fbpx

Master Class
Onvoorwaardelijke Liefde

You were born to light up the world

Verlang je naar (meer) liefde in je leven?

We zijn het er allemaal wel over eens dat liefde de wereld mooier maakt, maar toch laten we ons regelmatig meeslepen in emoties die precies het tegenovergestelde teweeg brengen zoals angst, haat, afgunst, wantrouwen, oneerlijkheid of woede. We willen zo graag een leven dat draait om liefde, maar hoe krijg je dat voor elkaar in een wereld die je constant uitdaagt het tegenovergestelde te voelen?

Stel je eens voor hoe het zou zijn om vanuit onvoorwaardelijke liefde te leven…
Vanuit liefde zorg je goed voor jezelf om gelukkig, gezond en vrij te kunnen zijn. Je hebt aandacht voor je lichaam en geest. Als je leeft vanuit liefde ervaar je veel minder stress. Je leeft zonder angst, zonder boosheid, zonder negatieve gevoelens en oordeel. Het is een enorme bevrijding om dat van je af te kunnen zetten. En tegelijkertijd word je een inspiratiebron voor je omgeving, want de liefde en positiviteit breng je als vanzelf over op anderen.

Over de Master Class Onvoorwaardelijke Liefde

We starten de dag met een diepgaande energetische opschoning en een krachtige Matrix opschoning. Een grondige opschoning van je fysieke en energetische lichamen, waarbij implantaten (gekristalliseerde gedachtepatronen), beperkende symbolen, maar ook entiteiten worden verwijderd. Deze opschoning draagt er tevens aan bij dat jij je weer bewust mag worden van jouw zuivere zijn, zodat je weer keuzes zal gaan maken die echt goed zijn voor jou.

Daarna gaan we verder met de activering van jouw Antahkarana, de Christus Bewustzijn activering en de Christus Hart activering, zodat je in staat bent om zelfstandig te werken met de energie van liefde zonder voorwaarden, wat ook wel het Christus Bewustzijn wordt genoemd. Uiteraard gaan we deze dag ook oefenen met de energie en doen we gezamenlijk de Christus Bewustzijn Meditatie om je nog dieper in contact te brengen met het veld van onvoorwaardelijke liefde.

Ook ontvang je tijdens deze bijzondere dag een DNA upgrade en activatie én een upgrade van jouw 7 chakra’s, om zo jouw frequentie nog verder omhoog te brengen.

Na afloop van de Master Class is niet alleen je frequentie in resonantie gebracht met de bewustzijnsstaat van onvoorwaardelijke liefde, je bent ook in staat om zelfstandig met de energie te werken, voor je eigen helingsproces, maar ook voor de mensen in je omgeving of in je praktijk.

Deze Master Class is met recht een liefdevol cadeau voor jezelf en jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling ❤

Inhoud Master Class

– Energetische opschoning
– Energetische Matrix opschoning
– Antahkarana Activatie of versterking
– Christus Bewustzijn Activering
– Christus Hart Activering
– DNA Upgrade / Activatie
– Upgrade 7 chakra’s
– Oefenen met de Christus Bewustzijn Energie
– Meditatie met het Christus Bewustzijn

Ben je klaar voor een leven vol liefde?

Praktische informatie:

– Datum: zondag 03 maart 2019 – 10.00-16.00 uur
– Bijdrage: € 125,00 nu slechts € 97,00 incl. BTW (incl. lunch, koffie & thee)
– Meld je je aan met twee personen? Dan is jullie bijdrage slechts € 149,00 ( € 74,50 p.p. )
– Locatie: Leiderdorp (ZH)

Let op! Tijdens de training werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het helaas ook niet mogelijk om aan deze training deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Deze training wordt samen met Roeland van Ascension Healer gegeven.

Heb je bij ons deelgenomen aan (of sta je aangemeld voor de komende) Mahatma de Avatar van Synthese Basic Class, dan ontvang je een extra korting van € 25,00 op deze Master Class (alleen van toepassing bij aanmelding één persoon). De kortingscode kun je opvragen via het contactformulier >>>

– Kortingen kunnen niet gecombineerd worden! –