fbpx
Soul Retrieval

Op weg naar heelheid

Heb je wel eens het gevoel dat er iets in je ontbreekt, dat je bent afgescheiden van een kracht die maakt dat je je volledig potentieel leeft, dat je voelt dat er meer is in het leven en dat je niet in staat bent om de volgende stappen te zetten…?
Dit kan een teken zijn van zielsverlies.

Op het moment dat je een traumatische of schokkende ervaring beleeft treed er zielsverlies op. Een zielsdeel ontvlucht het lichaam, als een soort beschermingsmechanisme, een manier om de emotionele pijn van het trauma te overleven.

Zielsverlies is dus niet iets wat ‘slecht’ is, maar kan wel hele nare gevolgen hebben, als het zielsdeel niet bij je terug keert.

Signalen van zielsverlies kunnen zich zowel op lichamelijke als geestelijk vlak voordoen. Je kunt hierbij denken aan vermoeidheid, depressie en verslavingen, maar ook het gevoel dat je niet volledig in je lichaam aanwezig bent.

Over de sessie

Hoe werkt een Soul Retrieval?

Een prachtig ritueel, waarbij we starten met een energetische opschoning, ter voorbereiding op de Soul Retrieval. Vervolgens gaan we verder met het terughalen van een zielsdeel en haar energie dat je verloren bent. Het deel zal weer geïntegreerd worden in jouw systeem, waardoor je jezelf weer completer voelt. Het is van te voren nooit te voorspellen welk deel er terug gehaald zal worden. Het deel dat er klaar voor is om weer met jou te integreren zal zich aandienen.

Deze groepssessie zal op afstand gegeven worden. Voorafgaand aan de sessie ontvang je verdere instructies ter voorbereiding, zodat er een ontspannen en veilige bedding wordt gecreëerd voor het zielsdeel dat terugkeert. Omdat dit een groepssessie betreft, ontvang je geen persoonlijke informatie over het zielsdeel dat terugkeert.

Wat brengt een Soul Retrieval?

✔ Het terughalen van zielsdelen brengt je dichter bij je essentie en levenskracht
✔ Je kunt het ervaren alsof je letterlijk meer van jezelf terugkrijgt
✔ De Soul Retrieval is geschikt voor iedereen die de verbinding met zichzelf wil herstellen
✔ Je zet bewuste stappen richting een leven vanuit compleetheid ❤

Voor wie?

Er zijn veel verschillend signalen die zielsverlies kunnen aanduiden, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak.
De volgende punten kunnen een aanwijzing zijn van zielsverlies:

✔ Het gevoel hebben dat je niet in verbinding bent met je lichaam, of het gevoel niet echt aanwezig zijn
✔ (Chronische) depressie, burn-out
✔ Verslavingen; eet, drank, drugs, gok, koop, relatie etc. om de aanwezige leegt op te vullen
✔ Een (auto/fiets/trein) ongeluk, shock of letsel
✔ Emotioneel en fysieke mishandeling en/of misbruik
✔ Verlies van een dierbare
✔ Het gevoel dat je na een schokkende of traumatische gebeurtenis niet meer hetzelfde bent als voor de ervaring

Praktische informatie

Data:
– Woensdag 29 juli 2020
– Woensdag 12 augustus 2020
– Woensdag 26 augustus 2020

Aanmelden is alleen mogelijk voor de gehele serie, er worden geen losse sessie gegeven. Hierdoor kan er op een veel diepgaandere wijze een transformatie plaatsvinden.

Tijd: 20:00 uur

Duur:  de sessie duurt +/- 45/60 minuten

Locatie: de sessie wordt via een webinar gegeven
(replay blijft 7 dagen beschikbaar)

Bijdrage: € 97,00 voor drie sessies

Aanmelden is niet meer mogelijk!

N.B. Het is belangrijk dat je niet meer in dezelfde situatie verkeerd als waarin je het zielsdeel bent verloren. Stel dat je te maken hebt gehad met huiselijk geweld en hierdoor heb je één of meerdere zielsdelen verloren, dan is het van groot belang dat je eerst deze situatie veranderd, alvorens het zielsdeel wordt teruggehaald. Heb je hier vragen over of wil je eerst advies of deze sessie nu passend zijn in jouw situatie? Neem dan gerust even contact met mij op >>>

Let op! Tijdens de sessie(s) werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om aan deze sessie deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥