Gratis healing op afstand: Thuis komen in jezelf!

Tijdens dit gratis healing webinar staat thuiskomen in jezelf door een stevige gronding centraal.

De uitdagende energie die momenteel op de aarde neerdaalt nodigt je uit om je diep te verankeren en in verbinding te blijven met jezelf. Dat kan hierdoor lastig zijn, zeker als je in dit proces geconfronteerd wordt met emoties, herinneringen en confrontaties.

Om je hierbij te ondersteunen ontvang je tijdens dit healing webinar een krachtige healing en gronding, zodat je meer in contact komt met jezelf en jouw unieke innerlijke kracht. En je hiermee weer makkelijker kunt verbinden, ook als het even heel donker is in je leven.

We werken tijdens het healing webinar o.a. met de krachtige en liefdevolle energie van Moeder Aarde.

Ben je erbij?

>> Voorafgaand aan de healing ontvang je een e-mail met informatie en tips ter voorbereiding, om zo het beste resultaat uit de healing te behalen.

Praktische informatie:
Datum: Zondag 2 juni 2019 om 21:00 uur
Duur: 20 minuten
Locatie: Op afstand middels webinar
Kosten: Gratis ❤

Het webinar zal niet worden herhaald, zorg dus dat je erbij bent.
Wil je het webinar op een later moment terug kijken?
Dan kan dat binnen het Healing Membership >>>

“Door letterlijk weer stevig te staan, handel je meer vanuit je eigen kracht!”

 

Praktische informatie

De healing wordt gegeven middels een webinar. Je ontvangt de healing dus in je eigen vertrouwde omgeving. De sessie start om 21:00 uur en duurt ongeveer 20 tot 30 minuten.

Voorafgaand aan de healing ontvang je een e-mail met verdere informatie en tips ter voorbereiding.

Aanmelden is mogelijk tot zondag 02 juni 2019 – 20:00 uur! 

Let op! Een healing is geen vervanging voor een medische behandeling. Bij twijfel adviseer ik je contact op te nemen met een arts of medisch specialist.

Deze healing is niet geschikt als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een psychisch verleden hebt (psychose). Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Ervaringen deelnemers

Ik had nog nooit en healing op afstand gedaan. De ervaring was dan ook groots. Ik voelde tintelingen vooral in mijn boven lijf handen en voeten. Ervoer sensatie rond mijn hoofd voelde mijn kruin chakra zag gezichten van mensen kleuren……echt Wauw! Ik ben uiteindelijk in slaap gevallen en heb dus niet alles bewust mee gekregen. Wat een bijzondere ervaring dat iets zover weg zo’n gevoel kan losmaken. Ik weet energie is tijdloos afstand loos en overal maar dit had ik nooit verwacht. Dank voor de ervaring heb mij al ingeschreven voor de volgende.

Danielle

Bedankt voor de healing op afstand, ik vind het fijn dat je dat voor iedereen wilt doen. Ik heb tijdens de healing een warme rug gekregen, verder heb ik niet veel gevoeld maar dat komt omdat ik de afgelopen tijd vaak geblokkeerd ben ook voor mijn eigen energie, dat is iets waar ik aan moet werken door wat meer vertrouwen in mezelf en anderen te krijgen en ik moet me meer ontspannen. Nogmaals bedankt voor de healing en ik kijk uit naar de volgende.

Monique

Hartelijk dank, dat ik met de healing mee mocht doen! Tijdens de healing voelde ik me heel rustig! Óók voelde ik lichte tintelingen in mijn handen! Vandaag ben ik nogal emotioneel geweest! Moest regelmatig huilen, heb het maar laten gebeuren! Nu is het alweer rustiger!

Marlies