fbpx

Laat het oude los… 

 

2019 bewust loslaten
Tijdens oud & nieuw proosten we en wensen we elkaar traditiegetrouw het beste voor het komende jaar. We kijken terug op het afgelopen jaar… maar evalueer je ook je eigen jaar? En inventariseer je ook wat jouw hoogte- en dieptepunten waren? Welke ‘energie’ je wel of juist niet meer mee wilt nemen naar het nieuwe jaar?

    Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg…

Misschien was het voor jou wel een roerig jaar, waarin veel in beweging is gekomen op emotioneel gebied. Heb je afscheid moeten nemen of zijn er oude pijnen aan de oppervlakte gekomen… Wat 2019 jou ook heeft gebracht, het is fijn om hier zo tegen het einde van het jaar bewust afscheid van te nemen, zodat je helemaal opgeschoond aan het nieuwe jaar kunt beginnen.

Een bijzondere opschoning…

Het afsluiten en loslaten van 2019 gaan we op een bijzondere wijze doen!

Middels een live webinar neem ik je mee in een krachtig opschoningsritueel. Waarbij we stil staan bij het feit dat jij niet meer de persoon bent die een jaar geleden aan 2019 begon. Je neemt afscheid van alle verwachtingen die je niet hebt waar gemaakt, mensen die uit je leven zijn verdwenen, teleurstellingen en alle onnodige ballast die je bij je draagt.

Tijdens een intensieve energetische opschoning zullen alle zware energieën uit jouw systeem worden verwijderd en verbreken we de ‘energetische koorden’ van 2019. Zodat er letterlijk ruimte wordt gecreëerd voor 2020.  Het jaar van oneindige nieuwe mogelijkheden ♥

Na afloop van de sessie ontvang je de replay, voor het geval je er niet live bij kon zijn of de sessie nog een keer wilt herhalen (blijft 48 uur beschikbaar).

Ben jij klaar om 2020 bewust te beginnen?
Meld je dan nu aan!

Ga alvast aan de slag met het loslaatproces door bewust terug te kijken op het afgelopen jaar, hierop te reflecteren en ook om nieuwe doelen te stellen. Ik help je hierbij graag aan de hand van een aantal praktische reflectievragen. Zo kun je direct aan de slag ? 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Maandag 30 december 2019
Tijd: 21:00 uur
Bijdrage: € 24,95 nu slechts € 11,00

Na je aanmelding word je automatisch doorgestuurd naar de registratiepagina van het webinar. Sluit de website dus niet af.

Aanmelden is niet meer mogelijk!

Ben je lid van het Healing Membership?
Dan kun je met korting deelnemen aan deze bijzondere opschoning.
➤De Kortingscode kun je HIER terugvinden binnen het Healing Membership.

Nog geen lid?
➤ Meer informatie over het Healing Membership lees je HIER!

Let op! Tijdens de sessie(s) werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker draagt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om aan deze sessie deel te nemen.

Heb je hierover een vraag of twijfel je?
Neem dan gerust contact met mij op.

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥