fbpx

HEALING MEMBERSHIP

        Summer Deal

Maak nu tijdelijk voor slechts 1 euro een maand kennis met het Healing Membership en heb direct toegang tot alle sessies.

Wat is het Healing Membership?

Het Healing Membership is de (online) plek waar je dag en nacht terecht kunt voor jouw helingsproces en spirituele groei, ongeacht waar jij je bevindt. Alles gaat op je eigen tempo en je start een sessie wanneer jij het nodig hebt.

Alle sessies zijn opgenomen middels audio. Je kunt ze dus beluisteren zo vaak én wanneer jij wilt. De sessies zorgen ervoor dat je onbeperkt aan de slag kunt met het loslaten van emoties, oude patronen, overtuigingen en blokkades, zodat je kunt groeien naar een leven met onbegrensde mogelijkheden.

Ik ben van mening dat een healing altijd én voor iedereen toegankelijk zou moet zijn…
En dat is dan ook mijn missie met het Healing Membership! 

Inhoud Healing Membership

 • Losse healing sessies met verschillende thema’s
 • Blessings: Een krachtige energieoverdracht, die via de kruin plaatsvindt, voor inzicht en transformatie
 • Geleide meditaties
 • Energetische opschoningen
 • Chakra Transformatie serie, waarbij je de chakra’s beter leert kennen, incl. healing sessie voor ieder chakra
 • Aandacht training, gebaseerd op Mindfulness technieken om met aandacht bij jezelf te blijven
 • Healing programma: Reis door je lichaam, je innerlijke gids
 • Online training: Herstel de verbinding met jezelf
 • Meditatie training
 • Maandelijks meedoen aan de volle maan healing & opschoning

Healing: Zodra je een emotie onderdrukt vormt er een blokkade in je lichaam. Energie kan niet meer doorstromen en er kunnen zelfs fysieke klachten ontstaan. Een healing brengt geblokkeerde energie weer in beweging. Er zijn healingen met verschillende thema’s en verschillende energievormen beschikbaar.

Clearing: Een clearing is een intensieve energetische opschoning van jouw energieveld, waarbij blokkades en zware energieën worden verwijderd. Momenteel zijn er drie energetische opschoningen beschikbaar binnen het Healing Membership. Daarnaast ontvang je jaarlijks rond de jaarwisseling een aparte opschoning om de energie van het voorgaande jaar los te laten.

Meditatie: Meditaties brengen rust, inzicht en verminderen stress. Er zijn verschillende geleide- en stilte meditaties. Daarnaast is er ook een meditatie training beschikbaar, zodat je je meditatievaardigheden kunt oefenen. Ook is er een meditatie serie gebaseerd op mindfulness technieken om je aandacht te trainen en meer aanwezig te zijn in het moment. Geniet en ontdek de essentie van het leven.

Overige sessies en programma’s: Tot slot zijn er sessies en programma’s beschikbaar om in contact te komen met je lichaam en emotionele ladingen los te laten.

Alle voordelen van het Healing Membership op een rijtje

 • Na aanmelding heb je direct toegang tot alle sessies en content: je kunt dus direct aan de slag!
 • De sessies zijn 24/7 beschikbaar, wanneer jij ze nodig hebt.
 • De sessies zijn voor je opgenomen, beluister de healing, meditatie, opschoning of blessing waar én wanneer jij wilt. Altijd al eens een sessie willen ontvangen in de natuur? Geniet ervan!
 • Regelmatig wordt er nieuwe content toegevoegd, zoals de online training Herstel de verbinding met jezelf. Je kunt dus in je eigen tempo alle lessen doorlopen.
 • Je kunt de sessies zo vaak herhalen als je wilt, ze blijven altijd beschikbaar (met uitzondering van eindejaarssessie).
 • Deel ervaringen met andere leden in een besloten omgeving (geen Facebook).
 • Maandelijks een gratis Volle Maan Healing & Opschoning (alleen voor leden).
 • Ontvang aantrekkelijke kortingen op activiteiten buiten het Healing Membership.

 Alvast een voorproefje…

Om een idee te krijgen hoe een sessie in z’n werk gaat, kun je hier een stukje van een healing beluisteren, afkomstig van de Gold Healing (deze energie brengt heling op emotioneel vlak).

Druk op de oranje button om de audio te starten! 

Ik geef je mijn 100% tevredenheidsgarantie! 

Blijkt na je aanmelding dat je toch niet helemaal tevreden bent? Dan kun je het Healing Membership elke maand opzeggen. Je zit dus nergens aan  vast. De reden dat ik deze 100% tevredenheidsgarantie toevoeg, is omdat ik ervan overtuigd ben dat je veel profijt behaalt uit het lidmaatschap!

 

Ervaringen van leden

Ik ben ontzettend blij met het abonnement. De healingen hebben mij al zo ontzettend goed geholpen!!

Elise

Wat een mooie site en wat een bijzonder initiatief! Ik ben er echt heel blij mee, hele fijne healingen en meditaties ❤

Mieke

Ik kon wel wat support gebruiken tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Het healing abonnement bleek een goede keuze! Dankjewel, ik geniet er nog steeds dagelijks van!

Patricia

Het Healing Membership is fantastisch met een divers aanbod ter ondersteuning van zelfontwikkeling en healing. Complimenten daarvoor! Het is overzichtelijk, inhoudelijk en ondersteunen met theoretische informatie. Ook het persoonlijk contact wat altijd mogelijk is is prettig en je bent verzekerd dat je een replay terugkrijgt. Ik ben blij met mijn lidmaatschap en dat dit alles op mijn pad is gekomen…

Joanna

Praktische informatie

 • Maak nu tijdelijk voor slechts 1 euro een maand kennis met het Healing Membership en heb direct toegang tot alle sessies.
 • Blijf je lid, dan loopt je abonnement automatisch door en betaal je slechts € 14,95 per maand.
 • Je kunt ook kiezen voor het voordelige jaarabonnement: € 149,00 per jaar (i.p.v. € 179,40).
 • De opzegtermijn bedraagt 14 dagen, ongeacht hoe lang je lid bent (dit geldt ook voor de 1 euro aanbieding), je zit dus nergens aan vast 🙂

 

Na je aanmelding ontvang je automatisch een e-mail met jouw persoonlijke inloggegevens.
Hiermee heb je direct toegang tot het Healing Membership en alle sessies.

Wil je je abonnement opzeggen? Stuur dan een e-mail naar info@mahatmathealer.nl.
De opzegtermijn bedraagt 14 dagen.

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥