Gratis healing op afstand: Verhoog je frequentie!

Tijdens dit gratis healing webinar staat het verhogen van je frequentie centraal.

Iedere cel in ons lichaam, je gedachten en emoties, allemaal bestaan ze uit energie, met een eigen trillingsfrequentie. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op jouw frequentie.

Zware emoties, zoals schaamte en boosheid, zijn laag in frequentie, terwijl liefde en plezier juist een veel hogere frequentie bevatten. Jouw trillingsfrequentie trekt frequenties van gelijke hoogte aan. Is je frequentie laag, dan trek je negatieve ervaringen aan. Is je frequentie hoog, dan trek je ervaringen aan met een hoge frequentie. Een mooi voorbeeld van hoe de Wet van Aantrekkingskracht werkt.

Wil je meer positieve ervaringen in je leven? Dan is het van belang om bewust aan de slag te gaan met het verhogen van je trillingsfrequentie. Tijdens het healing webinar ontvang je van de lichtmeesters een krachtige healing, de lichtfrequenties zullen diep in jouw cellen worden binnengebracht en integreren, om zo je frequentie verder te kunnen verhogen.

Doe je mee?
Meld je dan nu aan!

>> Voorafgaand aan de healing ontvang je een e-mail met informatie en tips ter voorbereiding, om zo het beste resultaat uit de healing te behalen.

Praktische informatie:
Datum: Woensdag 22 mei 2019 om 21:00 uur
Duur: 20 minuten
Locatie: Op afstand middels webinar
Kosten: Gratis ❤

NEGATIVITY CAN ONLY AFFECT YOU IF YOU’RE ON THE SAME FREQUENCY!

Praktische informatie

De healing wordt gegeven middels een webinar. Je ontvangt de healing dus in je eigen vertrouwde omgeving. De sessie start om 21:00 uur en duurt ongeveer 20 tot 30 minuten.

Voorafgaand aan de healing ontvang je een e-mail met verdere informatie en tips ter voorbereiding.

Aanmelden is mogelijk tot woensdag 22 mei 2019 – 20:00 uur! 

Let op! Een healing is geen vervanging voor een medische behandeling. Bij twijfel adviseer ik je contact op te nemen met een arts of medisch specialist.

Deze healing is niet geschikt als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een psychisch verleden hebt (psychose). Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Ervaringen deelnemers

Ik had nog nooit en healing op afstand gedaan. De ervaring was dan ook groots. Ik voelde tintelingen vooral in mijn boven lijf handen en voeten. Ervoer sensatie rond mijn hoofd voelde mijn kruin chakra zag gezichten van mensen kleuren……echt Wauw! Ik ben uiteindelijk in slaap gevallen en heb dus niet alles bewust mee gekregen. Wat een bijzondere ervaring dat iets zover weg zo’n gevoel kan losmaken. Ik weet energie is tijdloos afstand loos en overal maar dit had ik nooit verwacht. Dank voor de ervaring heb mij al ingeschreven voor de volgende.

Danielle

Bedankt voor de healing op afstand, ik vind het fijn dat je dat voor iedereen wilt doen. Ik heb tijdens de healing een warme rug gekregen, verder heb ik niet veel gevoeld maar dat komt omdat ik de afgelopen tijd vaak geblokkeerd ben ook voor mijn eigen energie, dat is iets waar ik aan moet werken door wat meer vertrouwen in mezelf en anderen te krijgen en ik moet me meer ontspannen. Nogmaals bedankt voor de healing en ik kijk uit naar de volgende. Monique

Hartelijk dank, dat ik met de healing mee mocht doen! Tijdens de healing voelde ik me heel rustig! Óók voelde ik lichte tintelingen in mijn handen! Vandaag ben ik nogal emotioneel geweest! Moest regelmatig huilen, heb het maar laten gebeuren! Nu is het alweer rustiger! Marlies