fbpx

Van het weekend was ik aan het bladeren door oude fotoalbums en kwam ik een mooie foto tegen van mij en mijn moeder, precies de foto waar ik naar op zoek was. Ik keek naar de foto en toen gebeurde het.. dat stemmetje dat tegen mij zei;

>> Had ik niet .. meer contact moeten hebben, toen mijn moeder nog leefde?
>> Had ik niet .. een betere dochter kunnen zijn, toen mijn moeder nog leefde?
Etc..Etc..Etc…

Er ontstonden allerlei verhalen in mijn hoofd en even leek dit schuldgevoel grip op mij te krijgen. Want het kan soms zo gemakkelijk zijn om mee te gaan in die negatieve gevoelens.

NEE, hier kies ik niet voor. Ik keek nogmaals naar de foto en begon mij te verbinden met mijn moeder, met mijn familie en vrienden, iedereen waar ik zo ontzettend veel van hou. Vanuit deze verbinding voelde ik de liefde steeds meer toenemen en sterker worden. De schuldgevoelens en het verdriet maakten plaats voor liefde.

Een tijdje heb ik in deze fijne en liefdevolle verbinding gezeten, een helende ervaring. Ook werd ik mij bewust van een oud patroon, waarbij ik mij in het verleden altijd terugtrok op het moment dat ik mij verdrietig voelde, ‘ík los alles zelf wel op’. Wat een leugen vertelde ik mijzelf, want alleen door in verbinding te zijn kan er heling plaatsvinden.

Als je in verbinding bent is er geen ruimte voor schaamte, schuldgevoelens, angst, boosheid en trots. Vanuit verbinding is er liefde, vrede, plezier, overvloed en hou je jouw frequentie hoog!

Mijn leraar zegt altijd; Kan niet bestaat niet, wil niet is een keuze.
Kies bewust om in verbinding te leven.
Kies bewust om in liefde te zijn.

>> En weet dat je elke moment van de dag gewoon weer opnieuw deze keuze kunt maken.

TIP: Start je dag vanuit verbinding
Plaats, zodra je wakker wordt, je hand(en) op je hart en denk aan alle mensen van wie je houdt. Voel hoe je hart opent voor al deze mensen. Laat bij iedere uitademing liefde naar al deze mensen toestromen. En voel hoe bij iedere inademing liefde naar je terug komt.

Door deze oefening aan het begin van je dag te doen neem je het liefdevolle en verbonden gevoel mee de dag in ❤

➤ De Onvoorwaardelijke Liefde healing sessie of de Divine healing sessie zijn ook een fijne manier om je dag te beginnen en je frequentie hoog te houden. Deze sessie vind je terug in het Healing Membership.

Ben je nog geen lid van het Healing Membership?
Meld je dan nu aan en ga direct aan de slag met deze bijzondere healingsessies.