fbpx

Piramide healing

REIS JE ENERGETISCH MET MIJ MEE?

De komende dagen reis ik weer af naar de piramides in Bosnië en bied ik jou de mogelijkheid om de transformerende piramide energie bewust te ervaren.

Tijdens de energieoverdracht neem ik je energetisch mee de tunnels in van de piramides in Bosnië. De energie die daar heerst is sterk revitaliserend en bewustzijnsverruimend.

De energie opent de deur naar jouw binnenwereld en ondersteunt je om een diepere verbinding te ervaren. Verbinding met jezelf, maar ook het raster van de aarde en alle aanwezige piramides.

Vanuit deze diepgaande verbinding ervaar je rust en sereniteit. Het zal je ondersteunen om meer aanwezig te zijn in het nu, te voelen wat jij werkelijk nodig hebt en je inzicht geven in diepere lagen in jezelf.
Door het bewustzijnsverruimende effect krijg je de mogelijkheid om gemakkelijker het groter geheel waar te nemen en tegelijkertijd toegang te verkrijgen tot alle kennis en wijsheid die jij bezit, maar ook die opgeslagen ligt in de piramides.

Nadat de verbinding met jouw systeem is gemaakt laten we de energie haar werk doen. De energie kan na de overdracht nog tot wel drie maanden doorwerken in jouw systeem.

Vanaf vrijdagmiddag zal ik je energetisch meenemen op mijn reis langs de piramides. Hoe eerder jij je aanmeldt, hoe langer je meegaat in de energie, ter voorbereiding op de sessie van a.s. zondag  ?

Deze krachtige energieoverdracht is voor jou als je:

✔ Verlangt naar een diepere verbinding met jezelf
✔ Bewust aan de slag wilt gaan met het verruimen van je bewustzijn
✔ Vermoeidheid of andere fysieke klachten wilt loslaten (de energie is sterk revitaliserend)
✔ Jouw puurheid wilt hervinden en emotionele balans wilt ervaren
✔ Verlangt naar rust en sereniteit in je dagelijks leven
✔ De energie van de piramides bewust wilt ervaren ?

OVER DE PIRAMIDES IN BOSNIË

Er zijn in Bosnië meerdere piramides te vinden, de piramide van de Zon, Maan, Draak, Liefde en Aarde en zijn in 2005 ontdekt door Dr. Sam Semir Osmanagic. De piramide van de Zon is maar liefst 220 meter hoog en daarmee de hoogste bekende piramide ter wereld.

Er is gemeten dat de aarde boven de piramide structuur 12.000-15.000 jaar oud is (van de Zon piramide). Er is echter ook een gefossiliseerd blad gevonden tussen 2 betonblokken dat 29.200 jaar is (met een speling van circa 400 jaar).

De piramides hebben een ‘energetisch actieve werking’ en zijn revitaliserend en bewustzijnsverruimend. De ondergrondse tunnels hebben daarnaast helende kwaliteiten. Wat de plek verder zo bijzonder maakt is dat de wetenschap en spiritualiteit hier samenkomen. Spirituele wetenschap is dan ook iets dat helemaal aansluit bij het Gouden Tijdperk waarin wij nu leven.

Er is veel over de piramides te vertellen, maar om dit werkelijk te kunnen begrijpen nodig ik je uit om de energie bewust te ervaren ♥

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Zondag 15 december 2019
Tijd: 21:00 – 21:30 uur
Bijdrage: € 11,00
Locatie: Op afstand

Let op! Nadat je de betaling hebt voldaan wordt je automatisch doorverwezen naar een registratiepagina, om je aanmelding te voltooien. Sluit de pagina/website dus niet af na je betaling. Omdat ik op reis ben, is het voor mij niet mogelijk om de bevestiging van je aanmelding opnieuw te versturen.

➤ Heb je geen bevestiging ontvangen? Dan kun je hier de informatie ter voorbereiding terug lezen >>>

Ben je lid van het Healing Membership?
Dan kun je met ledenkorting deelnemen aan deze bijzondere healing.
➤De Kortingscode kun je HIER terugvinden binnen het Healing Membership.

Nog geen lid?
➤ Meer informatie over het Healing Membership lees je HIER!

Uitsluiting deelname

Tijdens deze ascensie sessie werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om aan deze workshop deel te nemen.

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥