Mahatma de Avatar van Synthese
Basic Healer Class

Mahatma de Avatar van Synthese Basic Healer Class

Mahatma is een energiestroom die veel verder gaat dan andere energie systemen, die we kennen zoals bv. Reiki, Tera Mai etc. Deze energiestromen maken namelijk gebruik van maar één straal van de Bron. Tijdens deze training werken we ook niet met symbolen maar met de Hoogste vorm van ‘zijn’. Je I Am Presence, ook wel je Hogere Zelf genoemd. Ons Hogere Zelf heeft geen symbolen nodig om zijn werk te kunnen doen. Het tegendeel is zelfs bewezen: symbolen kunnen juist beperkend werken voor de spirituele groei.

Op 21 december 2012 zijn we een nieuw tijdperk in gegaan. En nu zijn we er aan toe om dát wat eigenlijk ons geboorterecht is weer terug te halen en in te zetten voor onze persoonlijke groei, ontwikkeling en voor de gehele mensheid.

Als je je al bezig houdt met energiewerk, zal je met deze training je eigen comfort zone beetje bij beetje verlaten. Waarom? Omdat men in de New Age wereld veel te veel valse informatie heeft verspreid over energie werk. We willen je juist in je eigen kracht zetten met deze methode.

Na het het volgen van deze training zal je geen doorgeefluik meer zijn, zoals bij andere healing systemen vaak wel het geval is. Je ontvangt namelijk een activatie van je regenboog brug (Antahkarana). Deze is ± vijftien meter breed en omringt jou volledig, jij bent letterlijk de energie die je faciliteert.

De Mahatma energie het volledige spectrum van de Bron. Door het volledige spectrum te zijn, wordt het onmogelijke mogelijk!

Deze training is voor jou als je…

✔ Het verlangen voelt om je spiritueel verder te ontwikkelen

✔ Jouw frequentie op celniveau wilt verhogen

✔ De behoefte voelt om jezelf energetisch helemaal op te schonen

✔ Op een veilige wijze wilt leren werken met de Engelen & Opgestegen Meesters

✔ Wilt leren werken met verschillende energie vormen

✔ Wilt leren hoe je op een krachtige wijze blokkades kunt opschonen, bij jezelf of een ander

Inhoud training

• Clearing, opschonen van je 352 chakra’s en 12 lichaam systeem en verwijderen van entiteiten etc

• Anthakarana, Regenboogbrug activering tot het volledige spectrum

• Openen en activering van de Aardester

• Mahatma activatie niveau één t/m drie

• Hogere Hart chakra activatie

• Kernangst matrix omzetten in liefde

• Lichtlichaam activatie, ook wel Mer Ka Ba

• Lichtfrequentie verhoging

• Vinger chakra’s activatie

• Pijnappelklier activatie, het Derde oog

• Oefenen in helen

• Karma clearing

• Activering van het Violette Vuur

• Ascensie meditatie activatie

• Galactic Orb activering en ermee oefenen

• Installeren van je Persoonlijk healing team

• DNA opschoning en activering

• Heilige Trinity Initiatie en oefenen met de energie

• Heilige Trinity Shri Murti

• Teachings: Heilige Trinity Kamer & Kathedraal (praktijk oefening)

• Teachings: Integriteit

• Teachings: Het Ego en het Hogere Zelf

• Teachings: De Kracht van Gedachte

Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Bron.

Wat kun je verwachten

Tijdens deze prachtige training maak je een enorme stap in je spirituele ontwikkeling, het verhogen van je frequentie en het vergroten van je bewustzijn. Je leert werken met diverse vormen van energie, Opgestegen Meesters, Aartsengelen en je maakt kennis met de Mahatma energie. Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God de Divine en vertegenwoordigd alle stralen van de Bron. Door het volledige spectrum te zijn, gaan we voorbij aan beperkingen en wordt het onmogelijke mogelijk!

Ik kan mij voorstellen dat je, na het lezen van de trainingsinhoud, nog wat vragen hebt. Daarom tref je hier aanvullende informatie en veel gestelde vragen over de 3-daagse training Mahatma de Avatar van Synthese Basic Class.

Blanco
Opschoning

De training start met een uitgebreide energetische opschoning. Hierbij word ik geassisteerd door mijn persoonlijke multi-dimensionale clearingteam. Een clearing is een grondige opschoning van je fysieke en energetische lichamen, waarbij implantaten (gekristalliseerde gedachtepatronen), symbolen, maar ook entiteiten worden verwijderd.

Daarnaast ontvang je tijdens de training een intensieve opschoning van Karma, DNA en leer je hoe je jezelf (dagelijks) kunt opschonen met de drievoudige vlam.

Activaties

Na deze grondige opschoning zal je gedurende de 3 dagen vele activaties ontvangen. De activaties zorgen ervoor dat verbindingen weer hersteld worden en frequenties verhoogd worden. Na iedere activatie ontvang je de nodige informatie en uitleg.

De activatie van je Antahkarana (ook wel regenboogbrug genoemd) is je eerste stap op het pad van innerlijke meesterschap. Het is de verbinding tussen jou en de Bron. De Antahkarana bestaat uit verschillende stralen. De Antahkarana bevindt zich om jou heen en is minimaal 15 meter breed. De opgestegen meesters van de Witte Broederschap, Aartsengelen en ook Melchizedek zijn verbonden met de stralen in de Antahkarana. De stralen vertegenwoordigen tevens verschillende eigenschappen. Daarom wordt er ook wel gezegd dat de stralen het volledige spectrum van de bron vertegenwoordigen. Op het moment dat je alle eigenschappen van de stralen eigen hebt gemaakt, bereik je innerlijke meesterschap.

De verbinding met je I Am precense (hogere zelf) wordt hersteld

Je leert hoe je contact maakt met je I Am precense en hoe je weer vertrouwd raakt met je I Am presence, je hogere zelf. Je I Am precense werkt samen met de Bron en zorgt voor een veilige ‘verbinding’ met andere energievormen. Duistere krachten, die niet werken in overeenstemming met de Bron, zullen hierdoor geen grip op je krijgen.

Het herstellen van de verbinding met je I Am presence is daarom ook een must als je wilt gaan werken met opgestegen meesters, buitenaardse energievormen etc.

Mahatma energie

Tijdens de training wordt de Mahatma energie geactiveerd. Deze energie stroomt volledig in de Antahkarana en bevat dan ook het volledige spectrum van de Bron. De energie is zeer zuiver en on-geprogrammeerd. Het bevat de frequentie van liefde.

Op het moment dat jij de Mahatma energie vanuit je Antahkarana faciliteert ben je geen doorgeefluik mee, maar ben jij de energie. Je Antahkarana is immers minimaal 15 meter breed!

Heilige Trinity initiatie

Je ontvangt tijdens de training een Heilige Trinity initiatie. Hierdoor ben je in staat om zelfstandig de Heilige Trinity energie te faciliteren en krijg je toegang tot de Gouden Kamer van de Heilige Trinity.

De Heilige Trinity is een samensmelting van de Melchizedek energie, Serafijnen energie en de Divine.

De energie heeft een zeer transformerende en grondende werking. De energie is frequentieverhogend en doet vooral de sluiers verdwijnen die ons vasthouden en beperken in zowel ons persoonlijke als maatschappelijk leven.

De Heilige Trinity energie beschermt je daarnaast ook tegen duistere krachten, zwarte magie en andere lagere energieën.

Je kunt de Heilige Trinity energie faciliteren voor je eigen welzijn of voor die van andere mensen, door het geven van een blessing of een healing.

Oefenen

Naast de vele activaties gaan we tijdens de training natuurlijk ook oefenen, zodat alle informatie nog beter kan integreren. Er zullen gedurende de training sluiers vervagen en langzaamaan zal het besef binnendringen dat je over ongekende mogelijkheden beschikt. De meeste mensen gebruiken slechts 5% van hun vermogen en capaciteiten. Je zult dus begrijpen dat er nog veel te leren valt.

Na je aanmelding

Na je aanmelding is het mogelijk dat je veranderingen opmerkt in je fysieke lichaam. Je wordt energetisch voorbereid op de hoge trillingsfrequentie waarmee we tijdens de training gaan werken. Maar ook op emotioneel gebied kun je veranderingen waarnemen.

Dit alles kan lichamelijke en emotionele ongemakken met zich meebrengen.
Wees dankbaar voor dit zuiveringsproces.

Het woord Avatar komt uit het Sanskriet en betekend letterlijk incarnatie van God, Mahatma betekend letterlijk Grote Ziel.

Testimonials

Vorig weekend “live” kennisgemaakt met de Mahatma Energie…. in één woord WOWWW
Wat een krachtige helende warme energie, gekregen van twee warme lieve mensen!

Nog altijd ontzettend blij dat mijn eerste neen (aan mijzelf) een ja geworden is. Dit weekend heeft me ontzettend veel bijgebracht, ook en vooral over mezelf; Ik ben het nog allemaal een beetje op zijn plaats aan het zetten, wat ik wel voel is
dat ik hiermee verder wil gaan.

Dus een dikke merci, zoals wij hier in Belgie zeggen en zeker zien we mekaar live weer!

Anita

Ik wil je bedanken voor de mooie Training Mahatma de Avatar van Synthese Basic Class, die ik bij jou heb gedaan. Het voelde zo als thuiskomen, een liefdevolle omarming. Ik kreeg het ene na het andere mooie cadeau in de 3 dagen, blijdschap en dankbaarheid voel ik daarover. Ik heb een moeilijk tijd achter de rug en het voelde dat het licht weer aanging in mijn lichaam, het donker verdween. Het werken met de verschillende soorten energie is een ware vreugde. Mijn eigen healingteam helpt mij elke keer weer om een stapje vooruit te komen op mijn pad en is altijd oproepbaar. Elke keer ontdek ik weer nieuwe dingen die ik ermee kan doen voor mezelf of voor anderen. Ik ben veel meer aanwezig in het nu en het is makkelijker om in de zachtheid te blijven. Er gaat een hele nieuwe wereld open. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om deze mooie training te gaan doen. Dank je wel mooi mens.

Yvette

Afgelopen weekend heb ik deel genomen aan de 3 daagse training Mahatma de Avatar van Synthese basic Class bij Mahatma Healer. Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb gedaan, het is echt een mooie stap naar groei en dat heb ik zeker ervaren, wat een heerlijke ervaringen. Een mooie groep met lieve mensen. En Regina is een topper, er is ook tijd voor andere zaken als deze aan de orde komen. Ik beveel Regina en haar trainingen zeker aan.

Tamara

Regina weet een veilige sfeer te scheppen, je voelt je snel op je gemak. De toilet is schoon en de lunch is heerlijk. Er zijn genoeg pauzes (en koekjes), alles gaat op een gemoedelijke manier. Toch ontvingen we in die drie dagen zoveel, dat ik er nog weken een beetje ondersteboven van ben geweest. Het voelt als zoveel meer dan bijvoorbeeld een reiki training, je kunt er na de training ook op zoveel manieren mee werken. Er gaat geen dag voorbij of ik werk met de energie en de andere tools en ik probeer er zoveel mogelijk uit te halen.
Vooralsnog merk ik dat er veel loskomt, dat is ook wel eens moeilijk. Als ik de energie om hulp vraagt, of een van de andere tools gebruik, dan werkt dat ook. Als je van energiewerk houdt, of je tot deze cursus geroepen voelt, dan kan ik deze training van harte aanbevelen.

Marjolein

Praktische informatie

– De kosten voor deze 3 daagse training zijn € 295,00, inclusief koffie/thee, lunch en een naslagwerk.
– Datum: vrijdag 02 t/m zondag 04 augustus 2019 – 10:00 tot 16:00 uur
– Locatie: Leiderdorp (ZH)
– De aanbetaling voor deze training bedraagt € 50,00. Zodra de aanbetaling is ontvangen is je aanmelding definitief.

Het is mogelijk om de training te herhalen tegen een gereduceerd tarief van slechts € 125,00 inclusief koffie/thee en lunch. Ook hiervoor geldt een aanbetaling van € 50,00 om je aanmelding definitief te maken. 

Let op! Tijdens de training werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het helaas ook niet mogelijk om aan deze training deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.
Heb je hierover een vraag? Neem dan gerust contact met mij op >>>