fbpx

Innerlijk kind healing

Liefde kun je pas echt voelen als je verbonden bent met je diepste kern.

Wat is het innerlijk kind?

Als we spreken over het innerlijk kind dan bedoelen we het kind dat je vroeger bent geweest. We hebben allemaal herinneringen aan onze jeugd, de periode dat je kind was. Helaas kan niet iedereen terug kijken op een onbezorgde jeugd vol liefdevolle ervaringen.

Als kind ben je van nature puur en onbevangen. Je bent ook kwetsbaar en afhankelijk van je omgeving, van de mensen die je grootbrengen, van hun emoties, handelen, inzichten en eigen denkwijze, dat je gemakkelijk bedenkt dat jij de schuld bent van alle problemen in je omgeving. Je raakt van slag door de stemmingen om je heen. De afwijzingen die je misschien wel hebt gekregen als je emoties wilde uiten of vanwege de aandacht die er niet voor je was.

Veel mensen hebben in enige vorm wel dingen meegemaakt die nog steeds (bewust én onbewust) een schaduw werpen op hun huidige leven.


Ons innerlijk kind ontwikkelde overlevingsstrategieën

Er zijn veel situaties te noemen waarin je als kind simpelweg niet de gelegenheid had om gewoon kind te kunnen zijn. Als je als kind voelt dat je je een onveilige situatie bevindt zal je jouw gedrag daarop aanpassen om te ontkomen aan die onveilige situatie. Dat betekent dat je als kind al op jonge leeftijd leert om jezelf dusdanig te gedragen dat die onveilige situaties kunnen worden voorkomen, je ontwikkeld een overlevingsstrategie.

Als klein kind leek het ‘nodig’ om jezelft te beschermen tegen pijnlijke situaties. Want die pijn en het gevoel van niet veilig zijn is een enorme grote pijnlijke angst en ervaring. Maar wat je als kind in zo’n situatie vaak al leert zonder dat je je hiervan bewust bent, is dat je eigen behoefte, verlangens, wensen en ontwikkeling niet bovenaan het prioriteitenlijstje staan. Hoog tijd dus om deze overlevingsstrategie te doorbreken!


Waarom een innerlijk kind healing?

Onverwerkte emoties uit je kindertijd beïnvloeden je vaak nog steeds. En ook de ontwikkelde overlevingsstrategie kan nog steeds invloed hebben op je dagelijks leven, terwijl je je niet meer in de bedreigende of onveilige situatie van vroeger bevindt.

Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in:

  • De mate waarin jij van jezelf houdt en hoe waardevol jij jezelf vindt
  • Het niet kunnen óf durven erkennen van je eigen behoeften en wensen
  • Geen grenzen kunnen stellen
  • Moeite met het aangaan van gelijkwaardige relaties met gelijkwaardige partners
  • Moeite met het aangaan van gezonde vriendschappen
  • Moeite met het omgaan met tegenslagen en/of kritiek
  • Moeite met het afmaken van opleidingen of het behouden van een baan

 

Een fijne verbinding met jouw innerlijk kind brengt je weer in contact met de energie van levenslust, enthousiasme, vreugde en creativiteit. De energie die zo kenmerkend is voor kinderen die vol vertrouwen zijn en genieten van het leven. Zodra je weer in verbinding bent met jouw innerlijk kind kun je daar energie en vreugde uit putten, het is echt een verrijking van je leven!

Hoe gaat de Innerlijk Kind Healing in z’n werk?

Tijdens de eerste vijf minuten van de sessie maak je contact met jouw innerlijk kind. Hierin zal ik jou energetisch ondersteunen. Daarna gaan we verder met de daadwerkelijke healing en zal er gewerkt worden aan het transformeren van jouw overlevingsstrategie. Omdat je de healing start vanuit verbinding met jouw innerlijk kind, kan er een nog diepgaandere heling plaatsvinden.

Uiteraard ontvang je voorafgaand aan de sessie informatie en tips over hoe je in contact kunt komen met jouw innerlijk kind. Ook krijg je toegang tot de innerlijk kind meditatie.

De healing wordt op afstand gegeven, je ontvangt de healing dus in je eigen (vertrouwde) omgeving. Tijdens de sessie werken we met krachtige 5D energie. De sessie duurt 35 minuten.

 

Ben je klaar om het kind in jezelf volledig te omarmen?

Praktische informatie

– Datum: Donderdag 16 mei 2019 om 21:00 uur
– Duur: 35 minuten
– Locatie: Op afstand
– Bijdrage:  € 24,95 incl. BTW

 

Ben je lid van het Healing Membership?
Dan ontvang je € 6,25 korting op deze bijzondere healing.
➤De Kortingscode kun je HIER terugvinden binnen het Healing Membership.

Nog geen lid?
➤ Meer informatie over het Healing Membership lees je HIER!

Let op! Tijdens de sessie werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het helaas ook niet mogelijk om aan deze sessie deel te nemen.

Ben je tijdens je kindertijd geconfronteerd met (seksueel) misbruik en heb je hiervoor nooit eerder professionele behandeling ondergaan? Dan is het helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze healing sessie.

➤ Heb je hierover een vraag? Mail dan naar info@mahatmahealer.nl.
Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.