de gratis energetische voorjaarsdetox

Ik kijk er ontzettend naar uit om een diepgaande energetische detox te laten plaatsvinden, zodat je vol nieuwe energie aan de lente kunt beginnen ?

Je hebt een mail ontvangen met praktische informatie over de challenge. Heb je die niet gehad? Kijk even in je spambox. Ook daar geen mail? Mail even naar support@mahatmahealer.nl.

Ik nodig je ook uit om lid te worden van de I Am Mahatma besloten Facebook groep. Je kunt hier tijdens (en ook na) de challenge vragen stellen en ervaringen delen.

HIER kun je de Facebook groep vinden, als je nog niet lid bent.

EN ik wil een verzoek aan je doen ?
Je gaat tijdens de challenge aan de slag met het opschonen van je energetische systeem, door je energetische ‘winterjas’ uit te trekken en zware energieën los te laten. Hierdoor kan er een frisse voorjaarsbries door jouw systeem waaien om je voor te bereiden op de fijne energie van de lente.

Je creëert ruimte in jouw systeem, zodat dromen en verlangens zich de komende tijd kunnen ‘ontkiemen’.

Hoe gaaf zou het zijn als we met veel meer mensen tegelijk deze energetische voorjaarsschoonmaak zouden houden? Zodat we gezamenlijk ook een collectieve energetische voorjaarsschoonmaak teweeg brengen. Het is niet voor niets mijn missie om healing voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar te maken…

Mijn vraag is dan ook om anderen uit te nodigen voor deze transformerende challenge
Stel je eens voor wat voor een rimpeleffect het teweeg zou kunnen brengen als we met z’n alle bewust energetisch gaan opruimen. Ik zou het dan ook ontzettend waarderen als je de challenge wilt delen en daarmee dus ook het verspreiden van mijn missie!

Daarom geef ik je als cadeautje toegang tot de training “Leren Loslaten” als 3 mensen zich via jouw persoonlijke deel link aanmelden.

Tijdens deze training leer ik je hoe je kunt loslaten
Zodat je jezelf kunt bevrijden van gedachten, overtuigingen en patronen die je beperken, klein houden of naar beneden halen. Als je weet hoe het loslaat proces werk, zal dit een enorme vrijheid geven in je dagelijks leven ?

De training is opgedeeld in praktische en gemakkelijk toepasbare stappen en oefeningen. Daarnaast krijg je ook toegang tot twee krachtige ondersteunende meditaties.

Hoe krijg je toegang?
Je deelt de link die in de box hiernaast (of hieronder) staat op een persoonlijke manier met mensen van wie je denkt dat het waardevol is.

Je kunt de link met ze delen via Whatsapp, e-mail of social media.
Als 3 mensen zich via jou link aanmelden, stuurt het systeem je automatisch een e-mail met de link naar de training “Leren Loslaten”. Om je op de hoogte te houden, ontvang je bij de eerste 3 mensen die zich aanmelden ook een apart mailtje, zodat je weet dat alles goed gaat.

Nogmaals: jouw persoonlijke deellink vind je in de box (hiernaast of hieronder) OF in de mail die je hebt ontvangen waarin ook alle details over de challenge staan!

Ik kijk er ontzettend naar uit om er een prachtige en transformerende challenge van te maken!

Lieve groeten, Regina

Energetische Detox | 23 t/m 27 maart 2020

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥