fbpx

Aanvraag Transformatie Healing

Ben je toe aan verandering?

Verlang jij naar een nieuw begin, wil je weer in je kracht komt te staan en ben je er klaar voor om vanuit jouw pure vorm te kunnen groeien, ontwikkelen, begrijpen en diepgaand(er) te ervaren? Vraag dan nu de gratis transformatie healing aan.

Tijdens deze healing ontvang je een krachtige energieoverdracht dat oude patronen en overtuigingen transformeert, zodat je weer in contact kunt komen met jouw innerlijke kracht en wijsheid, jouw puurheid en onvoorwaardelijkheid.

De healing is opgenomen middels een audio. Je hebt hierdoor de mogelijkheid om de healing te herhalen voor een nog diepgaander effect.

🔒 Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en neem ik de bescherming van jouw gegevens serieus. Wil je weten hoe ik hiermee om ga? Bekijk dan mijn privacyverklaring.

Verandering begint met een stap, ben je er klaar voor?

 

10 jaar +

Ervaring als Healer

10.000 +

Deelnemers gratis healing

856 +

Leden Healing Membership

Ervaringen deelnemers

Ik had nog nooit en healing op afstand gedaan. De ervaring was dan ook groots. Ik voelde tintelingen vooral in mijn boven lijf handen en voeten. Ervoer sensatie rond mijn hoofd voelde mijn kruin chakra zag gezichten van mensen kleuren……echt Wauw! Ik ben uiteindelijk in slaap gevallen en heb dus niet alles bewust mee gekregen. Wat een bijzondere ervaring dat iets zover weg zo’n gevoel kan losmaken. Ik weet energie is tijdloos afstand loos en overal maar dit had ik nooit verwacht. Dank voor de ervaring heb mij al ingeschreven voor de volgende.

Danielle

Bedankt voor de healing op afstand, ik vind het fijn dat je dat voor iedereen wilt doen. Ik heb tijdens de healing een warme rug gekregen, verder heb ik niet veel gevoeld maar dat komt omdat ik de afgelopen tijd vaak geblokkeerd ben ook voor mijn eigen energie, dat is iets waar ik aan moet werken door wat meer vertrouwen in mezelf en anderen te krijgen en ik moet me meer ontspannen. Nogmaals bedankt voor de healing en ik kijk uit naar de volgende.

Monique

Hartelijk dank, dat ik met de healing mee mocht doen! Tijdens de healing voelde ik me heel rustig! Óók voelde ik lichte tintelingen in mijn handen! Vandaag ben ik nogal emotioneel geweest! Moest regelmatig huilen, heb het maar laten gebeuren! Nu is het alweer rustiger!

Marlies

Disclaimer: Een healing is geen vervanging voor een medische behandeling. Bij twijfel adviseer ik je contact op te nemen met een arts of medisch specialist.

Deze healing is niet geschikt als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een psychisch verleden hebt (psychose). Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥