fbpx

DNA Activering Gouden Tijdperk

Kom weer in contact met jouw volledige potentieel

Wat is DNA?

DNA komt voor in iedere cel van ons fysieke lichaam, maar ook ons energetische systeem. Dit molecuul bepaalt grotendeels wat er gebeurt in je lichaam: het is als het ware de blauwdruk voor je bestaan en is de belangrijkste drager van ons erfelijk materiaal.

DNA strengen ontvangen energie, zenden energie uit en zijn programmeerbaar.

In een ver verleden zijn er beperkende programmeringen in ons DNA gebracht en is ons DNA afgesloten met zegels, zodat je belemmert wordt om volledig in je kracht te komen en je volledige potentie te benutten als creërend wezen.

Daarnaast kan je DNA in de loop van de tijd vervuild raken, waardoor je verder van je oorspronkelijke blauwdruk, je missie op deze Aarde, wordt verwijderd. Denk hierbij aan oorlogstrauma dat van generatie op generatie is doorgeven. Maar ook ziekmakende kosmische virussen etc.

De sessie

Tijdens deze intensieve DNA Activatie Gouden Tijdperk gaan we deze eeuwenoude zegels verwijderen en de DNA sloten openen. Jouw DNA zal worden gezuiverd van alles wat niet resoneert, inclusief kosmische virussen, ziekmakende energieën, belemmerende overtuigingen, negativiteit, zware energie, oorlogstraume en blokkades.

Daarna gaan we verder met het binnenbrengen van eeuwenoude coderingen. Deze coderingen zijn lang geleden verwijderd, met als doel om ons te belemmeren onze volledige potentie te benutten. Je kunt hierbij denken aan onder meer de Nag Hamadi codes, de Heilige codes van Olympus, Kosmische vuurletters, Heilige Geometrische vormen, buitenaards sleutelcoderingen etc.  Ook zal de Gouden Adem van God worden binnengebracht in het DNA, zodat ons hele wezen geactiveerd wordt in de juiste toon, trilling en frequentie.

Daarbij zullen Opgestegen Meesters en diverse hulpteams ingezet worden om jouw 12-lichaamssysteem te zuiveren van kosmische virussen en te ondersteunen bij het opschonen en activeren van het DNA. Zodat het DNA zich hersteld en jij jouw oorspronkelijke krachten weer terug kunt claimen.

Dit betreft een volledig vernieuwde DNA Activering, helemaal aangepast en ge-upgrade naar het Gouden Tijdperk, waardoor jouw hele energetische systeem in resonantie zal worden gebracht naar het transformerende en krachtige tijdperk waarin wij nu leven.

Wat kan de sessie je brengen

– Je kunt de sessie zien als een verlichtingsproces en een prachtig cadeau aan jezelf.
– Je bent beter in staat om in je volledige potentie te groeien, op jouw pad naar innerlijk Meesterschap en Ascensie.
– Je bent beter in staat om goed voor jezelf te zorgen en negatieve emoties en gewoontes om te buigen naar kracht.
– Meer innerlijke rust en tegelijkertijd meer energie en innerlijke kracht.
– Vrijer omgaan met hetgeen zich aandient, maar ook een betere balans tussen denken en voelen.
– Minder energie verliezen en meer energie opbouwen.

Praktische informatie

De sessie wordt via een live webinar gegeven (replay 48 uur beschikbaar)

Datum: woensdag 26 februari 2020
Tijd: 21.00 tot 22.00 uur
Bijdrage: € 22,00 incl. BTW

Ben je lid van het Healing Membership?
Dan ontvang je 25% korting op deze bijzondere opschoning.
➤De Kortingscode kun je HIER terugvinden binnen het Healing Membership.

Nog geen lid?
➤ Meer informatie over het Healing Membership lees je HIER!

Voorafgaand aan de sessie ontvang je een e-mail met tips en verdere informatie over de DNA Activering Gouden Tijdperk.
Heb je vragen? Mail dan naar info@mahatmahealer.nl of vul het contactformulier in.

Let op! Tijdens de sessie werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je helaas niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (psychoses), is het ook niet mogelijk om aan de sessie deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de Algemene Voorwaarden.

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥