fbpx

Mahatma Healing
Chakra Balancering

Bedankt voor het aanvragen van de Chakra Balancering!

Tijdens deze healing werken we met de Mahatma Energie om alle zeven hoofdchakra’s weer in harmonie en balans te brengen.

In je lichaam zijn belangrijke energiecentra aanwezig, ook wel chakra’s genoemd.
Het woord chakra is afkomstig uit het Sanskriet en betekent letterlijk ‘wiel’. Een chakra is als een draaikolk, die energie door je lichaam laat stromen, of met andere woorden, een ‘draaiend wiel van energie’.

Door allerlei omstandigheden kunnen je chakra’s geblokkeerd raken. Wanneer één chakra niet goed draait, heeft dat invloed op alle andere chakra’s omdat daardoor de energie niet lekker doorstroomt.

Als je chakra’s in balans zijn kan je een gevoel van gemak, een prettige stroming van energie in de dagelijkse activiteiten en een verhoogde synchroniciteit in je leven ervaren.

Je kunt deze healing zittend of liggend ontvangen en duurt 23 minuten.
Vergeet niet om na afloop een glas water te drinken.

Ik wens je een fijne healing toe ❤

Behoefte aan meer healing?

Deze healing is onderdeel van het Healing Membership, een online platform met veel verschillende healingsessies, maar ook energetische opschoning, meditaties en vele leuke extra’s. Zoals maandelijks een gratis Volle Maan healing en clearing en aantrekkelijke kortingen op activiteiten die buiten het Membership om gegeven worden.

Disclaimer:

Mahatma energie is is elektromagnetisch geladen. Heb je epilepsie, een pacemaker of last van een psychisch verleden (zoals schizofrenie of psychose) dan raad ik je aan deze healing niet te ondergaan. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.