fbpx

LAKSHMI OVERVLOED BLESSING

Fijn dat je meedoet aan de Lakshmi Overvloed Blessing!

Het aantrekken van overvloed is een fijn, liefdevol en leuk proces, waarin je jezelf leert kennen en accepteren. Je bent in vrede met jezelf en met hetgeen om je heen. Je leven is in flow en synchroniciteit, waarin alles stroomt.

Wil je bewust deelnemen aan het creatieproces, doorloop dan onderstaande stappen, voorafgaand af na de Lakshmi Overvloed Blessing.

Wees je ervan bewust dat als de stappen aanvoelen als ‘moeten’, je beter eerst dit gevoel kunt onderzoeken, voordat je verder gaat met de stappen.


Wat wil je aantrekken in je leven?

Het leven is niet iets dat je zomaar ‘overkomt’. Wees je ervan bewust dat de buitenwereld een afspiegeling is van jouw innerlijk.
Je hebt dus veel invloed op hoe jij jouw leven invult en ervaart.

Welke vorm van overvloed wil jij graag in jouw leven aantrekken? Overvloed komt in vele vormen, zoals financieel, liefde, gezondheid, kennis, moed, spirituele kracht etc…

Sta ook even stil bij in hoeverre jij jezelf overvloed gunt, beperk jezelf vooral niet 🙂

Hoe ziet deze overvloed er voor jou uit?

Je hebt bewust nagedacht over welke vorm(en) van overvloed jij graag wilt ervaren in jouw leven. Ga dit nu visualiseren en voelen. Neem de volgende punten mee:

– Hoe ziet je leven eruit als je deze overvloed hebt?
– Hoe leef jij dan je leven?
– Hoe voel jij je dan?
– Welk positief effect heeft dit op jouw omgeving?

 Sluit af met dankbaarheid

Je weet wat je wilt aantrekken in je leven, je ziet het voor je en hebt het gevoel toegelaten.
Spreek nu je dankbaarheid uit voor al dit moois in jouw leven en laat het gevoel van dankbaarheid door je hele systeem stromen.

Beluister deze Lakshmi Mantra

Je kunt deze mantra vooraf, tijdens of na de Blessing beluisteren.

Ook kan het fijn zijn om deze mantra te beluisteren als je bovenstaande oefeningen doet. Laat je lekker in gedachte meevoeren en geniet van het manifestatieproces.

 

Lieve groeten, Regina