fbpx

Herstel de verbinding met jezelf

Les 5: Resonantie

Deze laatste les staat in het teken van een bijzondere universele wet, de wet van resonantie. Deze wet heeft een overweldigende impact op ons dagelijkse leven en in de audio leg ik uit waarom.

Ik wens je succes met les 5!

Lieve groeten, Regina

Beluister hier de audio van les 5:

Oefening

Als we ons blind staren op de dingen die niet goed gaan in ons leven, zal negatieve energie én gebrek een steeds grotere omvang aannemen. Al onze positieve ervaringen zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon, want als we alleen maar kijken naar wat ons niet bevalt, dan bevalt uiteindelijk ons hele leven ons niet meer.

Het is daarom van belang om je aandacht te richten op wat wel goed gaat in je leven en hier dankbaar voor te zijn.

Om je in deze positieve flow te brengen, wil ik je uitnodigen om een lijst te maken van alle positieve gebeurtenissen in jouw leven. Bewaar deze lijst en bekijk deze regelmatig. Je zal merken dat je de lijst steeds verder kunt aanvullen…. want positieve gebeurtenissen vermeerderen doordat je er jouw aandacht aan schenkt.

Daarnaast kan deze oefening je er ook bewust van maken dat je misschien wel meer tijd en aandacht besteedde aan hetgeen je niet bevalt.

Reflectie moment

Ook vandaag weer drie reflectie vragen. Neem voldoende de tijd om de vragen te beantwoorden en wees hierin weer eerlijk en zonder oordeel naar jezelf. Probeer je gevoelens zo uitgebreid en gedetailleerd mogelijk te onderzoeken en beschrijven. Maak het jezelf niet te makkelijk ?

Reflectie vragen:

– Hoe voelde ik mij tijdens het invullen van de lijst met positieve gebeurtenissen?
– Welk thema in mijn leven ga ik vanaf nu positief beïnvloeden met de wet van resonantie?
– Hoe kan ik dankbaarheid (nog) meer integreren in mijn leven?

Deel je ervaringen

Naast het luisteren van de audioles, het doen van de oefening(en) en het reflecteren is er ook de mogelijkheid om je ervaringen te delen en je vragen te stellen binnen de besloten Facebook groep.

Ik zal veel in de groep aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden, zodat je nog meer inzicht krijgt. Daarnaast zal ik in de groep ook extra tips met je delen.

Heb je je nog niet aangemeld voor de Facebook groep?
Klik dan HIER >>> 

➤ Heb je geen Facebook account? Maak dan een account aan.

➤ Liever niet op Facebook? Je kunt er ook voor kiezen om een (tijdelijk) account aan te maken en deze weer te verwijder na afloop van de training!