fbpx

Mahatma de Avatar van Synthese
Practitioner

Mahatma de Avatar van Synthese Practitioner
Tijdens deze prachtige drie daagse training maak je kennis met de Mahatma energie.

Mahatma is de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperk en de Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer jij met deze energie werkt transformeer jij steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan. Op 28 oktober 2011 zijn we het nieuwe tijdperk in gegaan en gelukkig zijn we er nu aan toe om dat wat eigenlijk ons geboorterecht is weer terug te claimen en in te zetten voor onze persoonlijke groei en voor de gehele mensheid.

De Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Bron. Er bestaan verschillende healingsystemen in de wereld maar geen enkele is zo uitgebreid en gaat zo diep tot in de essentie als de Mahatma Avatar van Synthese.

De Mahatma is letterlijk het collectief van de opgestegen Meesters, wie alle aspecten van het leven eigen hebben gemaakt en vervolgens geascendeerd zijn. Daarom gaat deze Mahatma energiestroom ook veel verder dan andere energiesystemen die we kennen en bestaan. Het werkt transformerend op elk aspect van je leven.

In deze training werken we overigens niet met symbolen want het contact met de I Am Presence wordt namelijk volledig hersteld tijdens deze training. Ons Hogere Zelf heeft geen symbolen nodig om zijn werk te kunnen doen. Het tegendeel is zelfs bewezen: symbolen werken juist beperkend voor de spirituele en persoonlijke groei aangezien deze nog van de oude tijd zijn.

 

Wat kan deze training voor mij betekenen?

Tijdens deze training wordt jij weer in je kracht gezet en zal jij weer gaan schijnen; je connectie met je hogere zelf wordt hersteld en verdiept waardoor jij een betere connectie krijgt met zowel jezelf als de Bron. Jouw Anthakarana oftewel jouw regenboogbrug wordt opnieuw geactiveerd waardoor jij de Mahatma weer kan gaan faciliteren en jij de Mahatma bént. Deze regenboogbrug staat volledig om je heen (± achttien meter) waardoor jij de energie letterlijk vertegenwoordigd en bent en niet slechts een doorgeefluik zoals bij vele andere systemen het geval is. Jij zal letterlijk een energiepilaar worden die continue de Mahatma energie faciliteert en grondt. Dit garandeert een zeer bijzonder en diepgaand innerlijke transformatieproces waarbij oude innerlijke wonden geraakt en geheeld kunnen worden.

Nadat jij opnieuw de verbinding met je hogere zelf, de Bron en de Mahatma hebt gemaakt zal jij in staat zijn om zeer krachtige healingen te kunnen geven. Deze healing bevat letterlijk het volledige spectrum van de Bron. De ervaring is dan ook dat de cursisten deze energie als zeer prettig en ondersteunend ervaren. Het werkt op zowel je persoonlijke als spirituele groei en het helpt natuurlijk bij bepaalde kwalen, pijntjes en noem maar op.

Het woord Avatar komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk Incarnatie van God, Mahatma betekent letterlijk Grote Ziel.

De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner heeft een transformerend effect op verschillende patronen/beelden waardoor deze de kans krijgen te verdwijnen en/of dat je er beter mee leert omgaan. Voorbeelden van patronen/beelden zijn:

• Stress;
• Vermoeidheid/lusteloosheid;
• ADHD;
• Burn-out of depressief gevoel;
• Angsten;

• Slaapproblemen;
• Rouwverwerking;
• Verwerking en loslaten van verdriet, trauma etc.;
• Allergieën;
• (Chronische) wonden;

Wat leer en ontvang ik allemaal?

Je zal tijdens deze 3 daagse Practitioner opgeschoond worden en je systeem wordt volledig gereset en her-verbonden. Je zal gedurende deze training activaties gaan ontvangen die het o.a. mogelijk maken dat je weer verbinding maakt met je hogere zelf en dat je met de Mahatma energie kan werken. Natuurlijk zal er ook met elkaar geoefend gaan worden.

Het contact met je hogere zelf wordt hersteld. Jouw lichtlichaam wordt geactiveerd waardoor je de mogelijkheid krijgt om energetische reizen te maken. Je ontvangt een zeer diepgaande DNA activatie waardoor je veel sneller kan evolueren en groeien, zowel persoonlijk als spiritueel. Naast dat je zelf healing leert faciliteren wordt er ook een samenwerking gerealiseerd met jouw persoonlijke practitioner healing team. Je leert met dit practitioner healing team werken en je kan hen inzetten voor zowel jezelf als voor iemand anders. Je ontvangt ook nog de Trinity initiatie om de Trinity blessing te geven. De Trinity energie is een samensmelting van Melchizedek, Serafijne en de Divine energie. Het is een ware energie van dit tijdperk en daarom kan deze energie je in een enorme boost in jouw transformatie proces geven. En nog veel meer.

Hieronder zie je een kort overzicht van de meditaties/activaties die je gaat ontvangen.

 • Clearing (opschoning van je 352 chackras en 12 lichaam systemen en verwijderen van entiteiten etc.);
 • Anthakarana (regenboogbrug activering tot het volledige spectrum);
 • Openen en activeren van de aardester;
 • Mahatma activatie niveau één;
 • Chakra activatie. Hogere Hart chakra. (Heilige Hart Tempel);
 • Kernangst matrix omzetten in Liefde;
 • Lichtlichaam (Mer Ka Ba);
 • Mahatma activatie niveau twee;
 • Licht frequentie verhoging;
 • Vinger chakra’s activatie;
 • Pijnappelklier activatie (derde oog);
 • Helen oefenen;
 • Practitioner vortex leren geven;
 • Karma clearing (opschonen van je Karma door Aartsengel Michael);
 • Activering van het Violette vuur;
 • Ascensie meditatie;
 • Mahatma activatie niveau drie;
 • Galactic Orb activering en ermee oefenen;
 • Installeren van je practitioner Healing assistentie team;
 • DNA opschoning en activering;
 • De Heilige Trinity Initiatie en met de energie oefenen;
 • Teachings: Heilige Trinity kamer & Kathedraal (praktijk oefening);
 • Teachings: Heilige Trinity Shri Murti;
 • Teachings: Ik Bewustzijn vs Eenheidsbewustzijn;
 • Teachings: Integriteit;
 • Teachings: Het Ego en het Hogere zelf.

Het woord Avatar komt uit het Sanskriet en betekend letterlijk incarnatie van God, Mahatma betekend letterlijk Grote Ziel.

Testimonials

Vorig weekend “live” kennisgemaakt met de Mahatma Energie…. in één woord WOWWW
Wat een krachtige helende warme energie, gekregen van twee warme lieve mensen!

Nog altijd ontzettend blij dat mijn eerste neen (aan mijzelf) een ja geworden is. Dit weekend heeft me ontzettend veel bijgebracht, ook en vooral over mezelf; Ik ben het nog allemaal een beetje op zijn plaats aan het zetten, wat ik wel voel is
dat ik hiermee verder wil gaan.

Dus een dikke merci, zoals wij hier in Belgie zeggen en zeker zien we mekaar live weer!

Anita

Ik wil je bedanken voor de mooie Mahatma Training, die ik bij jou heb gedaan. Het voelde zo als thuiskomen, een liefdevolle omarming. Ik kreeg het ene na het andere mooie cadeau in de 3 dagen, blijdschap en dankbaarheid voel ik daarover. Ik heb een moeilijk tijd achter de rug en het voelde dat het licht weer aanging in mijn lichaam, het donker verdween. Het werken met de verschillende soorten energie is een ware vreugde. Mijn eigen healingteam helpt mij elke keer weer om een stapje vooruit te komen op mijn pad en is altijd oproepbaar. Elke keer ontdek ik weer nieuwe dingen die ik ermee kan doen voor mezelf of voor anderen. Ik ben veel meer aanwezig in het nu en het is makkelijker om in de zachtheid te blijven. Er gaat een hele nieuwe wereld open. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om deze mooie training te gaan doen. Dank je wel mooi mens.

Yvette

Afgelopen weekend heb ik deel genomen aan de 3 daagse training Mahatma de Avatar van Synthese Practitioner bij Mahatma Healer. Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb gedaan, het is echt een mooie stap naar groei en dat heb ik zeker ervaren, wat een heerlijke ervaringen. Een mooie groep met lieve mensen. En Regina is een topper, er is ook tijd voor andere zaken als deze aan de orde komen. Ik beveel Regina en haar trainingen zeker aan.

Tamara

Regina weet een veilige sfeer te scheppen, je voelt je snel op je gemak. De toilet is schoon en de lunch is heerlijk. Er zijn genoeg pauzes (en koekjes), alles gaat op een gemoedelijke manier. Toch ontvingen we in die drie dagen zoveel, dat ik er nog weken een beetje ondersteboven van ben geweest. Het voelt als zoveel meer dan bijvoorbeeld een reiki training, je kunt er na de training ook op zoveel manieren mee werken. Er gaat geen dag voorbij of ik werk met de energie en de andere tools en ik probeer er zoveel mogelijk uit te halen.
Vooralsnog merk ik dat er veel loskomt, dat is ook wel eens moeilijk. Als ik de energie om hulp vraagt, of een van de andere tools gebruik, dan werkt dat ook. Als je van energiewerk houdt, of je tot deze cursus geroepen voelt, dan kan ik deze training van harte aanbevelen.

Marjolein

Praktische informatie

– De kosten voor deze 3 daagse training zijn € 297,00, inclusief koffie/thee, lunch en een naslagwerk.
– Datum: vrijdag 13 t/m zondag 15 december 2019 – 10:00 tot 16:00 uur
– Locatie: Leiderdorp (ZH)
– De aanbetaling voor deze training bedraagt € 50,00. Zodra de aanbetaling is ontvangen is je aanmelding definitief.

Het is mogelijk om de training te herhalen tegen een gereduceerd tarief van slechts € 125,00 inclusief koffie/thee en lunch. Ook hiervoor geldt een aanbetaling van € 50,00 om je aanmelding definitief te maken. 

Let op! Tijdens de training werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het helaas ook niet mogelijk om aan deze training deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.
Heb je hierover een vraag? Neem dan gerust contact met mij op >>>

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥