fbpx

Gratis healing op afstand: Vier het leven!

Tijdens deze healing staat het tweede chakra, het bekkengebied, centraal. De plek waar we VOELEN en onze levensenergie STROOMT.

Het bekken is als een vat gevuld met onze emoties én is de plek waar onze levenslust huist. Op het moment dat er zich (emotionele) blokkades in dit gebied bevinden heeft dit direct effect op je gevoel, intimiteit, emoties, passie, verlangen en/of intuïtie. Je ervaart minder verbinding met jezelf, je gevoel en het lijkt wel of het op veel vlakken in je leven onvoldoende of zelfs helemaal niet meer stroomt.

Het is daarom ook essentieel om dit gebied te helen, zodat je weer (of nog meer) voluit kunt gaan leven.

De healing valt samen met de meest deprimerende dag van het jaar,  Blue Monday‘, een mooi moment om bewust stil te staan bij jezelf, energie weer te laten stromen en het leven VIEREN!

Doe je mee?
Meld je dan nu aan!

>> Voorafgaand aan de healing ontvang je een e-mail met informatie en tips ter voorbereiding, om zo het beste resultaat uit de healing te behalen. 

Praktische info:
Datum: Maandag 21 januari 2019 om 21:00 uur
Duur: 20 minuten
Locatie: Op afstand
Kosten: Gratis ❤

Hoe meer je je leven viert, hoe meer er te vieren valt in je leven!

Met welke energie gaan we werken?

We werken tijdens de healing o.a. met de Trinity energie, deze energievorm bestaat uit Melchizedek energie, Divine energie en Serafijnen energie, zodat er een krachtige healing ontstaat. Daarnaast zal ik mij afstemmen op de groepsenergie en invoelen wat nodig is.

Ik werk altijd in overeenstemming met jouw hogere zelf, zodat je precies ontvang wat jij nu nodig hebt ❤

Praktische informatie

De healing wordt op afstand gegeven. De sessie start om 21:00 uur en duurt ongeveer 20 minuten.

Voorafgaand aan de healing ontvang je een e-mail met verdere informatie en tips ter voorbereiding.

Aanmelden is mogelijk tot maandag 21 januari 2019 – 20:00 uur! 

Let op! Een healing is geen vervanging voor een medische behandeling. Bij twijfel adviseer ik je contact op te nemen met een arts of medisch specialist.

Deze healing is niet geschikt als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een psychisch verleden hebt (psychose). Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Ervaringen deelnemers

Ik had nog nooit en healing op afstand gedaan. De ervaring was dan ook groots. Ik voelde tintelingen vooral in mijn boven lijf handen en voeten. Ervoer sensatie rond mijn hoofd voelde mijn kruin chakra zag gezichten van mensen kleuren……echt Wauw! Ik ben uiteindelijk in slaap gevallen en heb dus niet alles bewust mee gekregen. Wat een bijzondere ervaring dat iets zover weg zo’n gevoel kan losmaken. Ik weet energie is tijdloos afstand loos en overal maar dit had ik nooit verwacht. Dank voor de ervaring heb mij al ingeschreven voor de volgende.

Danielle

Bedankt voor de healing op afstand, ik vind het fijn dat je dat voor iedereen wilt doen. Ik heb tijdens de healing een warme rug gekregen, verder heb ik niet veel gevoeld maar dat komt omdat ik de afgelopen tijd vaak geblokkeerd ben ook voor mijn eigen energie, dat is iets waar ik aan moet werken door wat meer vertrouwen in mezelf en anderen te krijgen en ik moet me meer ontspannen. Nogmaals bedankt voor de healing en ik kijk uit naar de volgende.
Monique

Hartelijk dank, dat ik met de healing mee mocht doen! Tijdens de healing voelde ik me heel rustig! Óók voelde ik lichte tintelingen in mijn handen! Vandaag ben ik nogal emotioneel geweest! Moest regelmatig huilen, heb het maar laten gebeuren! Nu is het alweer rustiger!
Marlies