fbpx

Healing Intensive 

Met aandacht loslaten!

De Healing Intensive – Herfst editie

Start op woensdag 07 november 2018

Loslaten is helaas niet altijd even gemakkelijk, zeker als het om de emotie angst, verdriet en boosheid gaat. We ervaren vaak een weerstand tegen deze emotie en doen er van alles aan om deze maar niet te hoeven voelen. Want daardoor kun je je ongemakkelijk en niet fijn voelen en dat is iets wat we over het algemeen niet willen en liever vermijden 😉

Hierdoor gaan we afleiding zoeken, bijvoorbeeld door te gaan eten, Netflix kijken of een andere afleiding die ervoor zorgt dat je de emotie wegdrukt en niet hoeft te ervaren.

Maar een belangrijke sleutel in het loslaat proces is aandacht. De emotie vraag van jou de ruimte om ervaren te worden, zodat je deze kunt uiten en loslaten. En dat maakt het loslaat proces nou juist zo lastig, terwijl het in de basis zo eenvoudig is. 

In een ‘gezonde’ situatie werkt het als volgt: Er gebeurt iets vervelends, je geeft de emotie die hierdoor ontstaat de nodige aandacht en je laat het los. Maar helaas is dit niet iets wat we van huis uit of op school leren.

Deze Healing Intensive staat in het teken van ‘met aandacht loslaten’. Tijdens dit vier weken durende programma ga je intensief aan de slag met het trainen van jouw aandacht én het loslaten van jouw blokkade.

Wekelijks is er een live healing (via webinar) waarbij we starten met een gezamenlijke meditatie en vervolgens de sessie afsluiten met een krachtige healing. Er komen opnames van de webinars beschikbaar, zodat je de healing kunt terugkijken als je er niet live bij aanwezig kunt zijn.

Na iedere healing komt er ook een meditatie beschikbaar over het thema dat we tijdens het live webinar hebben behandeld. De meditaties zijn bedoelt om je aandacht te trainen. Je leert om met aandacht bij je gevoelens te blijven, zodat je ze gemakkelijker kunt toelaten, de ruimte kunt geven en daardoor ook kunt gaan loslaten.

De Healing Intensive is onderdeel van het Healing Membership!
Ben je al lid van het Healing Membership? Dan kun je je HIER alvast de eerste informatie terugvinden ❤

Ben jij klaar met een bepaalde situatie in je leven, maar lukt het maar niet om een verandering teweeg te brengen? Of heb je het gevoel dat je een emotie inmiddels wel ‘doorleeft’ hebt, maar word je er toch nog wel steeds mee geconfronteerd? En wil je nu eindelijk echt eens afrekenen met oude pijnen en deze achter je laten? Doe dan mee met de Healing Intensive!

Waar bestaat de Healing Intensive uit?

➤ Vier wekelijkse live webinar healingen
➤ Vier ondersteunende meditaties
➤ Oefening in aandacht
➤ Een krachtige energetische opschoning
➤ Informatie, tips en inspiratie
➤ Ervaringen delen en advies op het besloten forum
➤ Alle sessies van het Healing Membership om je te ondersteunen tijdens het loslaat proces

Deze Healing Intensive heeft een waarde van € 197,00.

Word nu lid van het Healing Membership en doe gratis mee!

Het Healing Membership is een lidmaatschap waarmee je op een laagdrempelige en eenvoudige wijze werkt aan je spirituele en persoonlijke groei. Dat doe je simpelweg waar en wanneer jij wilt én in je eigen tempo. Je kunt dag en nacht inloggen ongeacht waar je je bevindt en een van de sessies doen. En dat voor slechts 11,- per maand.

Ik geef je mijn 100% tevredenheidsgarantie! 

Blijkt na je aanmelding dat je toch niet helemaal tevreden bent? Dan kun je het Healing Membership elke maand opzeggen. Je zit dus nergens aan  vast. De reden dat ik deze 100% tevredenheidsgarantie toevoeg, is omdat ik ervan overtuigd ben dat je veel profijt behaalt uit het lidmaatschap!

 

Inhoud van het Healing Membership

Healing

Brengt geblokkeerde energie weer in beweging. Er zijn healingen met verschillende thema’s en verschillende energievormen beschikbaar.

Clearing

Een intensieve energetische opschoning van jouw energieveld om opgeslagen emoties en zware energiën te verwijderen.

Meditatie

Brengt rust, inzicht en verminderd stress. Er zijn verschillende geleide- en stilte meditaties. Geniet en ontdek de essentie van het leven.

Overige

Sessies om in contact te komen met je lichaam en emotionele ladingen los te laten. Maandelijkse een volle maan healing & clearing.

Alle voordelen van het Healing Membership op een rijtje

  Na aanmelding heb je direct toegang tot alle sessies en content: je kunt dus direct aan de slag!
  De sessies zijn 24/7 beschikbaar, wanneer jij ze nodig hebt.
  Maandelijks worden er minimaal twee nieuwe sessies toegevoegd aan het Membership.
  De sessies zijn voor je opgenomen, beluister de healing, meditatie, opschoning of blessing waar én wanneer jij wilt. Altijd al eens een sessie willen ontvangen in de natuur? Geniet ervan!
  Regelmatig wordt er nieuwe content toegevoegd, zoals de Masterclass Reconnect YourSelf. Je kunt dus in je eigen tempo alle lessen doorlopen.
  Je kunt de sessies zo vaak herhalen als je wilt, ze blijven altijd beschikbaar (met uitzondering van eindejaarssessies).

  Maandelijks gratis deelname aan de Volle Maan healing & clearing.

  Deel ervaringen met andere leden in een besloten omgeving.

  Gratis deelname aan de Healing Intensive Herfst – start woensdag 07 november 2018 én toegang tot de summer editie van de Healing Intensive.

  Ontvang aantrekkelijke kortingen op activiteiten buiten het Healing Membership.

Ervaringen van leden

Ik ben ontzettend blij met het abonnement. De healingen hebben mij al zo ontzettend goed geholpen!!
Elise

Wat een mooie site en wat een bijzonder initiatief! Ik ben er echt heel blij mee, hele fijne healingen en meditaties ❤
Mieke

Ik kon wel wat support gebruiken tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Het healing abonnement bleek een goede keuze! Dankjewel, ik geniet er nog steeds dagelijks van!
Patricia

Het Healing Membership is fantastisch met een divers aanbod ter ondersteuning van zelfontwikkeling en healing. Complimenten daarvoor! Het is overzichtelijk, inhoudelijk en ondersteund met theoretische informatie. Ook het persoonlijk contact wat altijd mogelijk is is prettig en je bent verzekerd dat je een reply terugkrijgt. Ik ben blij met mijn lidmaatschap en dat dit alles op mijn pad is gekomen…

Joanna

Praktische informatie

  Voor slechts € 11,00 per maand heb je direct toegang tot alle sessies.

  Je kunt ook kiezen voor het voordelige jaarabonnement: € 111,00 per jaar (omgerekend € 9,25 per maand).

Na je aanmelding ontvang je automatisch een e-mail met jouw persoonlijke inloggegevens.
Hiermee heb je direct toegang tot het Healing Membership en alle sessies.

Wil je je abonnement opzeggen? Stuur dan een e-mail naar info@mahatmathealer.nl.
De opzegtermijn bedraagt 14 dagen.