fbpx

Kom in contact met je ware zelf

Op deze pagina kun je de lessen terugkijken (en beluisteren) van de online training Kom in contact met je Ware Zelf én ontdek hoe spiritueel je werkelijk bent. Ook het afsluitende webinar kun je op deze pagina terug kijken. Tijdens het webinar gaan we nog iets dieper in op de lessen, gaan we oefenen en ontvang je een healing.

Heb je een vraag of wil je jouw ervaring delen? Doe dit dan in de besloten Facebook groep ‘I Am Mahatma Community’, dit is de directe link >>>

De lessen blijven t/m zondag 30 augustus 2020 online!

Ik wens je veel succes met deze prachtige reis!

Lieve groeten, Regina

Het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven is verbinding!

Tijdens deze les leg ik je uit wat het belang is van tijd vrij maken voor jezelf en ontspannen!

Het thema van deze les is aanwezig zijn in jezelf en in het hier en nu. En ontdek je waarom dit zo belangrijk is!

Blokkades kunnen je ervan weerhouden om werkelijk in contact tekomen met je ware zelf, daarom ga je tijdens deze les een eerste stap zetten om deze bewust te transformeren.

Tijdens deze les ontdek je wat jou zou kunnen tegenhouden om in contact te komen met jouw spiritualiteit. En ga je oefenen om bewust in contact te komen met jouw Hogere Zelf!

Replay webinar

Bekijk hier het afsluitende webinar terug:

Het Pad naar Innerlijk Meesterschap

Vol vertrouwen kunnen verbinden met jouw spiritualiteit en jouw vermogens is niets anders dan jouw geboorterecht. Het is een belangrijk onderdeel van jouw ware zelf.

Tijdens dit transformerende traject ga je stap voor stap al jouw spirituele en paranormale vaardigheden weer volledig integreren!

Wil je meer weten?

* Update: er zijn nog 3 plekjes beschikbaar, wacht dus niet te lang want we starten al op 31-08-2020!

Vraag een inzicht sessie aan

Heb je nog een vraag, wil je weten of dit traject werkelijk bij je aansluit of vind je het fijn om nog even persoonlijk met mij te spreken over het traject? Meld je dan (geheel vrijblijvend) aan voor een inzicht sessie.

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥