fbpx

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe?

Laat je ondersteunen door het Healing Membership en ervaar zelf wat dit voor je kan betekenen!

Ben je klaar voor een diepgaande transformatie?

Wanneer je er bewust voor kiest om de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en alles dat zich in je afspeelt; al je gedachten, triggers, pijn, gevoelens en emoties, dan kan er een diepgaande en vooral werkelijke transformatie plaatsvinden.

Natuurlijk is dat niet altijd even makkelijk, gaat het met ups & downs, maar vanuit die verantwoordelijkheid kom je in beweging en ga je stappen zetten, zodat er werkelijke heling kan plaatsvinden.

Je creëert hierdoor steeds meer ruimte voor je ware zelf.
En als gevolg hiervan wordt het leven geweldig en je goed voelen wordt de norm voor jou ?

Ervaar jij dit wel eens …

  • Je wordt s’ochtends wakker en voelt je moe, het liefst kruip je ver weg onder de dekens…
  • Je voelt je moe, somber en zit niet lekker in je vel en op sommige dagen lijkt het wel of niets je nog kan interesseren…
  • Na een fikse ruzie met je partner, vriendin of familielid blijf je zitten met een gevoel van boosheid, frustratie of verdriet…
  • Uit het niets word je geconfronteerd met een emotie, maar het komt nu écht niet uit, je hebt er geen tijd voor, je hebt er geen zin in of voelt de neiging om de emotie weg te drukken en merkt dat je afleiding wilt zoeken in bijvoorbeeld eten, Netflix, roken etc…
  • Je bent al langer bezig met je bewustwording en helingsproces, toch blijven bepaalde patronen zich voordoen en lukt het maar niet om deze werkelijk te doorbreken…
  • Je hebt het gevoel dat je er alleen voorstaat en niet echt iemand hebt om mee te praten over wat je meemaakt of tegenaan loopt…

Het kan ons allemaal wel eens overkomen…

Emoties willen aandacht, gezien worden, gevoeld worden en dat is iets wat we niet gewend zijn en niet geleerd hebben. Maar door stil te staan bij wat er zich in je afspeelt en hier aandacht aan besteden, kun je jezelf hiervan bevrijden. Energie kan weer vrij stromen en dat zorgt ervoor dat jij je krachtige zelf weer mag gaan zijn.

Ondersteuning wanneer jij het nodig hebt…

Voor iedereen die zijn slachtofferrol in de ‘wilgen’ wil hangen, klaar is met verwijten maken naar anderen en bereid is naar binnen te keren om oude wonden te helen, maar daarbij wel een steuntje in de rug kan gebruiken, heb ik het Healing Membership heb gecreëerd.

Omdat het membership volledig online is, kun je altijd en overal ondersteuning ontvangen wanneer jij het nodig hebt. Als je er even helemaal doorheen zit, getiggert wordt of behoefte hebt om je weer even helemaal op te laden of de rust terug wilt vinden in jezelf, het is allemaal mogelijk!


NU MET SPECIALE BONUS

MODULE ‘MASTER YOUR EMOTIONS’ T.W.V. € 249,00

Kies je ervoor om voor zondag 01 maart 2020 lid te worden van het Healing Membership, dan krijg je de module ‘Master Your Emotions’ t.w.v. € 249,00 er helemaal gratis bij.

Tijdens deze training ga je:
Jouw binnenwereld stap voor stap in kaart brengen
Leren waar jouw weerstanden liggen (en hoe je deze kunt transformeren tot een kracht)
Leren waarom je instinctief reageert en dat je hierin een keuze hebt
Inzicht krijgen in jouw (belemmerende) patronen en deze transformeren
Jouw basisbehoeften onderzoeken
Ontdekken welke wijsheid er achter emoties zitten
Emotionele verstrengelingen onderzoeken en ontrafelen

En nog veel meer … zodat je werkelijk een shift kunt maken in de manier waarop jij met jezelf en jouw emoties omgaat ?

We starten over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Het Healing Membership in één overzicht

Healing & Meditatie

Een ruim aanbod, met verschillende thema’s om geblokkeerde energie in beweging te brengen of de rust in jezelf terug te vinden. Toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Energetisch opschonen

Zware energieen direct afvoeren als deze vrij komen en jezelf regelmatig grondig energetisch laten opschonen, zijn essentiele onderdelen in jouw helingsproces.

Altijd beschikbaar

Er is altijd een sessie voor jou beschikbaar, wanneer jij het nodig hebt. Als je getriggert voelt, emotioneel, of laag energie. Dat maakt het Membership zo uniek.

Direct toegang

Na je aanmelding heb je direct toegang tot alle sessies en trainingen binnen het Healing Membership, je kunt dus direct aan de slag.

App

Download de gratis app, zodat je de sessies gemakkelijk (offline) op je smartphone of tablet kunt beluisteren.

Trainingen

Naast de sessies krijg je ook toegang tot een aantal ondersteunende trainingen, die je verder helpen bij jouw helingsproces.

Volle Maan

Maandelijks gratis deelname aan de Volle Maan Healing & Clearing, om je te ondersteunen met de thema’s die zich rondom de Volle Maan afspelen.

Community

Kom met mij en de andere leden in contact binnen de community. Hier heb je de ruimte om al je vragen te stellen en ervaringen te delen.

Korting

Als lid ontvang je aantrekkelijke kortingen op activiteiten buiten het Healing Membership.

De sessies zorgen ervoor dat je onbeperkt aan de slag kunt met het loslaten van emoties, oude patronen, overtuigingen en blokkades, zodat je kunt groeien naar een leven met onbegrensde mogelijkheden.

Ik ben van mening dat een healing altijd én voor iedereen toegankelijk zou moet zijn…
En dat is dan ook mijn missie met het Healing Membership!

‘DE MOGELIJKHEDEN ZIJN ONTELBAAR’

Ik raad je zeker aan lid te worden van het healing membership! Ik zit er al van bijna het begin af bij en het bevalt me uitstekend. Je kunt wanneer jij er tijd voor hebt een healing, meditatie of opschoning ontvangen. Je hoeft er alleen maar even voor te gaan zitten. De mogelijkheden zijn ontelbaar, ik heb ze nog niet allemaal gehad en ontdekt. De tips zijn ook heel waardevol en de liefdevolle energie waarmee ze werkt stroomt zeer krachtig door haar heen, het is super voelbaar. Ik ben intussen al zelfverzekerder en geduldiger geworden! Regina bedankt ♥

Brigitte 

Kies het lidmaatschap dat bij je past

(Tijdelijke actieprijzen)

€ 19,95  nu slechts € 14,95

per maand

 

Maandelijks opzegbaar

Ideaal om uit te proberen

Direct toegang tot alle content, sessies en trainingen binnen het membership

Toegang tot de community

Bijwonen live webinars

Maandelijks een gratis Volle Maan healing & clearing

Persoonlijk advies

Ledenkorting op overige ascensie sessies en trainingen

 

 

 


€ 239,40
  nu slechts € 149,00

per jaar

Twee maanden gratis

Ideaal voor doorzetters die streven naar een langdurige verandering

Direct toegang tot alle content, sessies en trainingen binnen het membership

Toegang tot de community

Bijwonen live webinars

Maandelijks een gratis Volle Maan healing & clearing

Persoonlijk advies

Ledenkorting op overige ascensie sessies en trainingen

 

 

 

‘IK KOM STEEDS MEER TOT WIE IK BEN’

Het Healing Membership is een ontzettende verrijking op allerlei gebieden. Ik kom steeds meer tot wie ik ben en in mijn eigen kracht te staan. Veel keuze thema’s tot ontwikkeling en groei.

Simone

Dit is het Healing Membership:

Transformatie begint als je een stap zet!

Als je kiest voor het Healing Membership dan zet je een belangrijke stap in jouw helingsproces en verdere ontwikkeling. Je gaat het commitment met jezelf aan om nu werkelijk ervoor te gaan.

Het Healing Membership zal je vervolgens voorzien van alle energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips die je nodig hebt om daadwerkelijk een innerlijke transformatie te maken.

Jezelf helen was nog nooit zo makkelijk!

Of je nu een losse energetische sessies wilt doen of stap voor stap door jouw helingsproces gaat, met het enorme aanbod zit er altijd een juiste sessie voor je bij.

Twijfel je welke sessies je gaan helpen bij het behalen van jouw doel? Stel je vraag op het besloten Forum of vraag een persoonlijk advies aan. Ik help je graag verder!

Een sessie doen, waar én wanneer jij het nodig hebt!

Het Healing Membership is beschikbaar op de online Ledensite én te downloaden als app. Zo heb je altijd toegang tot de sessies waar en wanneer jij het nodig hebt.

De sessies in de app zijn daarnaast ook offline te beluisteren, voor als je je op een afgelegen plek bevindt, in het vliegtuig zit of gewoonweg even geen beschikking hebt tot het internet.

‘DICHTER BIJ MEZELF KOMEN’

De Healing Membership van Regina geeft je toegang tot vele mogelijkheden om te groeien, om dichter bij jezelf te komen. Volledig in je eigen ritme, ongedwongen, ondersteuning ontvangen waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Verbinden met anderen maar vooral met jezelf met als doel volledig in je eigen kracht komen en van hieruit stromen, groeien en opbloeien. Hier word ik nou blij van, ik raad het iedereen aan.

Ursula

Persoonlijke hulp bij al je vragen

Op het ledenforum kun je al jouw vragen stellen en ervaringen delen.

Ook is het mogelijk om persoonlijk advies aan te vragen, als je wilt weten welke sessies het beste aansluiten bij jouw doelstelling. Zodat je precies weet op welke sessies jij je de komende tijd kunt gaan focussen.

‘HET GEEFT MIJ DE TIJD EN RUIMTE DIE IK NODIG HEB’

Het is voor mij zo vanzelf sprekend dat het er is, ik zou niet meer zonder kunnen. Het geeft mij vertrouwen dat het er is om zelf te bepalen wanneer ik het doe. Het geeft mij de tijd en ruimte die ik nodig heb. Niks moet alles mag en je leert; tegen een ander nee zeggen, is ja zeggen tegen jezelf. Ik vind het een aanvulling voor iedereen die zich wil ontwikkelen.

Marijke

Kies het lidmaatschap dat bij je past

(Tijdelijke actieprijzen)

€ 19,95  nu slechts € 14,95

per maand

 

Maandelijks opzegbaar

Ideaal om uit te proberen

Direct toegang tot alle content, sessies en trainingen binnen het membership

Toegang tot de community

Bijwonen live webinars

Maandelijks een gratis Volle Maan healing & clearing

Persoonlijk advies

Ledenkorting op overige ascensie sessies en trainingen

 

 

 


€ 239,40
  nu slechts € 149,00

per jaar

Twee maanden gratis

Ideaal voor doorzetters die streven naar een langdurige verandering

Direct toegang tot alle content, sessies en trainingen binnen het membership

Toegang tot de community

Bijwonen live webinars

Maandelijks een gratis Volle Maan healing & clearing

Persoonlijk advies

Ledenkorting op overige ascensie sessies en trainingen

 

 

 

‘HET HEEFT MIJ ECHT OP EEN POSITIEVE MANIER GEHOLPEN’

Het Healing Membership heeft mij meer rust en inzicht gebracht en gezorgd voor een persoonlijke groei en groei in mijn spirituele ontwikkeling.

Sasja

De voordelen van het Healing Membership:

Onbeperkte toegang tot alle sessies en content binnen het Membership

De sessies zijn geschikt voor alle levels, van beginners tot gevorderden

Ruime keuze en uiteenlopende thema’s

Er worden regelmatig nieuwe sessies toegevoegd

Ruimte om al je vragen te stellen en ervaringen te delen binnen de community

Maandelijks een gratis deelname aan de Volle Maan Healing & Clearing

Alles persoonlijk ingesproken door mij

VIP-toegang tot unieke challenges en live online sessies

 ✔ Aantrekkelijke kortingen op activiteiten buiten het Healing Membership

Elke maand opzegbaar

24/7 beschikbaar, wanneer jij het nodig hebt

Gratis app, zodat je de sessies gemakkelijk op je smartphone kunt beluisteren

‘IK HEB AL GOEDE RESULTATEN BEHAALD’

Sinds mijn lidmaatschap zit ik beter in mijn vel. Je kunt de healing, die je op dat moment nodig hebt op je eigen tijd volgen. Ik heb goede resultaten bij het Healing Membership.

Jan

 Alvast een voorproefje…

Om een idee te krijgen hoe een sessie in z’n werk gaat, kun je hier een stukje van een healing beluisteren, afkomstig van de Gold Healing (deze energie brengt heling op emotioneel vlak).

Druk op de oranje button om de audio te starten! 

Ik geef je mijn 100% tevredenheidsgarantie! 

Blijkt na je aanmelding dat je toch niet helemaal tevreden bent? Dan kun je het Healing Membership elke maand opzeggen (m.u.v. het jaarabonnement). Je zit dus nergens aan vast. De reden dat ik deze 100% tevredenheidsgarantie toevoeg, is omdat ik ervan overtuigd ben dat je veel profijt behaalt uit het lidmaatschap!

 

‘ER VALT EEN HELEBOEL TE LEREN’

Ik ervaar Regina als een zeer betrokken, rustig en warm persoon, die aandacht heeft voor wat jij nu nodig hebt. Zij vult ook de onderdelen binnen het Healing Membership regelmatig aan met nieuwe thema’s en betrekt de deelnemers daar ook bij. Met thema’s als: ontspannen, jezelf helen, energetisch opschonen, frequentie verhogen etc. valt er een heleboel te leren. O.a. door het verkrijgen van inzichten en durven te zijn met wat NU is.

Louise

Start vandaag nog, je hebt alleen maar te winnen.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

Direct na je aanmelding ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens voor mijn ledensite. Hier vind je alle healingsessies, energetische opschoningen, meditaties en trainingen die binnen het Membership horen.

Daarnaast krijg je volledig toegang tot de Mahatma Healing app. Deze is te downloaden in de App Store en Play Store.

Hoe kan ik opzeggen als het niet bevalt?

Het Healing Membership bevat zoveel waarde dat ik me bijna niet kan voorstellen dat het niks voor je is. Maar is het toch niet wat je zoekt, dan kun je elke maand opzeggen (bij een jaarabonnement is de opzegtermijn jaarlijks), 14 dagen voor de volgende incasso.

Opzeggen doe je simpelweg door mij een mailtje te sturen naar: info@mahatmahealer.nl.

Je zit dus nergens aan vast!

Ik heb al een account op de Ledensite

Na je aanmelding zal het Healing Membership automatisch aan je account worden toegevoegd en heb je direct toegang tot alle sessies.

Ik heb geen ervaring, is dit abonnement dan wel geschikt voor mij?

Ervaring met healing of spiritualiteit is absoluut niet noodzakelijk om deel te kunnen nemen aan het Healing Membership.

Om het beste uit jouw Membership te halen is het wel van belang dat je een verlangen hebt om bewust te werken aan je helingsproces en/of spirituele groei.

‘POSITIEVE VERANDERING IN MIJN LEVEN’

Ik ben er even tussenuit geweest, maar sinds december ben ik weer lid geworden. Het Healing Membership heeft heel veel positiviteit gebracht, ook al ben ik er niet altijd heel intensief mee bezig. De periode dat ik niet lid was merkte ik dat ik langzaam weer terugviel in negatieve gedachten en gevoelens. Loslaten van deze gevoelens is iets waar ik regelmatig mee bezig ben en het Membership is daar een heel mooi hulpmiddel bij. Je hoeft er niet constant mee bezig te zijn en toch merk ik steeds meer dat mijn leven positief veranderd, met vallen en opstaan. Het geeft mij het gevoel van verbonden zijn en je jezelf niet alleen door het leven hoeft te worstelen.

Nancy

Een kijkje achter de schermen bij het Healing Membership

Nog enkele ervaringen van leden

Ik ben ontzettend blij met het abonnement. De healingen hebben mij al zo ontzettend goed geholpen!!

Elise

Wat een mooie site en wat een bijzonder initiatief! Ik ben er echt heel blij mee, hele fijne healingen en meditaties ❤

Mieke

Ik kon wel wat support gebruiken tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Het healing abonnement bleek een goede keuze! Dankjewel, ik geniet er nog steeds dagelijks van!

Patricia

Het Healing Membership is fantastisch met een divers aanbod ter ondersteuning van zelfontwikkeling en healing. Complimenten daarvoor! Het is overzichtelijk, inhoudelijk en ondersteunen met theoretische informatie. Ook het persoonlijk contact wat altijd mogelijk is is prettig en je bent verzekerd dat je een replay terugkrijgt. Ik ben blij met mijn lidmaatschap en dat dit alles op mijn pad is gekomen…

Joanna

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥