fbpx

Het pad naar innerlijk meesterschap

Integreer spiritualiteit in je dagelijks leven en maak de weg vrij voor innerlijke wijsheid, liefde en overvloed!

Je verlangt ernaar om je spiritueel te ontwikkelen, leest artikelen, kijkt YouTube filmpjes, doet mee aan een (gratis) healing en volgt een training of workshop. Enthousiast en vol goede moed ga je aan de slag, maar al snel merk je dat je tegen vragen aan loopt, mist begeleiding en je onzekerheid groeit. Je denkt ‘kan ik het wel’ of ‘is dit wel voor mij weggelegd?’

Hierdoor raakt de opgedane kennis al snel op de achtergrond en het dagelijks leven slokt je op. Zo zonde van al je tijd en geld dat je erin gestoken hebt…

Herken jij jezelf hierin:

✔ Je hebt zoveel meegemaakt en bent trots op de stappen die je inmiddels hebt gezet, want je bent al van ver gekomen.
Op zich heb je het allemaal goed voor elkaar.

✔ Aan de buitenkant lijk je heel sterk en hebt fijne vriendinnen die graag bij je zijn. Toch voel je je vaak niet helemaal begrepen of zelfs eenzaam, doordat je  jouw spirituele ervaringen niet kunt delen.

✔ Door het groeiproces dat je al hebt meegemaakt vertrouw je steeds meer op je intuïtie, maar voel je ook ‘dingen’ die je niet direct kunt verklaren, waardoor je je angstig of overweldigd kunt voelen.

✔ Door je spirituele ontwikkeling en het verhogen van je frequentie komen er pijnpunten aan het licht, waarvan je dacht dat je die allang had verwerkt. Je ervaart weerstand, weet niet zo goed hoe je hier mee om moet gaan, maar weet ook dat het nodig is om dit op te ruimen om je verder te kunnen ontwikkelen.

✔ Je verlangt ernaar om je spiritueel (verder) te ontwikkelen, onderzoeken wat er allemaal nog meer mogelijk is en wil weer in contact komen met jouw unieke innerlijke wijsheid (of deze ontdekken).

Verlang je er naar:

❥ Om nog meer te vertrouwen op je innerlijk weten en begrijpen wat je voelt?

❥ Om jouw energetische vermogens te activeren en er mee leren werken?

❥ Om jouw unieke talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen?

❥ Om te blijven leren, ontdekken en groeien?

❥ Om misschien in de toekomst wel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de mensen om je heen?

Niet zo gek dat je hiernaar verlangt … want we leven in zo’n unieke tijd, ook wel het Gouden Tijdperk genoemd. De frequentie op aarde verhoogt in een rap tempo en steeds meer mensen ervaren het gevoel dat ze spiritueel aan het ontwaken zijn, waardoor ook het verlangen ontstaat om voluit te gaan leven vanuit jouw innerlijk meesterschap.

Er zijn mensen zoals jij nodig om meer licht, liefde en bewustzijn op aarde te brengen en te verspreiden.

Spiritueel groeien is een reis naar binnen, het (her) ontdekken van je paranormale en energetische vermogens, het integreren van alle ervaringen en levenslessen die je tot nu toe hebt opgedaan en groeien naar innerlijk meesterschap. Je komt weer in contact met jouw unieke wijsheid en je innerlijke licht mag weer gaan schijnen.

Het is mij niet onbekend…

In de afgelopen jaren heb ik regelmatig één of meerdaagse trainingen gegeven, waarin ik veel kennis deel en activaties geef om jezelf verder te ontwikkelen op spiritueel vlak. Na het volgen van een training heb je een mooie eerste stap gezet, maar het ‘echte werk’ begint pas zodra je de opgedane kennis eigen maakt en integreert in je dagelijks leven.

Bewust aan de slag gaan is een belangrijk onderdeel in het leren van nieuwe vaardigheden. Hierdoor loop je echter ook weer tegen (nieuwe) vragen aan, kunnen er onzekerheden ontstaan en kun je geconfronteerd worden met persoonlijke stukken die aan het licht komen.

Dit is de aanzet geweest om een intensief en uniek traject te ontwikkelen, het pad naar innerlijk meesterschap. Een traject waarin ik je niet alleen vaardigheden leer, maar ook begeleid wordt en werkelijk aan de slag gaat met het integreren en eigen maken van jouw spirituele kwaliteiten.

Hoe ziet het traject er uit?

Gedurende een periode van zes maanden begeleid ik je op jouw pad naar innerlijk meesterschap. We gaan samen een magische reis maken, waarbij innerlijke transformatie en spiritueel ontwaken centraal staan.

Je ontvangt tijdens het traject diverse krachtige activaties, waardoor je weer bewust toegang krijgt tot het volledige spectrum van de Bron. Je leert werken met een groot scala aan verschillende energievormen en hogere frequenties. Aan de hand van verschillende oefenmomenten ga je deze volledig integreren.

Jouw persoonlijke helingsproces en spirituele ontwikkeling staan tijdens het traject centraal. Doordat we tijdens het traject met hoge frequenties gaan werken, zullen diepliggende oude emoties en blokkades aan het licht komen. Je leert hoe je deze kunt transformeren en creëert hierdoor ruimte in jouw systeem om jouw spirituele talenten verder te ontwikkelen. Je maakt de weg vrij naar een prachtig leven, vol synchroniciteit en overvloed, jouw geboorterecht!

Wat levert dit traject je op?

Je ontdekt dat je een uniek wezen bent met eigen multidimensionale kwaliteiten, die je stap voor stap steeds meer gaat belichamen. Je raakt vertrouwt met je eigen innerlijk weten, authentieke zelf en spirituele vermogens.

Je versterkt de verbinding met jouw hogere zelf, vergroot je intuïtie en leert hier meer op te vertrouwen en naar te handelen, zodat je weet wat er voor nodig is om vanuit iedere situatie jezelf gemakkelijker te herpakken en de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en met meer liefde naar de ander kunt kijken.

Je leert je valkuilen kennen en komt steeds meer in verbinding met je gevoel. Ook leer je hoe je oude pijnen werkelijk kunt transformeren en loslaten, waardoor je je vrijer en lichter zult voelen. Je wordt minder snel getriggert en mocht dit gebeuren dan ga je er op een gezondere manier mee om.

Je bouwt vertrouwen op, waardoor je dieper in contact kunt komen met jezelf en je bewustzijn vergroot.

Je bent in staat om je hart te openen en te leven zoals jij daarvoor kiest, omdat jij gaandeweg steeds meer de krachtige en bewuste creator wordt van jouw leven.

Het traject omvat:

12 energetische sessies, bestaande uit krachtige activaties en transformerende healingen.
Twee keer per maand krijg je toegang tot een nieuwe sessie. De sessies zijn opgenomen, zodat je deze op elk gewenst moment kunt terugluisteren in de online omgeving.

12 ondersteunende oefeningen, om de activatie of healing volledig te integreren. Je gaat direct aan de slag met hetgeen je geleerd hebt aan de hand van krachtige oefeningen die een diepgaand effect zullen hebben op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

✔ 6 één op één coaching sessies met mij persoonlijk. Maandelijks hebben we persoonlijk contact en bespreken we waar jij tegenaan loopt of behoefte aan hebt, om verder te kunnen komen in dit traject. Ook bespreken we je reflectie- en oefenverslag. De sessies vinden plaats via Skype en duren 30 minuten.

✔ 6 oefensessies, maandelijks komen we online bij elkaar om te oefenen. Tijdens de oefensessies behandelen we de stof die we eerder in het traject hebben behandeld, zodat de informatie op een nog dieper niveau zal integreren. 

 

12 maanden toegang tot de online omgeving zodat je de energetische sessies nog eens kunt herhalen of je verder kunt verdiepen in de oefeningen. Je hebt dus voldoende de tijd om het traject in je eigen tempo te doorlopen.

Wat leer je gedurende het traject:

Dit traject staat in het teken van het verkrijgen van innerlijk meesterschap.

We gaan voorbij het bekende, voorbij de grenzen van illusie, waarbij een diepe(re) verbinding ontstaat met jezelf en het Universum. Je ontdekt en integreerd jouw energetische vermogens, die je kunt inzetten voor je eigen ontwikkeling en die van de ander.

Hier tref je een overzicht van de onderwerpen die aan bod zullen komen gedurende het traject.

Hogere Zelf

Het contact met je hogere zelf wordt hersteld en leert hoe je hier mee kunt werken. Je hogere zelf is een deel van je ziel dat niet in het fysieke lichaam aanwezig is, dat je beschermt en begeleid op jouw pad.

Opschonen

Leer hoe je jouw energieveld controleert op zware energieën en entiteiten en deze gronding opschoond, zodat zware energieën geen grip meer op je kunnen krijgen, wat leidt tot minder energieverlies.

Opgestegen Meesters

We gaan de eigenschappen van de stralen van de Opgestegen Meesters uitgebreider verkennen. Deze stralen bevatten al onze menselijke kwaliteiten, waardoor je jouw menselijkheid compleet gaat integreren.

Gronden

Je leert verschillende tools om jezelf te gronden en aanwezig te zijn en blijven in je fysieke lichaam.

Onvoorwaardelijke liefde

Je leert werken met de frequentie van onvoorwaardelijke liefde, waardoor de liefde voor jezelf en de ander vergroot.

Frequentie verhogen

Je leert wat er voor nodig is om je frequentie te verhogen én hoog te houden, zodat je bewustere stappen kunt zetten richting een leven vol liefde en innerlijke blizz.

Werken met energie

Krijg toegang tot het volledige spectrum van de Bron en leer werken met een groot scala aan verschillende energievormen, ieder met een eigen kwaliteit en mogelijkheid om toe te passen.

Blokkade

Leer geblokkeerde energie in beweging te brengen en af te voeren, zodat je jezelf kunt bevrijden van oude pijnen op diepere lagen in jezelf. Je komt steeds dieper tot je kern en ervaart steeds meer vrijheid.

Bewustzijn

Je gaat je innerlijke wereld in kaart brengen door er bewustzijn op te laten schijnen. Inzicht krijgen op je emoties, gedachten en patronen en deze transformeren. De Esoterische wet: Ken jezelf, want dan ken je het Universum.

Hulpbronnen

Je leert op een veilige wijze contact maken met de Engelen, Opgestegen Meesters, natuurwezens en buitenaardse wezens.

Vermogens

Je ontwikkeld je helder waarnemende vermogens: helder voelen, zien en weten. Zodat je op een dieper niveau toegang krijgt tot de energetische wereld.

Bewust manifesteren

Je leert resonantie aantrekken in je leven en je manifestatiekrachten vergroten, voor overvloed op ieder vlak van jouw leven, bijvoorbeeld:  liefde, gezondheid en financieel.

Je bent van harte welkom

Op dit moment zijn de deuren van het traject gesloten.

Als je ​hieronder je e-mail adres achterlaat, hoor je als eerste wanneer de inschrijving weer opent!

Waarom kan ik je verder helpen?

Er was drie keer een burn-out, een Ayahuasca ceremonie en een lange zoektocht nodig voor ik mijn patroon inzag en begreep waarom ik maar niet in contact kon komen met mijn gevoel en spiritualiteit… Ik durf dan ook wel te stellen dat ik een aardige ervaringsdeskundige ben 😉

Ik ben opgeleid tot energetisch healingcoach en trainer en werk met technieken uit de esoterie, ademwerk en mindfulness, zodat we snel tot de kern kunnen komen om de verbinding weer te kunnen herstellen.

De weg die ik heb afgelegd wil ik jou met heel mijn hart besparen, want het kan ook anders. Ben je er klaar voor? 

Lieve groeten, Regina

INZICHT SESSIE

Heb je een vraag? Of wil je weten of dit traject voor jou een goede keuze is?
Vul dan onderstaand contactformulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op!

? Je gegevens zijn veilig!

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥