fbpx

START 2019 GOED MET HET HEALING MEMBERSHIP

Herken je dit …

 • Je voelt je gespannen, zonder dat daar echt een aanleiding voor is…
 • Je wordt s’ochtends wakker en voelt je down, de dag moet nog beginnen en het liefst kruip je ver onder de dekens en zou je de dag willen overslaan…
 • Je hebt een fikse ruzie gehad met je partner, vriendin, collega of familielid en voelt je erna moe, of misschien zelfs nog wel boos of verdrietig…
 • Ineens word je geconfronteerd met een emotie, uit het niets, maar het komt nu écht niet uit, je hebt er geen zin in of voelt (onbewust) de neiging om de emotie (uit angst) weg te drukken en merkt dat je afleiding wilt zoeken in bijvoorbeeld eten, Netflix kijken, roken etc…

Wat doe je in zo’n situatie …?

Het zijn situaties die ons allemaal wel eens overkomen. Er is een emotie die aandacht vraagt. De emotie wil gezien worden, gevoeld worden. Dat is iets wat we niet gewend zijn en niet geleerd hebben. Maar door aandacht te besteden aan de emotie, door deze te uiten, kun je jezelf hiervan bevrijden. Energie kan weer vrij stromen en dat zorgt ervoor dat jij je krachtige zelf weer mag gaan zijn.

Een healing, energetische opschoning of meditatie kan je helpen om emoties die vast zitten of waar je mee in ‘gevecht’ bent los te laten. Tijdens een healing of energetische opschoning breng je de geblokkeerde energie weer in beweging. Daarnaast leer je hoe je met aandacht bij jezelf blijft en de liefde voor jezelf vergroot.

Mijn ervaring …

Toen ik twee jaar geleden in een burn-out zat hebben de vele sessies die ik ontvang mij er letterlijk doorheen geholpen. Ook al werkte in toen al jaren zelf met energie, ik was te moe om mezelf een healing te geven. Dankbaar was ik dan ook voor mijn partner en vrienden, waarbij ik altijd terecht kon voor een healing of energetische opschoning. Dit stelde mij in staat om op een steeds dieper niveau te onderzoeken wat de burn-out had getriggert en was ik in staat om het gevecht met mezelf los te laten. Eindelijk kon ik mijn emoties toelaten, doorvoelen en loslaten. Dat was ook echt wel nodig, want dit was inmiddels burn-out nummer drie…

Ik weet hoe fijn het is om een healing te ontvangen …

De vele healing- en meditatiesessies hebben mij weer in contact gebracht met mijn gevoel. Maar helaas heeft lang niet iedereen het geluk om zo’n super fijn netwerk om zich heen te hebben met healers en therapeuten. Daarnaast is om hulp vragen voor vele van ons lastig, zeker als het niet goed met je gaat en je je niet op je best voelt. Terwijl ondersteuning dan juist heel welkom is. Hoe fijn is het dan als je gewoon ergens kon inloggen om een sessie te ontvangen, precies wanneer jij het nodig hebt…?!

Wat is het Healing Membership?

Het Healing Membership is de (online) plek waar je dag en nacht terecht kunt voor jouw helingsproces en spirituele groei, ongeacht waar jij je bevindt. Alles gaat op je eigen tempo en je start een sessie wanneer jij het nodig hebt.

Alle sessies zijn opgenomen middels audio. Je kunt ze dus beluisteren zo vaak én wanneer jij wilt. De sessies zorgen ervoor dat je onbeperkt aan de slag kunt met het loslaten van emoties, oude patronen, overtuigingen en blokkades, zodat je kunt groeien naar een leven met onbegrensde mogelijkheden.

Ik ben van mening dat een healing altijd én voor iedereen toegankelijk zou moet zijn…
En dat is dan ook mijn missie met het Healing Membership!

Inhoud Healing Membership

 • Losse healing sessies met verschillende thema’s
 • Blessings: Een krachtige energieoverdracht, die via de kruin plaatsvindt, voor inzicht en transformatie
 • Geleide meditaties
 • Energetische opschoningen
 • Chakra Transformatie serie, waarbij je de chakra’s beter leert kennen, incl. healing sessie voor ieder chakra
 • Aandacht training, gebaseerd op Mindfulness technieken om met aandacht bij jezelf te blijven
 • Healing programma: Reis door je lichaam, je innerlijke gids
 • Online training: Herstel de verbinding met jezelf
 • Meditatie training
 • Maandelijks een volle maan healing & opschoning

Healing: Zodra je een emotie onderdrukt vormt er een blokkade in je lichaam. Energie kan niet meer doorstromen en er kunnen zelfs fysieke klachten ontstaan. Een healing brengt geblokkeerde energie weer in beweging. Er zijn healingen met verschillende thema’s en verschillende energievormen beschikbaar.

Clearing: Een clearing is een intensieve energetische opschoning van jouw energieveld, waarbij blokkades en zware energieën worden verwijderd. Momenteel zijn er drie energetische opschoningen beschikbaar binnen het Healing Membership. Daarnaast ontvang je rond de jaarwisseling een aparte opschoning om de energie van het voorgaande jaar los te laten. Deze sessie is tot 06 januari 2019 beschikbaar.

Meditatie: Meditaties brengen rust, inzicht en verminderen stress. Er zijn verschillende geleide- en stilte meditaties. Daarnaast is er ook een meditatie training beschikbaar, zodat je je meditatievaardigheden kunt oefenen. Ook is er een meditatie serie gebaseerd op mindfulness technieken om je aandacht te trainen en meer aanwezig te zijn in het moment. Geniet en ontdek de essentie van het leven.

Overige sessies en programma’s: Tot slot zijn er sessies en programma’s beschikbaar om in contact te komen met je lichaam en emotionele ladingen los te laten.

Alle voordelen van het Healing Membership

 • Na aanmelding heb je direct toegang tot alle sessies en content: je kunt dus direct aan de slag!
 • De sessies zijn 24/7 beschikbaar, wanneer jij ze nodig hebt.
 • De sessies zijn voor je opgenomen, beluister de healing, meditatie, opschoning of blessing waar én wanneer jij wilt. Altijd al eens een sessie willen ontvangen in de natuur? Geniet ervan!
 • Regelmatig wordt er nieuwe content toegevoegd, zoals de online training Herstel de verbinding met jezelf. Je kunt dus in je eigen tempo alle lessen doorlopen.
 • Je kunt de sessies zo vaak herhalen als je wilt, ze blijven altijd beschikbaar (met uitzondering van eindejaarssessie).
 • Deel ervaringen met andere leden in een besloten omgeving (geen Facebook).
 • Maandelijks een gratis Volle Maan Healing & Opschoning (alleen voor leden).
 • Gratis deelname aan de Healing Intensive.
 • Ontvang aantrekkelijke kortingen op activiteiten buiten het Healing Membership.

Alvast een voorproefje…

Om een idee te krijgen hoe een sessie in z’n werk gaat, kun je hier een stukje van een healing beluisteren, afkomstig van de Gold Healing (deze energie brengt heling op emotioneel vlak).

Druk op de oranje button om de audio te starten!

Ervaringen van leden

Ik ben ontzettend blij met het abonnement. De healingen hebben mij al zo ontzettend goed geholpen!!

Elise

Wat een mooie site en wat een bijzonder initiatief! Ik ben er echt heel blij mee, hele fijne healingen en meditaties ❤

Mieke

Ik kon wel wat support gebruiken tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Het healing abonnement bleek een goede keuze! Dankjewel, ik geniet er nog steeds dagelijks van!

Patricia

Het Healing Membership is fantastisch met een divers aanbod ter ondersteuning van zelfontwikkeling en healing. Complimenten daarvoor! Het is overzichtelijk, inhoudelijk en ondersteund met theoretische informatie. Ook het persoonlijk contact wat altijd mogelijk is is prettig en je bent verzekerd dat je een reply terugkrijgt. Ik ben blij met mijn lidmaatschap en dat dit alles op mijn pad is gekomen…

Joanna

Welk abonnement kies je?

Praktische informatie

Na je aanmelding ontvang je automatisch een e-mail met jouw persoonlijke inloggegevens.
Hiermee heb je direct toegang tot het Healing Membership en alle sessies.

Wil je je abonnement opzeggen? Stuur dan een e-mail naar info@mahatmathealer.nl.
Het Healing Membership is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 14 dagen.

Ik geef je mijn 100% tevredenheidsgarantie! 

Blijkt na je aanmelding dat je toch niet helemaal tevreden bent? Dan kun je het Healing Membership elke maand opzeggen. Je zit dus nergens aan  vast. De reden dat ik deze 100% tevredenheidsgarantie toevoeg, is omdat ik ervan overtuigd ben dat je veel profijt behaalt uit het lidmaatschap!

 

Wat is een ascensie sessie?

Alles is energie dat continu in beweging is. De snelheid van die beweging noemen we ook wel frequentie. Het Ascensieproces betekent stijgen, omhoog gaan, verhogen van jouw frequentie. Zodra je frequentie verhoogt voel je je niet alleen beter, je ziet dingen en situaties ook vanuit een hoger, breder perspectief. Op een positieve wijze neem je de wereld objectiever en meer vanaf een afstand waar. Je bereikt een diepe staat van zijn, wijsheid, liefde en verbondenheid. Je voelt je werkelijk EEN met alles.

Een ascensie sessie draagt bij aan dit proces. Een sessie heelt, schoont op en/of verhoogt jouw frequentie.

Voorbeelden van ascensie sessies:

 • Blauwdruk activatie
 • Opschoning van karma
 • DNA opschoning & upgrade
 • Innerlijk kind healing

Etc…

Tijdens een ascensie sessie staat jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling centraal.
De sessies worden op afstand gegeven.