fbpx

REVIEW HEALING MEMBERSHIP

Ik ben ontzettend benieuwd hoe je het Healing Membership ervaart, wat het je (tot nu toe) heeft gebracht en of je eventueel feedback hebt om het Membership verder te verbeteren. Zou je dat met mij willen delen?

Daarnaast help je mij enorm als ik jouw review (incl. profielfoto) mag plaatsen op mijn website. Hierdoor help je niet alleen mij, maar ook toekomstige leden in het maken van een beslissing om wel of niet lid te worden.

Want stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als nog veel meer mensen bewust zouden werken aan hun helingsproces, hoe mooi zou de wereld er dan uit zien … ❤

 

Lieve groeten, Regina

P.s. Als ik jouw review (incl. profielfoto) mag plaatsen op mijn website en je stuurt deze uiterlijk donderdag 30 januari in, dan ontvang je als dank gratis toegang tot een nieuw energetisch programma dat je verder gaat helpen in jouw spirituele ontwikkeling ?

? Je gegevens zijn veilig!

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥