fbpx

Diepgaande energetische opschoning

Ieder mens heeft naast het fysieke lichaam ook een energetisch lichaam, bestaande uit meerdere energetische lagen. Dit wordt ook wel het 12-lichaamssysteem genoemd.

Sommige mensen zijn zich bewust van hun energievelden, anderen minder. Iets wat regelmatig waargenomen wordt is bijvoorbeeld een wit randje om iemand heen. Je hebt echter dagelijks met jouw energieveld (en die van anderen) te maken.

Heftige gevoelens en emoties blijven veelal hangen in je energieveld en kunnen zich bij langdurige ophoping kristalliseren en vastzetten. Door ontstane blokkades kan energie niet meer vrij stromen, waardoor fysieke klachten kunnen ontstaan.

Er zijn verschillende omstandigheden die ervoor zorgen dat je energieveld vervuild raakt. Dit kan op energetisch, emotioneel, spiritueel en ook op lichamelijk niveau en kan zowel lichamelijke als psychische klachten veroorzaken. Denk hierbij aan slecht slapen, vermoeidheid, onrustig gevoel, onbalans en kwakkelende gezondheid. Het is daarom van belang om regelmatig je energieveld op te schonen.

➤ Eerder schreef ik een blog met tips om zelf je energieveld op te schonen, deze lees je HIER >>>
Voel je dat je toe bent aan een diepgaandere energetische opschoning? Meld je dan aan voor de energetische clearing op zondag 04 november a.s.

Wat kun je verwachten

Tijdens deze clearing zal ik gebruik maken van Sjamanistische én Esoterische krachten voor een zeer intensieve en diepgaande energetische zuivering.

We gaan werken met de energie van krachtplaats Senor de Huanca en vervolgens zal je op verschillende niveaus een uitgebreide opschoning ontvangen van mijn Multi-dimensionale Clearingteam, Aartsengelen en Opgestegen Meesters. In overeenstemming met je hogere zelf, zullen zware energieën uit je systeem worden verwijderd. Hierbij kun je o.a. denken aan entiteiten, vloeken, vergiftigende gedachten en negatieve overtuigingen.

Voorafgaand aan de sessie ontvang je een e-mail met uitgebreide informatie ter voorbereiding. De sessie start om 21:00 uur, je hebt ongeveer 30 tot 60 minuten nodig voor de voorbereiding.

Wat kan de sessie je brengen

✔ Je kunt de sessie zien als een verlichtingsproces. Wanneer zware energie is verwijderd, ben je beter in staat om goed voor jezelf te zorgen en negatieve emoties en gewoontes om te buigen naar kracht.
✔ Meer rust en tegelijkertijd meer energie.
✔Vrijer omgaan met datgene wat zich aandient, maar ook een betere balans tussen denken en voelen.
✔ Minder energie verliezen en meer energie opbouwen.

Praktische informatie

– De sessie wordt op afstand plaats
– Datum: Zondag 04 november 2018 – 21:00 uu
– Duur: De sessie 45 minuten – voorbereiding 30 tot 60 minuten
– Kosten: € 19,00 incl. BTW

 

Aanmelden is niet meer mogelijk!

Ben je lid van het Healing Membership?
Dan ontvang je € 4,75 korting op deze bijzondere healing.
➤De Kortingscode kun je HIER terugvinden binnen het Healing Membership.

Nog geen lid?
➤ Meer informatie over het Healing Membership lees je HIER!

Voorafgaand aan de sessie ontvang je een e-mail met meer informatie ter voorbereiding.
Heb je vragen? Mail dan naar info@mahatmahealer.nl of vul het contactformulier in.

Let op! Tijdens de sessie werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je helaas niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het ook niet mogelijk om aan de sessie deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de Algemene Voorwaarden.