fbpx

Groepshealing

Tijd voor jezelf én je eigen ontwikkeling!

Hoe vaak neem jij tijd voor jezelf? En voor jouw (spirituele) ontwikkeling? Tijd voor jezelf, we hebben het allemaal nodig, en we vinden het vaak lastig voor elkaar te krijgen.

Verval je steeds in dezelfde patronen en valkuilen? Merk je dat je nog steeds getriggerd wordt door oude pijnen, zoals angst, verdriet en boosheid? Wil je af van dat eeuwige gepieker, slachtoffer denken, negatieve gevoelens en gedachten? En heb jij al van alles geprobeerd, maar lukt het maar niet om jouw blokkades te doorbreken?

Voel je dat het nu echt tijd is om jouw blokkades op een diepgaand niveau te helen? Meld je dan aan voor de ééndaagse Master Class Blokkades Transformeren.

Wat kun je tijdens de groepshealing verwachten?

We starten de dag met een diepgaande energetische opschoning. Een grondige opschoning van je fysieke en energetische lichamen, waarbij implantaten (gekristalliseerde gedachtepatronen), beperkende symbolen, maar ook entiteiten worden verwijderd.

Het contact met jouw hogere zelf [I am precense] wordt herstelt. Je leert hoe je contact maakt en weer vertrouwd raakt met de verbinding met jouw hogere zelf. Deze verbinding is essentieel, zodat je op een veilige manier ‘verbinding’ kunt maken met de Holy Trinity energie, waar je deze dag mee leert werken.

Na de lunch starten we met het transformatie proces. Dit is een zeer diepgaand en intensief helingsproces, wat je inzicht zal geven en blokkades in beweging zal brengen, waardoor je deze gemakkelijker zult gaan loslaten.

Na afloop van deze Master Class heb je niet alleen een diepgaand helingsproces ondergaan, maar ben je ook in staat om dit helingsproces in je eigen omgeving zelfstandig voor te zetten, bij jezelf en de mensen in je omgeving of in je praktijk.

Praktische informatie

– Datum: Zaterdag 26 januari 2019 – 13.00 tot 15.30 uur
– Prijs: € 25,00, incl. thee
– Locatie: Leiderdorp (ZH)
– Aanmelden: Zodra de betaling is ontvangen is je aanmelding definitief

Let op! Tijdens de healing werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het helaas ook niet mogelijk om aan deze training deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden. Heb je hierover een vraag, neem dan contact op via het contactformulier >>>