fbpx

Innerlijke transformatie

Herken jij jezelf hierin:

✘ Als je thuis komt na een dag werken voel je je te moe om nog te koken. Je partner of vriendinnen stellen voor om iets te gaan ondernemen, heel gezellig natuurlijk, maar eigenlijk heb je geen energie en wil je het liefst op de bank hangen en vroeg je bed in.

✘ Je voelt je gespannen, hebt last van hoofdpijn, hebt moeite met in slaap komen en wordt moe wakker. Het lijkt wel of je in een vicieuze cirkel bent beland, zijn dit de eerste tekenen van een burn-out?

✘ Wanneer heb je voor het laatst: de slappe lach gehad, kreeg je een blij gevoel van kaarsjes aan tijdens donkere dagen, met een dekentje op de bank, of de warme zon op je gezicht? Wanneer heb je je voor het laatst intens gelukkig gevoeld en het gevoel gehad dat je ECHT leeft?

✘ Je zou zo graag je partner, vriendin of collega vertellen wat je dwars zit, maar het komt er steeds niet van. Je houdt niet van ruzie en wil de harmonie bewaren, je blijft het maar uitstellen. Het liefst zou je gewoon je gevoelens willen uiten zonder hierin een belemmering te voelen.

Hoe zou het voor je zijn als je die vervelende emoties niet meer hoeft weg te drukken, met alle gevolgen van dien. Dat je de emoties er gewoon kunt laten zijn, omdat je er mee om kunt gaan, omdat ze je geen verdriet meer hoeven doen, omdat je kunt leren hoe ze je kunnen helpen als een manier om vóór je te werken; als groeimiddel.

 

Met als gevolg:

❥ Meer energie, zodat vermoeidheid nooit meer de reden is dat je nee moet zeggen tegen een lange boswandeling of een gezellig feestje.

❥ Dat je minder vatbaar bent voor stress en steeds meer ontspanning ervaart in je lichaam & geest.

❥ Je nee leert zeggen en bewustere keuzes maakt die goed zijn voor jou.

❥ Dat je je gelukkiger gaat voelen, want ook de positieve gevoelens kun je steeds meer toelaten en zul je intenser gaan beleven. Het leven gaat niet meer aan je voorbij, maar je leeft het leven waar jij van droomt.

❥ Dat je je openstelt voor betekenisvollere verbindingen met je partner, familie en vrienden. Verbindingen met veel meer diepgang, waardoor je elkaar steeds beter aanvoelt en begrijpt. Hoe fijn zou het zijn als jij en je partner gewoon aan één woord voldoende hebben om elkaar te begrijpen?

 

Ik help je graag verder aan de hand van een uitgewerkt stappenplan, zodat je in verbinding komt met je gevoelens en deze (weer) kunt toelaten. Met als resultaat: meer energie, meer ontspanning en een gelukkiger leven.

Tijdens de training ga je de volgende stappen zetten:

✔ Bewustwording van je patronen

✔ Acceptatie zonder oordeel

✔ Heling van oude overtuigingen

✔ Aanwezig blijven in het moment

Hoe ziet de training er uit?

De training bestaat uit 12 modules. Iedere week krijg je een nieuwe module per e-mail toegestuurd. Je krijgt 6 maanden toegang tot de online omgeving, zodat je de lessen in een rustig tempo kunt doorlopen.

Bij iedere module ontvang je een werkboek met informatie en verschillende oefeningen (deze kun je downloaden). Daarnaast ontvang je toegang tot diverse audio’s met meditaties en healingen om zo bij jezelf een diepgaande transformatie te laten plaatsvinden.

Ik begeleid je stap voor stap, met alle tools die je nodig hebt om je gevoelens weer te kunnen laten spreken, je hoeft het niet alleen te doen!

De training omvat:

12 lessen en werkboeken, de inhoud van elk werkboek bestaat uit een uitleg over de module met daarnaast begeleidende oefeningen om de lesstof te integreren.

✔ 2 één op één coaching sessies met mij persoonlijk, tijdens de sessie waar jij tegenaan loopt of behoefte aan hebt, om verder te kunnen komen in deze training.

Ondersteunende healing sessies om in beweging te komen en meer verbinding te gaan ervaren.

Ondersteunende meditatie sessies om meer in contact te komen met jezelf, waardoor je gemakkelijker een volgende stap kunt zetten.

✔ E-mail reminders als steuntje in de rug. De e-mails bevatten extra inspiratie en tips, zodat je gefocust blijft op je doel en dus ook minder snel terugvalt in oude patronen.

Wat levert de training je op?

Na het volgen van deze training ben je in staat om emoties de ruimte te geven als deze zich aandienen. Je ben in staat om emoties te accepteren en te ervaren zoals ze zijn, zonder je hierin te verliezen en vervolgens los te laten. Je komt steeds meer in verbinding met je gevoel. Je bent in staat om je hart te openen en te leven zoals jij daarvoor kiest. Want KIEZEN voor een leven zonder strijd betekent KIEZEN voor een relaxter en leuker leven!

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg…
Ben je klaar voor een VOLGENDE stap?

Investering in jezelf597,00, slechts € 349,00!

Of kies voor betaling in drie termijnen, € 366,00 (€ 17,00 administratiekosten)

Waarom kan ik je helpen?

Er was drie keer een burn-out, een Ayahuasca ceremonie en een lange zoektocht nodig voor ik mijn patroon inzag en begreep waarom ik maar niet in contact kon komen met mijn gevoel… Ik durf dan ook wel te stellen dat ik een aardige ervaringsdeskundige ben 😉

Ik opgeleid tot energetisch coach en healer en werk met technieken uit de esoterie, ademwerk en mindfulness, zodat we snel tot de kern kunnen komen om de verbinding weer te kunnen herstellen.

De weg die ik heb afgelegd wil ik jou met heel mijn hart besparen, want het kan ook anders. Ben je er klaar voor? 

Lieve groeten, Regina

Of kies voor betaling in drie termijnen en betaal € 366,00 (incl. € 17,00 administratie kosten).