fbpx

Shift naar liefde

Voor een liefdevolle start!

Zolang jij niet écht van jezelf houdt:

– Kun je volledig “opgeslokt” worden door de innerlijke gesprekken die je in je hoofd met jezelf voert

– Blijf jij je geluk buiten jezelf zoeken: nieuwe auto, nieuwe baan, relatie en wat je verder maar kunt bedenken

– Zijn je gedachten gefocust op angsten, twijfels en zelfkritiek, waardoor er geen ruimte is voor jouw verlangens en dromen

– Laat jij je keuzes en eigenwaarde afhangen van de goedkeuring en mening van andere mensen (zijn zij het er wel mee eens, vinden zij mij wel aardig, lief, slim, de moeite waard)

– Ben je snel (diep) gekwetst als jouw verwachtingen niet uitkomen of mensen jou teleurstellen

Het kan ook anders…

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je leven vol liefde zou zijn. Hoe zou je leven er dan uit zien?

Vanuit liefde zorg je goed voor jezelf om gelukkig, gezond en vrij te kunnen zijn. Je hebt aandacht voor je lichaam en geest. Als je leeft vanuit liefde ervaar je veel minder stress. Je leeft zonder angst, zonder boosheid en zonder negatieve gevoelens. Het is een enorme bevrijding om dat van je af te kunnen zetten. En tegelijkertijd word je een inspiratiebron voor je omgeving, want de liefde en positiviteit breng je als vanzelf over op anderen.

Verlang je naar (meer) liefde in je leven?

We worden allemaal geboren in een zuiver bewustzijn, open en verbonden. Dat zien we terug in elke baby, die vol bewondering om zich heen kijkt, maar gaandeweg is de kans groot dat we steeds meer verstrikt raken in de wereld om ons heen.

Liefde en verbondenheid is een basisbehoefte waar we allemaal naar verlangen. Je geliefd voelen is zelfs nodig om te overleven. Een gemis aan liefde vormt je op een negatieve wijze, er ontstaat een leegte en het tast je eigenwaarde en zelfbeeld aan. Het kan je er zelfs van weerhouden om een gelukkig en waardevol leven te leiden.We zijn het er allemaal wel over eens dat liefde de wereld mooier maakt, maar toch laten we ons regelmatig meeslepen in emoties die precies het tegenovergestelde teweeg brengen. Angst, haat, afgunst, wantrouwen, oneerlijkheid, woede. We willen zo graag een leven dat draait om liefde, maar hoe krijg je dat voor elkaar in een wereld die je constant uitdaagt het tegenovergestelde te voelen? Zet je samen met mij de volgende stap?

Als je niet van jezelf houdt, zal je steeds weer erkenning van buiten zoeken, om je ‘gevoel van niet compleet zijn’ te compenseren.

Totdat je ziet dat als je van jezelf houdt, de wereld een stuk mooier wordt, je meer van anderen kunt houden, en ziet dat je het geluk zelf in je hart hebt!

‘In Dreams and in Love there are no impossibilities’


~ Janos Arany

 

Over de Shift naar Liefde…

Tijdens dit 14 dagen durende programma werken we aan het vergroten van jouw zelfliefde. Een liefdevol cadeau aan jezelf, waarbij je dagelijks een energetische healing sessie op afstand ontvangt van 15 minuten. Tijdens de sessies zal op een steeds dieper niveau de energie van liefde zonder voorwaarden integreren.

De healing sessies kunnen veel losmaken op emotioneel gebied, daarom krijg je naast de healingen ook toegang tot (compleet vernieuwde) tips, oefeningen en audio sessies, die jou hierbij ondersteunen.

We sluiten het programma af met een healing op afstand van Quan Yin. Tijdens deze healing werken we aan compassie en mededogen, voor jezelf en de ander.

➤ De dagelijkse healing sessies vinden vroeg in de ochtend plaats en hier hoef je niet speciaal op af te stemmen of voor gaan zitten of liggen.

Gaat in 2019 voor jou ook het roer om?

Liefde voor jezelf maakt je een gelukkiger mens. Je ervaart meer blijdschap in je leven en het kan zelfs je gezondheid een enorme boost geven.  Je creëert tegelijkertijd het leven waarvan je diep van binnen al voelde dat het jouw bestemming is.

Ervaringen deelnemers

Dank je Regina voor de afgelopen 14 dagen Shift naar liefde. Ik vond het heel waardevol en fijn, voel me meer mezelf, zachter, liefdevoller. Ik ben bezig geweest met loslaten van verwachtingen en oordelen. Kijk ook met compassie naar mezelf hierin. De healing elke ochtend heb ik niet bewust ervaren, maar zeker wel de werking ervan en het werkt ook nu nog door. De afsluitende healing afgelopen vrijdag vond ik indrukwekkend, veel losgelaten op een manier die goed bij me past. Al met al echt de moeite waard om dit te doen en het jezelf te gunnen. Ik schijf me weer in voor de volgende shift!

Marij

Ik ben ontzettend blij dat ik heb meegedaan aan de Shift naar Liefde. Wat een mooi cadeau aan mezelf. Sinds het programma loop ik met een grote glimlach rond en krijg complimenten van mijn omgeving dat ik er zo stralend uitzie!! Dankjewel Regina, ik heb er ontzettend veel aan gehad, ik heb in die 14 dagen veel mogen loslaten en voel veel meer verbinding met mijn hart!

Sylvia

Ben je klaar voor een leven vol liefde?

Lid van het Healing Membership?

Dan kun je met korting deelnemen aan de Shift met liefde.
Aanmelden met korting kan via de ledensite >>>

Master Class Onvoorwaardelijke Liefde

Deze bijzondere 1-daagse training leer je werken met de energie van onvoorwaardelijke liefde. Deze energie kun je vervolgens inzetten voor je eigen (verdere) ontwikkeling, of die van je geliefden, vrienden, cliënten in je praktijk etc.

De dag start met een uitgebreide energetische opschoning en een krachtige Matrix opschoning. Deze opschoning draagt eraan bij dat jij je weer bewust wordt van jouw zuivere zijn, zodat je meer keuzes zal gaan maken die echt goed zijn voor jou.

Daarna gaan we verder met de activering van jouw Antahkarana, de Christus Bewustzijn activering en de Christus Hart activering. Dat je in staat stelt om zelfstandig te werken met de energie van liefde zonder voorwaarden. Uiteraard gaan we deze dag ook oefenen met de energie en doen we gezamenlijk de Christus Bewustzijn Meditatie.

Ook ontvang je tijdens deze bijzondere dag een DNA upgrade en activatie én een upgrade van jouw 7 chakra’s, om zo jouw frequentie nog verder omhoog te brengen.

Deze training is met recht een liefdevol cadeau voor jezelf en jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling ❤

Praktische informatie:

– Datum: Woensdag 02 t/m dinsdag 15 januari 2019
– Na je aanmelding ontvang je per e-mail inloggegevens voor de besloten Leden Site
 Vanaf 01-01-2019 zijn de extra oefeningen en sessies beschikbaar
– Je hebt tot 31 maart 2019 toegang tot de extra oefeningen en sessies
– De Master Class wordt gegeven in Leiderdorp (ZH) op zondag 03 februari 2019 van 10:00 tot 16:00 uur (incl. lunch)

Voorafgaand ontvang je een e-mail met verdere informatie ter voorbereiding en de inloggegevens voor de besloten ledensite. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met mij op >>>


Lid van het Healing Membership?

Dan kun je met korting deelnemen aan de Shift met liefde.
Aanmelden met korting kan via de ledensite >>>

Extra oefeningen en sessies ter ondersteuning van de integratie van Liefde zonder Voorwaarden op de [Besloten] Mahatma Healer ledensite.

Lid van het Healing Membership?

Dan kun je met korting deelnemen aan de Shift met liefde.
Aanmelden met korting kan via de ledensite >>>