fbpx

ASCENSIE DAG ‘SERENITY

Sereniteit in Jezelf

“Ervaar de sereniteit in jezelf” ★★★★★

Korte intro over sereniteit (?)

 

INHOUD ASCENSIE DAG

REIZEN DOOR TIJD EN RUIMTE

Tijdens deze Ascensie dag nemen we je mee op een unieke reis in jezelf.

Wij nemen jou mee op een onvergetelijke reis naar het hart van Moeder Aarde. Zij geeft jou geborgenheid en moederlijke liefde, zij brengt jou heling tot diep in je kern.

Wij nemen jou mee op een onvergetelijke reis naar het Universum van Vader Kosmos. Hij brengt jou intense beleving, verruiming en hereniging met jouw planetaire gidsen. 

Laat deze reis jou van binnen opschonen van diepe blokkades, angsten, kind stukken. 

Ervaar nieuwe inzichten over jouw leven en waarom jij hier op Aarde bent mooi mens! 

WAT KAN DEZE ASCENSIE DAG JE BRENGEN

Een gevoel van Thuiskomen in jezelf, zodat jij je veilig kunt voelen in jezelf en op de aarde,

✔ Je zal het contact met jouw planetaire oorsprong, de plek waar jij vandaan komt, bewust gaan ervaren. Hierdoor mag jij je steeds meer bewust worden dat je altijd ondersteund wordt door het contact met ‘jouw gidsen’.

Een gevoel van een nieuwe verbinding met jouw universele moeder en vader, wat ook een positief doorwerking zal hebben en helend effect op de verbinding met jouw aardse moeder en vader.

✔ De balans gaan herstellen tussen jouw aardse en kosmisch bestaan. Waardoor je meer aanwezig zult zijn in je fysieke lichaam en hier meer Serene Rust zult ervaren.

Als je je thuis voelt in jezelf, dan kun je alles aan!

DE TRAINERS

Deze bijzondere ascensie dag wordt gefaciliteerd door Petra & Regina

In 2014 hebben wij elkaar ontmoet tijdens een Ascentie training en in de afgelopen jaren is er een bijzondere vriendschap ontstaan. Nu is het moment gekomen om onze krachten en jarenlange ervaring op het gebied van ascensiewerk te gaan bundelen en een bijzondere samenwerking aan te gaan. Want samenwerking is iets waar we beide heel erg in geloven en is ook echt iets dat bij het nieuwe tijdperk past ❤

Over Petra

Als jong volwassene heb ik geprobeerd om vanuit mijn hoofd te leven totdat dit veranderde door het moederschap (nu alweer 17 jaar geleden). Ik volg de weg van mijn hart en dieper nog die van mijn ziel die mij laag voor laag naar mijn werkelijke Zijn brengt.

Petra verzorgt retraites, trainingen en coaching vanuit haar eigen Levenservaringen, energetische opleidingen en vanuit begeleiding van de Lichtmeesters en de Bron.

Over Regina

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Zondag 19 januari 2020
Tijd: 10:00 – 16:30 uur
Bijdrage: € 122,00, inclusief thee & koekjes, exclusief lunch
Locatie: Heart House, Huizerweg 54, Bussum (NH)

Maximaal 22 plekken beschikbaar!

Let op! Nadat je de betaling hebt voldaan wordt je automatisch doorverwezen naar een registratiepagina, om je aanmelding te voltooien. Sluit de pagina/website dus niet af na je betaling.

Heb je een vraag of wil je even overleggen of deze Ascensie dag voor jou een goede keuze is? Neem dan contact met mij op!

Uitsluiting deelname

Tijdens de Ascensie dag werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om aan deze workshop deel te nemen.

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥