fbpx

Oud & Nieuw Healing Ceremonie

Laat het oude los… 

Tijdens oud & nieuw proosten we en wensen we elkaar traditiegetrouw het beste voor het komende jaar. We kijken terug op het afgelopen jaar… maar evalueer je ook je eigen jaar? En inventariseer je ook wat jouw hoogte- en dieptepunten waren? Welke ‘energie’ je wel of juist niet meer mee wilt nemen naar het nieuwe jaar?

    Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg…

Misschien was het voor jou wel een roerig jaar, waarin veel in beweging is gekomen op emotioneel gebied. Heb je afscheid moeten nemen of zijn er oude pijnen aan de oppervlakte gekomen… Wat 2018 jou ook heeft gebracht, het is fijn om hier zo tegen het einde van het jaar bewust afscheid van te nemen, zodat je helemaal opgeschoond aan het nieuwe jaar kunt beginnen.

en zet je intentie neer voor 2019!

Een intentie is de basis voor het waarmaken van een verlangen én dus de basis van het manifestatieproces. Het is als een zaadje dat je plant, zodat jouw verlangens tot bloei kunnen komen.

Hoe wil jij dat 2019 er voor jou uit gaat zien?

Een nieuw jaar, een lege bladzijde, hoe ga jij die invullen? Wat zijn jouw wensen en verlangens? Het is belangrijk om je daar bewust van te worden, zodat je jouw verlangens kunt gaan omzetten in realiteit.

Een bijzonder ritueel…

Het afsluiten en loslaten van 2018 en het inluiden van 2019 gaan we op een zeer bijzondere wijze doen!

Een ritueel bestaande uit twee energetische sessies die op afstand worden gegeven. Voorafgaand aan de sessies ontvang je een e-mail met een link naar een speciale pagina waar je kunt invullen wat je wilt loslaten én wat je intentie is voor 2019. Jouw persoonlijke intentie en hetgeen je wilt loslaten zetten we op papier en nemen we mee tijdens de ceremonie.

➤ Op zondag 30 december 2018 om 21:00 uur zal de eerste sessie plaatsvinden. Deze sessie staat in het teken van het loslaten van 2018 en tijdens deze sessie ontvang je dan ook een intensieve opschoning, waarbij de ‘energetische koorden’ van 2018 worden verbroken. We creëren letterlijk ruimte voor het nieuwe, voor 2019.

➤ Op woensdag 02 januari 2019 om 21:00 uur zal de tweede sessie plaatsvinden. Deze sessie staat in het teken van jouw intentie voor 2019. Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met jouw intentie voor het nieuwe jaar. We zullen deze tijdens een krachtige healing verbinden met het Raster en jouw energieveld. Hierdoor is de eerste stap gezet in het (naar je toe trekken) realiseren van jouw verlangens!

Praktische details

➤ De loslaat healing ceremonie zal plaatsvinden op zondag 30 december 2018 om 21:00 uur.
➤ De intentie healing ceremonie zal plaatsvinden op woensdag 02 januari 2019 om 21:00 uur.

– Duur: 30 minuten per sessie
– Jouw bijdrage aan deze healing ceremonie is € 24,95 incl. BTW (voor beide sessies)
– Aanmelden is mogelijk t/m zaterdag 29 december 23:59 uur!

Je kunt je alleen voor beide sessies opgeven.

De sessies worden op afstand gegeven. Het enige dat jij hoeft te doen is tijdens de sessies lekker ontspannen te gaan zitten of liggen. Verdere informatie ter voorbereiding ontvang je per e-mail, voorafgaand aan de sessie. Daarnaast ontvang je een e-mail waarin je kunt aangeven wat je wilt loslaten en welke intentie jij wilt neerzetten voor 2019.

 

Ben jij klaar om 2019 bewust te beginnen? Meld je dan nu aan!

~ AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK ~

➤ Als lid van het Healing Membership kun je met € 5,00 korting aan deze sessie deelnemen.
De kortingcode vind je terug op de ledensite >>>

Door wie?

 

Tijdens deze healing ceremonie bundel ik mijn energie met Roeland van Ascension Healer, zodat er een nog diepgaandere transformatie kan plaatsvinden.