fbpx

JE STAAT AANGEMELD VOOR HET HEALING WEBINAR ‘BLOKKADES LOSLATEN’

Datum: Donderdag 24 oktober om 21:00 uur

Wat fijn dat we elkaar tijdens het komende healing webinar gaan ontmoeten!
Ik kijk er ontzettend naar uit en we gaan er weer een ontzettend waardevolle sessie van maken. Want het leven is echt veel te leuk om vast te blijven houden aan negatieve gedachten, emoties en vervelende situaties of personen. We zijn maar een beperkte tijd hier op aarde aanwezig, wel zo fijn om je ervaring zo bijzonder mogelijk te laten zijn ♥

Ter voorbereiding op het webinar wil ik je vragen de volgende vragen alvast voor jezelf te beantwoorden
Ga rustig zitten en zorg dat je de komende 10 minuten niet gestoord kunt worden.
Pak pen en papier en beantwoord de volgende vragen zo uitgebreid mogelijk:

– Wat wil je loslaten?
– Waarom wil je dit loslaten?
(Ervaar je belemmeringen omdat je dit nog niet hebt losgelaten?)
– Onderzoek welke weerstand je ervaart bij het loslaten en waar je deze weerstand in je lichaam ervaart.

Negativiteit kan alleen van invloed op je zijn als je op dezelfde frequentie zit

ALLES WAT JE WILT LOSLATEN BESTAAT UIT ENERGIE

Ook je gedachten en gevoelens bestaan uit energie, dat op een bepaalde frequentie beweegt. Deze beweging, ook wel trilling genoemd, trekt gelijksoortige trillingen aan.

Je bent dus als het ware een magneet (de wet van aantrekkingskracht). Het is daarom ontzettend belangrijk om blokkades die je frequentie laag houden los te gaan laten, zodat jij je kunt focussen op hoge frequenties, zoals liefde ♥

VERHOOG JE FREQUENTIE

Omdat het verhogen van je frequentie zo ontzettend veel invloed heeft op je dagelijks leven en de kwaliteit van je leven, nodig ik je uit om de komend zeven weken samen met mij aan de slag te gaan met het verhogen van je frequentie.

TIJDELIJK AANBOD:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Inhoud Programma

Dit programma staat volledig in het teken van het verhogen van jouw frequentie en heeft een positief effect op hoe jij jouw dagelijks leven ervaart. Ook draagt het bij aan jouw spirituele ontwikkeling en groei. Gedurende een periode van zeven weken krijg je iedere week toegang tot een krachtige energetische sessie. Tussen de sessies door krijg je gemakkelijk toepasbare tips, oefeningen en interessante weetjes om je frequentie verder te verhogen en misschien nog wel belangrijker, om deze ook hoog te houden.

We starten het programma met de opschoning en activatie van de pijnappelklier. Na deze activatie ontvang je iedere week een sessie waarbij gewerkt wordt aan het upgraden van jouw frequentie. Tijdens deze sessies zal er ook gewerkt worden aan het opschonen van het energetisch lichaam en blokkades en zal je frequentie op verschillende niveaus verhoogd worden.

Het verhogen van je frequentie is erg belangrijk, want we leven in een bijzondere tijd van transformatie en ontwaking. Voor iedereen die wel wat ondersteuning bij dit proces kan gebruiken, is dit programma bijzonder waardevol.

Dit programma kun je gewoon thuis in je eigen vertrouwde omgeving ontvangen. Na je aanmelding krijg je toegang tot de besloten Ledensite van Mahatma Healer (of de training word toegevoegd aan je account, als je al lid bent). Wekelijks komt er een volgende module voor je beschikbaar. Deze bevat een energetische sessie en gemakkelijk toepasbare tips om je frequentie verder te verhogen.

Programma

Sessie week 1. Een energetische opschoning van jouw 12-lichaamsysteem, zodat je vrij van zware energie aan het programma start. Daarnaast ontvang je een intensieve opschoning en activering van je Pijnappelklier
Sessie week 2. Healing vanuit Moeder aarde & de Bron, zodat je meer vanuit je eigen kracht kunt gaan handelen
Sessie week 3. Healing vanuit het Boeddha bewustzijn, zodat je meer inzicht krijgt in je schaduwkanten. Daarnaast ontvang je ook een activatie van de voetchakra’s voor een betere gronding
Sessie week 4. Verkrijg een dieper inzicht in jouw blokkades en transformeer deze blokkades met een krachtige Gold Healing en Holy Trinity Blessing
Sessie week 5. Je ontvangt een intensieve DNA upgrade, dat jouw frequentie een enorme boost zal geven
Sessie week 6. Healing met Pleiadisch licht om je frequentie op cel niveau verder te verhogen
Sessie week 7. Healing vanuit Christus bewustzijn met de coderingen van onvoorwaardelijke liefde, zodat je gemakkelijker naar deze prachtige staat van zijn kunt terugkeren én blijven ♥

Onderwerpen die o.a. aan bod zullen komen:

– Hoe bescherm ik mezelf tegen zware energieën van mensen die mijn frequentie omlaag brengen
– Hoe ga ik om met mensen die mijn frequentie omlaag brengen (ook uit je directe omgeving)
– Hoe ontdek ik mijn schaduwkanten en transformeer ik deze
– Hoe ontdek ik mijn authentieke zelf
– Met welke ‘brandstof’ kan ik mezelf gedurende de dag opladen
– Energiek ochtendritueel (ook als je geen tijd hebt ;-))
– Verspreid je liefde, incl. ondersteunende meditatie

Je kunt het programma in je eigen tempo doorlopen, want je behoudt vier maanden (16 weken) toegang.

Je kunt de sessies dus ook gerust nog een keer herhalen als je daar de behoefte voor voelt, om zo het best mogelijke resultaat uit het programma te behalen!

Hoe hoger je frequentie, hoe meer geluk, overvloed, vrede, liefde en harmonie je in je leven zult ervaren én zullen belemmerende overtuigingen en problemen minder vat op je hebben.

Wat kan dit energetische programma je brengen

Gedurende een periode van zeven weken ben je bewust bezig met het verhogen van je frequentie.
Dit draagt bij aan:

✔ Geeft je persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling een boost
✔ Versterking van je intuïtie, sterkere en diepere verbinding met je hoger zelf
✔ Meer in je eigen kracht en meer zelfvertrouwen
✔ Los komen van belemmerende overtuigingen en negatieve situaties en zorgen dat deze in de toekomst minder grip op je krijgen
✔ Bewustere stappen zetten richting een leven vol liefde en innerlijke blizz ❤

Ben jij er klaar voor om je frequentie te verhogen?

DIT VERTELDE EERDER DEELNEMERS OVER HET PROGRAMMA:

Hoi lieve lieve Regina, Wat een krachtig, mooi programma is dit!! Waarom ik juist déze twee woorden gebruik? Héél eenvoudig, het heeft me zoveel kracht gegeven om terug mooie dingen in mijn leven te brengen én waar te maken.

Na elke sessie merkte ik duidelijk een verhoging van mijn energie, ik ben je ontzettend dankbaar hiervoor.
Ik kijk uit naar het volgende wat je mij gaat bijbrengen!

Lieve groetjes, Anita

Voor mij was het een bijzondere ervaring! De eerste x dat ik aan zo iets mee deed. Ik vond de tintelingen bijzonder om mee te maken tijden de sessie. En elke week merk ik dat er iets bijzonders gebeurt in mijn lichaam als ik weer een sessie had gevolg de dagen erna.

Lindsey

Het programma verhoog je frequentie heeft mij heel veel inzichten gebracht.
Ik heb geleerd minder vanuit het ego de denken maar meer vanuit liefde.
heb beter leren erkennen en herkennen dat het leven je toont wat je nodig hebt en dat is niet altijd wat het ego had bedacht.

Fred

Ik heb deze week veel ervaren en gister voor dat ik de healing deed had ik zo.n geweldig gevoel van onvoorwaardelijke liefde over me kan het niet goed beschrijven dus toen ik vandaag las waar het over ging klopte alles heel goed voor me de weken ervoor was ik steeds angstig maar dit is nu verdwenen.
Heel veel dank en heel veel liefde voor jou.

Lichtgroet, Tecla

Ja, er is bij mij echt wat verandert.
Ik kan alleen niet beschrijven wat. Ik ben veel meer bij mijn eigen essentie gekomen. Ik voel nu veel meer liefde en er is rust gekomen.

Dank je wel, Liefs Paula

Het was een mooie week. In het begin is er best veel losgelaten. Ook kreeg ik te zien, hoe ik door zelf in het licht te blijven,dit uitstraal naar de mensen om mij heen, waardoor ook zij geraakt worden en vanuit hun duister in het licht stappen. Het was prachtig om te zien.
Deze week was echt een cadeau aan mijzelf.

Dankjewel voor dit moois!

Lieve warme groet. Gerda

Ik mis het nu al….
Wat het effect van de pijnappelklieractivatie ook voor mij moge zijn is nog niet helemaal duidelijk…dat voel ik het minste….maar ik ga er van uit dat dat ook nog kan komen.
Ik voel me in ieder geval korter bij mezelf staan nu…en mijn trillingsfrequentie is zeker verhoogd.

Lieve Regina, om maar te zeggen dat ik enorm dankbaar ben dat je op deze manier op mijn pad bent gekomen. De liefde stroomt….

DANK JE WEL!
Liefs, Heidi

Lieve Regina, dank voor je vertrouwen en indrukwekkende vip pijnappelklier sessies. Heb echt een hele bijzondere week ervaren met de sessies.
Hartelijk dank hiervoor.

Met vriendelijke groet, Naziema

Praktische informatie

– Duur: 7 weken (totaal 16 weken toegang)
– Bijdrage: € 97,00, nu slechts € 47,00
– Locatie: Op afstand

Deze aanbieding is geldig t/m 31-10-2019

AANBIEDING VERLOOPT OVER:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Let op! Nadat je de betaling hebt voldaan wordt je automatisch doorverwezen naar een registratiepagina, om je aanmelding te voltooien. Sluit de pagina/website dus niet af na je betaling.

Ben je lid van het Healing Membership?
Dan kan je met maar liefst 25% korting deelnemen aan dit programma.
➤De Kortingscode kun je HIER terugvinden binnen het Healing Membership.

Nog geen lid?
➤ Meer informatie over het Healing Membership lees je HIER!

Programma herhalen?
Heb je in het verleden meegedaan aan het programma? Dan kun je voor slechts € 19,95 het programma herhalen. Vraag hieronder jouw persoonlijke herhaalkortingscode aan.

Aanvragen persoonlijke herhaalkortingscode

Let op! Tijdens de sessies werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om aan dit programma deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥