fbpx

BEN JE KLAAR OM LOS TE LATEN WAT JE NIET MEER DIENT?

Vasthouden aan iets is een bijzonder fenomeen, want vasthouden aan bijvoorbeeld controle levert veel stress op en kost ontzettend veel energie, maar toch laten we niet los…

Als klein kind ben je ontzettend goed in loslaten, je valt van je fiets of maakt ruzie tijdens het spelen. Het is dan even brullen, maar al heel snel is er niets meer aan de hand, ga je door met waar je gebleven was en vergeet je de ervaring.

Nu je volwassen bent lijkt het ineens een stuk minder makkelijk om een vervelende ervaring los te laten. Zo kun je, als je bijvoorbeeld ruzie met iemand hebt, of iemand niet helemaal eerlijk tegen je is, dagen blijven rondlopen met dat rotgevoel. Je sluit je hart af en zorgt ervoor dat je niet (verder) gekwetst kunt worden.

Niet kunnen loslaten komt vaak omdat we eigenlijk naar iets verlangen dat we in onze basis missen. Zo kun je verlangen naar liefde, erkenning en veiligheid.

Daarnaast hebben we ook nog iets als het ego, die jouw overlevingsmechanismes, patronen, gedachten en zelfbeeld maar wat graag in stand wil houden en het je dus knap lastig kan maken om los te laten.

Maar iedereen KAN loslaten en in de basis is het helemaal niet zo moeilijk, mits je weet hoe het moet, maar dat geldt natuurlijk voor alles. Als klein kind wist je ook niet hoe je moest lopen, maar nu is het een vanzelfsprekendheid, omdat het je geleerd is ❤

Je leven wordt veel leuker en een stuk minder gecompliceerd als je beter wordt in loslaten, daarom wil ik het jou ook graag leren en heb ik een speciaal loslaat pakket voor je samengesteld!

Waar bestaat het Loslaat pakket uit:
– Werkboek: Leren loslaten t.w.v. € 29,95
– Energetische sessie : Loslaten (30 minuten) t.w.v. € 24,95
– Toegang tot de besloten Facebook groep t.w.v. € 99,00

Het werkboek:
Een compleet vernieuwd (digitaal) werkboek, waarin ik je stap voor stap mee neem door het loslaat proces, aan de hand van praktisch toepasbare oefeningen. Hierdoor leer je op een eenvoudige wijze loslaten én nog veel belangrijker, je gaat het ook daadwerkelijk DOEN!

De besloten Facebook groep:
Binnen de besloten Facebook groep coach ik je door de stappen van het loslaat proces, kun je vragen stellen en ervaringen delen. Een extra stimulans om daadwerkelijk aan de slag te gaan 🙂

De energetische sessie zal op woensdag 24 april om 21:00 uur plaatsvinden.
Tijdens deze sessie ontvang je een energetische opschoning, waarbij zware energie en energetische koorden zullen worden verwijderd en/of doorgesneden. Hierdoor zal de lading op hetgeen je wilt loslaten afnemen, waardoor je gemakkelijker de situatie, persoon of emotie daadwerkelijk kunt loslaten. De sessie kan je dus enorm ondersteunen in het loslaat proces.

Voorafgaand aan de sessie ontvang je informatie en tips ter voorbereiding. De sessie is op afstand en ontvang je dus in je eigen vertrouwde omgeving.

Dit pakket heeft een waarde van € 153,90, tijdelijk kun je deelnemen voor een eenmalige investering van slechts € 27,00
Omdat leren loslaten echt essentieel is voor je emotionele- en spirituele ontwikkeling, heb ik er bewust voor gekozen om de bijdrage zo laag mogelijk te houden.

De waarde van dit pakket is echter niet in geld uit te drukken, want de transformatie die je hiermee kunt maken is onbetaalbaar.

Ik wens je succes én plezier tijdens het loslaten ❤