Boek nu je gratis
Spiritueel Inzicht sessie

Gratis spiritueel inzicht sessie

Spiritueel groeien is een reis naar binnen, het (her) ontdekken van je paranormale en energetische vermogens, het integreren van alle ervaringen en levenslessen die je tot nu toe hebt opgedaan en groeien naar innerlijk meesterschap. Je komt weer in contact met jouw unieke wijsheid en je innerlijke licht mag weer gaan schijnen.

Maar spiritueel groeien is helaas niet iets wat we op school leren, terwijl het zo’n essentieel onderdeel uit maakt van ons leven.

Want…
– Hoe zorg ik dat mijn energieveld schoon blijft?
– Hoe ga ik om met de energie van anderen?
– Hoe zorg ik dat ik in mijn lichaam aanwezig blijf?
– Hoe ruim ik energetische blokkades op?
– Hoe bescherm ik mezelf energetisch?
– Hoe leer ik vertrouwen op mijn intuïtie?
– Hoe ontwikkel ik mijn helder waarnemende vermogens
– Hoe krijg ik toegang tot de energetische wereld?

Zomaar wat vragen die mij regelmatig gesteld worden…

Daarom ga ik je met deze én al je andere vragen over jouw spirituele ontwikkeling verder helpen tijdens een spiritueel inzicht sessie. Het consult duurt 25 minuten, is gratis en staat volledig in het teken van jouw spirituele ontwikkeling. Waar wil je meer van weten, waar loop je tegenaan en wat heb je nodig om een volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling, zodat je de weg vrij kunt maken om jouw innerlijke licht weer te laten schijnen.

Ik heb op dit moment 10 plekken beschikbaar om een gratis spiritueel inzicht sessie weg te geven.
Tijdens deze sessie deel ik informatie en praktische tips die je direct kunt toepassen.
Ik geef tijdens de sessie geen healing!

Hoe werkt het?

  • Je vult onderstaand formulier in.
  • Is één van de 10 beschikbare plekken voor jou? Dan krijg je toegang tot mijn agenda en kun je een afspraak plannen op het tijdstip dat jou past.
  • Je installeert Skype op je computer, laptop, tablet of mobiel www.skype.com/nl/
  • Je maakt een gebruikersnaam en wachtwoord aan.
  • Ik bel jou online op het afgesproken tijdstip.

Is de sessie echt gratis?

Inderdaad helemaal gratis, geen addertjes onder het gras 😉
Het is mijn missie om je verder te helpen in jouw spirituele ontwikkeling, zodat je kunt groeien en je verder kunt ontwikkelen in jouw reis naar innerlijk meesterschap. In sommige gevallen zal ik aan het einde van de sessie een persoonlijk aanbod doen als dit aansluit bij jouw behoeften, maar dat is uiteraard geheel vrijblijvend!

Wat brengt het je?

  • Minstens één gouden inzicht of tip die je praktisch kan toepassen en je gegarandeerd verder gaat helpen in jouw spirituele ontwikkeling.
  • Duidelijkheid in waar je nu staat en wat je volgende stap zou kunnen zijn.

Waarom via Skype?

Het voordeel is dat jij dan de deur niet uit hoeft en lekker thuis op de bank kan blijven zitten.
Daarnaast hebben we een open en directe verbinding met elkaar, zodat ik nog beter kan voorzien in jouw behoeften.
Iets dat helemaal past binnen deze nieuwe tijd 🙂

Dus wacht niet langer en gun jezelf dit momentje, voor meer inzicht in jezelf en jouw ontwikkeling…

 

Vraag een gratis spiritueel inzicht sessie aan!

Stap 1 van 2

50%

🔒 Je gegevens zijn veilig!

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Let's get social!

1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag?
Powered by