fbpx

Voorbereiding Innerlijk Kind Healing

Om het healingsproces te ondersteunen adviseer ik je om voorafgaand aan de sessie contact te maken met jouw innerlijk kind. Vanaf 21:00 uur zal ik starten met het geven van energie dat je zal helpen bij deze voorbereiding en het maken van dit contact. De daadwerkelijke healing zal om 21:05 uur beginnen. Je hebt dus 5 minuten om in contact te komen met jouw innerlijk kind. Heb je meer tijd nodig? Begin dan eerder, zodat je echt om 21:05 uur klaar bent!

Ik heb een aantal suggesties voor je op een rijtje gezet. Onderzoek voor jezelf wat jij een fijne manier vindt. Heb je een eigen manier om in contact te komen met jouw innerlijk kind, doe dat dan gerust!

➤ Het is van belang dat je altijd vanuit een ontspannen staat contact maakt met jouw innerlijk kind. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een aantal keer diep in te ademen en heel langzaam uit te ademen. Of span je hele lichaam even aan en laat vervolgens de spanning helemaal los en adem daarna rustig door.

Hoe maak je contact met jouw Innerlijk Kind

➤ Een foto van jezelf als kind

Door middel van een foto heb je jezelf visueel voor je als kind. Neem de tijd om rustig naar de foto te kijken. Wat voel je als je naar de foto kijkt? Hoe voelt het kind op de foto zich?

>> Heb je geen foto? Visualiseer jezelf dan als klein kind, zo gedetailleerd mogelijk. Hoe zag je er toen uit? Wat voor kleding droeg je? Hoe voelde jij je?

➤ Doe de innerlijk kind meditatie

Let op, als je onderstaande meditatie wilt gaan doen, begin hiermee dan om uiterlijk 20:40 uur, zodat je op tijd klaar bent voor de healing. Daarnaast adviseer ik je om tijdens deze meditatie te gaan zitten, zodat je niet in slaap valt en je bewust en met aandacht de sessie kunt volgen.

Voor de healing start

Als je het lastig vindt om contact te maken met jouw innerlijk kind, of ervaar je niets, heb hierover dan geen oordeel. Ik wil je wel uitnodigen om onderstaande stappen te doen voorafgaand aan de healing.

➤ Praat met je innerlijk kind

Zeg tegen jouw innerlijk kind dat het veilig is om te verschijnen en dat je alle tijd voor hem/haar hebt. Vertel dat er een healing gaat plaatsvinden en stel het gerust. Praat tegen hem/haar zoals je dat ook zou doen tegen een ander klein kindje.

➤ Veiligheid voor jouw innerlijk kind

Waar in je lichaam kun jij jouw innerlijk kind waarnemen? In je buik of misschien wel in je hart? Leg je hand(en) tijdens de healing op deze plek, zodat jouw innerlijk kind zich veilig en geborgen voelt tijdens de healing.

➤ Affirmatie

Zodra je contact hebt met jouw innerlijk kind en voordat de healing start kun je de volgende affirmatie uitspreken:
>> Innerlijk kind, ik wil nu alle negativiteit die nog in ons zit loslaten en transformeren naar liefde.

Tijdens de Innerlijk Kind Healing

Probeer tijdens de healing sessie in verbinding en contact te blijven met jouw innerlijk kind. Ervaar je jouw innerlijk kind bewust in je lichaam? Leg dan bijvoorbeeld je hand op deze plek neer, maar zorg wel dat de houding comfortabel voor je blijft.

Merk je dat jouw innerlijk kind onrustig of angstig is? Stel het gedurende de healing (en erna) dan met zachte en liefdevolle woordjes gerust. Laat weten dat het veilig is. Vertel je innerlijk kind dat er een healing plaatsvind en dat dit jullie beide zal ondersteunen. Dat hierdoor jullie verbinding nog sterker en leuker zal worden, gebruik vooral bemoedigende woorden om dit te verduidelijken.

Ik wens je een mooie en liefdevolle ervaring toe ❤