fbpx

Meditatie 14 daagse

Iedereen kan leren mediteren ♥

Krijgt stress steeds meer de overhand in jouw leven?

Het wordt steeds duidelijker dat stress een enorm negatieve impact heeft op je lichaam en geest en veel klachten veroorzaakt. We leven in een hectische en stressvolle maatschappij, maar ook voor onszelf leggen we de lat van verwachtingen vaak te hoog.  Dit zorgt voor de nodige spanning, vermoeidheid, onrust, frustratie en onbalans, dat niet alleen onze geestelijke en lichamelijke gezondheid schaadt, maar ook onze algehele kwaliteit van leven beïnvloed.


Waarom mediteren?

Onze gedachten creëren onze realiteit, maar ben jij je bewust van wat jij de hele dag door uitzendt? Wetenschappers hebben onderzocht dat we gemiddeld 50.000 gedachten per dag hebben en dat 98% van deze gedachten exact dezelfde zijn, dag in dag uit.

Door je bewust te worden van je gedachten, kun je deze sturen en wellicht andere keuzes maken. Want onze mind doet soms dingen die we eigenlijk helemaal niet willen. We voelen ons geïrriteerd, depressief of angstig. Maar wat nu als je een innerlijke kracht kunt trainen waardoor je invloed krijg op je gedachten, de kracht van bewuste keuzes maken. Hoe zou je leven er dan uit zien?

Meditatie is een eenvoudige en toegankelijke manier om je mind te trainen. Het vereist echter wel dagelijkse training en geduld. Verwacht dus geen wonderen na één keer mediteren. Het kost tijd. Na één keer sporten ben je immers ook niet direct een bodybuilder 😉


Enkele voordelen van meditatie…

Meditatie draagt bij aan een betere concentratie, minder stress, meer energie, je ervaart meer gevoel, kunt beter omgaan met emoties, je ervaart meer compassie, hebt minder last van piekeren, voelt je meer verbonden met anderen en krijgt meer positieve gevoelens.

De werking van meditatie is door wetenschappers aangetoond. Het vergroot de gebieden in je hersenen die zorgen voor zelfbewustzijn, compassie en introspectie en verkleint de gebieden die zorgen voor gevoelens van angst en stress.

Meditatie geeft je rust, stilte en inzicht in wie je werkelijk bent, je ware Zelf of essentie van het leven.

Over de Meditatie 14 daagse

Op woensdag 28 februari start de meditatie 14 daagse. We beginnen het programma met een uitgebreide uitleg en tips om het beste uit jouw meditatie 14 daagse te halen. Daarnaast krijg je toegang tot drie basis meditaties, van 5, 10 en 20 minuten.

Jouw commitment om dagelijks tijd vrij te maken om te gaan mediteren staat binnen dit programma centraal. Om je hierin te ondersteunen ontvang je dagelijks per e-mail een meditatie reminder. Je bepaalt echter zelf wanneer en hoelang je dagelijks mediteerd.

Je krijgt tevens toegang tot de besloten LedenSite, waar je dagelijks je ervaring kunt delen en vragen kunt stellen.

Dit programma is voor zowel beginners als gevorderden geschikt.

Dit programma is geschikt voor jou als je:

♥ Niet weet wat mediteren precies inhoudt en er nieuwsgierig bent.

♥ Twijfelt of mediteren wel iets voor je is.

♥ Al wel eens mediteert maar het lastig vindt om vol te houden.

♥ Al mediteert maar meer effect wil.

Besluit je om vandaag nog lid te worden van het Mahatma Healing Membership, dan ontvang je de Meditatie 14 daagse t.w.v. € 14,00 cadeau!

Met het Mahatma Healing Membership werk je op een laagdrempelige en eenvoudige wijze aan jouw spirituele en persoonlijke groei, waar en wanneer jij wilt. Je kunt namelijk dag en nacht inloggen en een healing of sessie ontvangen. En dat voor slechts 11,00 per maand. Blijkt na je aanmelding dat je toch niet helemaal tevreden bent, dan kun je maandelijks weer opzeggen, zonder enige verplichting of risico.

* Ben je al lid van het Mahatma Healing Membership?
Klik dan HIER om je gratis aan te melden voor het 14 daagse meditatie programma!

Deze aanbieding is nog geldig tot:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

* Ben je al lid van het Mahatma Healing Membership?
Klik dan HIER om je gratis aan te melden voor het 14 daagse meditatie programma!

Ben jij er klaar voor om meditatie (weer) in je leven toe te laten?

Praktische informatie:

– Datum: woensdag 28 februari t/m dinsdag 13 maart 2018
– Duur: 14 dagen
– Locatie: Online
– Kosten: € 14,00 incl. BTW (óf Gratis bij het Mahatma Healing Membership!)

Controleer goed dat je bij je aanmelding het juiste e-mailadres invult!
Je ontvangt op dinsdag 27 februari ’18,  rond 18.00 uur, een e-mail met verdere informatie over het programma. Heb je na 18.30 uur nog geen e-mail ontvangen? Check dan even je SPAM folder!

Je krijgt 8 weken toegang tot de inhoud van het programma, na die tijd zal de toegang automatisch verlopen.

Aanmelden is mogelijk tot dinsdag 27 februari 22:00 uur!