fbpx

Master Class

Online integratie programma voor een liefdevolle start van 2018

  Lekkerder in je vel zitten

  Compassie voor jezelf en de ander

  Positievere mindset

  Minder zorgen maken

  Jezelf accepteren zoals je bent

  Meer energie


Verlang je naar (meer) liefde in je leven?

Liefde en verbondenheid is een basisbehoefte waar we allemaal naar verlangen. Je geliefd voelen is zelfs nodig om te overleven. Een gemis aan liefde vormt je op een negatieve wijze, er ontstaat een leegte en het tast je eigenwaarde en zelfbeeld aan. Het kan je er zelfs van weerhouden om een gelukkig en waardevol leven te leiden.

We zijn het er allemaal wel over eens dat liefde de wereld mooier maakt, maar toch laten we ons regelmatig meeslepen in emoties die precies het tegenovergestelde teweeg brengen. Angst, haat, afgunst, wantrouwen, oneerlijkheid, woede. We willen zo graag een leven dat draait om liefde, maar hoe krijg je dat voor elkaar in een wereld die je constant uitdaagt het tegenovergestelde te voelen?


Stel je eens voor hoe het zou zijn als je leven vol liefde zou zijn…

Vanuit liefde zorg je goed voor jezelf om gelukkig, gezond en vrij te kunnen zijn. Je hebt aandacht voor je lichaam en geest.  Als je leeft vanuit liefde ervaar je veel minder stress. Je leeft zonder angst, zonder boosheid en  zonder   negatieve gevoelens. Het is een enorme bevrijding om dat van je af te kunnen zetten. En tegelijkertijd word je een inspiratiebron voor je omgeving, want de liefde en positiviteit breng je als vanzelf over op anderen.

 

‘In Dreams and in Love there are no impossibilities’


~ Janos Arany

 

Over de Shift naar Liefde…

Op zaterdag  06 januari 2018 start er weer een nieuwe ronde van de Shift naar Liefde. Tijdens dit 14 dagen durende programma staat de energetische integratie van liefde zonder voorwaarden centraal. 

Je ontvangt dan ook dagelijks een energetische sessie van ongeveer 15 tot 20 minuten waarbij gewerkt zal worden aan de integratie van liefde zonder voorwaarden in jouw gehele systeem. Deze sessies vinden vroeg in de ochtend plaats, hier hoef je niet speciaal voor te gaan zitten of liggen. We sluiten de 14 daagse af met een intensieve healing van Quan Yin.

Naast de dagelijkse healingsessies krijg je ook toegang tot een besloten online omgeving, met daarin een krachtige meditatie om je te verbinden met jouw eigen hartsfrequentie, een ademhalingsoefening, twee energetische sessies en verschillende oefeningen en tips. Allemaal gericht om je te ondersteunen bij de integratie van Liefde zonder Voorwaarden in jouw gehele systeem!


Inhoud training

Energetische opschoning

Matrix Clearing

Antahkarana activatie of versterking

Christus Bewustzijn activering

Christus Hart activering


 


Dna Upgrade

Chakra upgrade

Lichtlichaam activatie


Asram van de Bron activatie

Oefenen met Christus energie & meditatie


 

Ben je klaar voor een liefdevolle start van 2018?

Praktische informatie:

– Datum: zaterdag 06 t/m vrijdag 19 januari 2018
– Duur: 14 dagen
– Locatie: Op afstand
– Kosten:  € 44,00 incl. BTW

Na je aanmelding ontvang je per e-mail inloggegevens. Met deze inloggegevens kun je vanaf 03-01-2018 inloggen om toegang te krijgen tot de extra oefeningen. Bewaar de inloggegevens dus goed!

Heb je al eerder meegedaan aan het programma de Shift naar Liefde (of de Lionsgate integratie) en wil je deze herhalen? Dan ontvang je maar liefst 50% korting! Klik HIER voor het aanvragen van de herhaalkorting.

Inloggen op de Mahatma Healer ledensite, voor extra oefeningen en sessies ter ondersteuning van de integratie van Liefde zonder Voorwaarden.


Tijdens de sessies werken we met de energie van het Christus Bewustzijn

Eind september 2017 is de integratie van het Christus Bewustzijn op Aarde begonnen. De volledige integratie neemt zo’n 9 maanden in beslag. Het Christus Bewustzijn brengt de energie van liefde zonder voorwaarden. Leven vanuit je hart, volledig in resonantie met jouw unieke en zuivere hartsfrequentie.

De energie van het Christus Bewustzijn zorgt voor een intensieve Cosmic Global Shift. Deze integratie zorgt ervoor dat wat niet meer resoneert met jouw hartsfrequentie, zoals angstgevoelens en oude pijnen getriggerd zullen worden en dus naar de oppervlakte komen. In dit proces heb jij de keuze tussen een leven vanuit angst of vanuit liefde. Deze Cosmic Global Shift draagt dan ook bij aan een afscheidingsproces tussen leven vanuit je hart of leven vanuit je hoofd en bied jou de kans om te transformeren, mits je daar voor kiest.

De eerste stap voor de integratie van het Christus Bewustzijn is de energetische integratie in onszelf.