Het pad naar innerlijk meesterschap

Laat jouw unieke licht weer schijnen!

Herken jij jezelf hierin:

✔ Je hebt zoveel meegemaakt en bent trots op de stappen die je inmiddels hebt gezet, want je bent al van ver gekomen.
Op zich heb je het allemaal goed voor elkaar.

✔ Aan de buitenkant lijk je heel sterk en hebt fijne vriendinnen die graag bij je zijn. Toch voel je je vaak niet helemaal begrepen of zelfs eenzaam, ook al lijk je dat niet.

✔ Door het groeiproces dat je al hebt meegemaakt vertrouw je steeds meer op je intuïtie, maar voel je ook ‘dingen’ die je niet direct kunt verklaren.

✔ Je zou graag meer willen ontdekken over jouw spiritualiteit, maar er zijn maar weinig mensen in je omgeving met wie je dat kunt delen.

✔ Je verlangt ernaar om je spiritueel (verder) te ontwikkelen, onderzoeken wat er allemaal nog meer mogelijk is en wil weer in contact komen met jouw unieke innerlijke wijsheid.

Verlang je er naar:

❥ Om nog meer te vertrouwen op je innerlijk weten en begrijpen wat je voelt?

❥ Om jouw unieke talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen?

❥ Om te blijven leren, ontdekken en groeien?

❥ Om jezelf verder te ontwikkelen met gelijkgestemde mensen die jou begrijpen en inspireren? 

❥ Om misschien in de toekomst wel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de mensen om je heen?

Niet zo gek dat je hiernaar verlangt … want we leven in zo’n unieke tijd, ook wel het Gouden Tijdperk genoemd. De frequentie op aarde verhoogt in een rap tempo en steeds meer mensen ervaren het gevoel dat ze spiritueel aan het ontwaken zijn, waardoor ook het verlangen ontstaat om voluit te gaan leven vanuit jouw innerlijk meesterschap.

Er zijn mensen zoals jij nodig om meer licht, liefde en bewustzijn op aarde te brengen en te verspreiden.

Spiritueel groeien is een reis naar binnen, het (her) ontdekken van je paranormale en energetische vermogens, het integreren van alle ervaringen en levenslessen die je tot nu toe hebt opgedaan en groeien naar innerlijk meesterschap. Je komt weer in contact met jouw unieke wijsheid en je innerlijke licht mag weer gaan schijnen.

Hoe ziet het traject er uit?

Gedurende een periode van zes maanden begeleid ik je op jouw pad naar innerlijk meesterschap.
We gaan samen een magische reis maken, waarbij innerlijke transformatie en spiritueel ontwaken centraal staan.
Dit traject is dus niet alleen gericht op energiewerk, maar ook op jouw persoonlijke en emotionele ontwikkeling. 

Wat levert dit traject je op?

Je ontdekt dat je een uniek wezen bent met eigen multidimensionale kwaliteiten, die je stap voor stap steeds meer gaat belichamen. Je raakt vertrouwt met je eigen innerlijk weten en spirituele vermogens.

Je leert je valkuilen kennen en komt steeds meer in verbinding met je gevoel, omdat je oude angsten voorgoed achter je laat. Je bent in staat om je hart te openen en te leven zoals jij daarvoor kiest, omdat jij gaandeweg steeds meer de bewuste manifestator wordt van jouw leven.

Het traject omvat:

6 live trainingsdagen, inclusief lunch (in Leiderdorp ZH)
Data: 06-10, 10-11, 01-12, 12-01, 09-02 & 15-03-2020

Online training ‘Emoties & gevoelens’, bestaande uit 12 modules. Tijdens deze training ga je al jouw menselijke lagen onderzoeken, helen en leer je hoe emoties en gevoelens je kunnen helpen als een manier om vóór je te werken; als groeimiddel.

3 één op één coaching sessies met mij persoonlijk. Tijdens de sessies behandelen we waar jij tegenaan loopt of behoefte aan hebt, om verder te kunnen komen in dit traject. We doen de sessies via Skype en duren 30 minuten.

6 maanden toegang tot de online omgeving met aanvullende healingen en meditaties.

6 maanden persoonlijke begeleiding per email.

✔ Toegang tot de Besloten Facebook groep, omdat je dit pad niet alleen bewandelt. Hier kun je tussen de trainingsdagen door connecten met de andere deelnemers van het traject, vragen stellen en ervaringen delen. Een plek waar je je thuis voelt en waar je begrepen wordt.

Wat leer je tijdens de live trainingsdagen:

Het contact met je hogere zelf, I am presence, wordt hersteld en leert hoe je hier mee kunt werken. Je hogere zelf is een deel van je ziel dat niet in het fysieke lichaam aanwezig is, dat je beschermt en begeleid op jouw pad.

Je ontvangt verschillende initiaties waardoor je frequentie verhoogt en leert werken met verschillende energievormen. Iedere energievorm heeft zijn eigen kwaliteit en mogelijkheid om toe te passen, een verrijking in je leven.

Je leert hoe je jouw energieveld controleert op zware energieën en leert deze opschonen, zodat zware energieën geen grip meer op je kunnen krijgen, wat leidt tot minder energieverlies.

Je leert geblokkeerde energie in beweging te brengen en te transformeren, zodat je jezelf ook kunt bevrijden van oude pijnen die verscholen liggen op diepere lagen in jezelf. Je komt steeds dieper tot je kern en ervaart steeds meer vrijheid.

Je leert werken met de frequentie van onvoorwaardelijke liefde, waardoor de liefde voor jezelf en de ander vergroot.

We gaan de eigenschappen van de stralen van de opgestegen meesters uitgebreider verkennen. Deze stralen bevatten al onze menselijke kwaliteiten, waardoor je jouw menselijkheid compleet gaat integreren.

Resonantie aantrekken in je leven en je manifestatiekrachten vergroten, voor overvloed in liefde, gezondheid en op financieel vlak.

Praktische informatie

Het traject start op dinsdag 01 oktober 2019.
Vanaf deze datum krijg je toegang tot de online omgeving en besloten Facebook groep.

Na je aanmelding ontvang je alle verdere details.

Jouw investering

De bijdrage voor dit complete traject is € 1797,00 incl. BTW.
Early bird voordeel € 1297,00 incl BTW

Voor dit traject zijn maximaal 14 plaatsen beschikbaar.

Of kies voor betaling in zes termijnen van €222,00 (incl. €35,00 administratiekosten) klik HIER >>>

Heb je een vraag? Of wil je weten of dit traject voor jou een goede keuze is?
Neem dan gerust even contact met mij op >>>

Of vraag een (gratis) inzicht sessie aan!

Waarom kan ik je helpen?

Er was drie keer een burn-out, een Ayahuasca ceremonie en een lange zoektocht nodig voor ik mijn patroon inzag en begreep waarom ik maar niet in contact kon komen met mijn gevoel en spiritualiteit… Ik durf dan ook wel te stellen dat ik een aardige ervaringsdeskundige ben 😉

Ik ben opgeleid tot energetisch healingcoach en trainer en werk met technieken uit de esoterie, ademwerk en mindfulness, zodat we snel tot de kern kunnen komen om de verbinding weer te kunnen herstellen.

De weg die ik heb afgelegd wil ik jou met heel mijn hart besparen, want het kan ook anders. Ben je er klaar voor? 

Lieve groeten, Regina

Of kies voor betaling in zes termijnen en betaal €222,00 (incl. €35,00 administratie kosten).
Klik HIER >>>

INZICHT SESSIE

Heb je een vraag? Of wil je weten of dit traject voor jou een goede keuze is?
Vul dan onderstaand contactformulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op!

🔒 Je gegevens zijn veilig!