fbpx

Soul Retrieval

Voorbereiding sessie

Fijn dat je meedoet aan de Soul Retrieval, een prachtig cadeau aan jezelf en jouw heelwording!
Om het beste resultaat uit dit magische ritueel te behalen, adviseer ik je om voorafgaand aan de sessie onderstaande informatie even door te nemen.

Na een traumatische gebeurtenis ontvlucht het zielsdeel het lichaam, als een soort beschermingsmechanisme, een manier om de pijn van het trauma te overleven. Het zielsdeel dat er klaar voor is om terug te keren zal zich tijdens de sessie aandienen. Het is echter niet vooraf te voorspellen welk zielsdeel terugkeert, maar weet dat alles gebeurt in overeenstemming met jouw hogere zelf.

Het is belangrijk dat jij je veilig en ontspannen kunt voelen tijdens de sessie. Daarom start je de sessie met een korte geleide meditatie, deze vind je onderaan de pagina. Controleer voorafgaand aan de sessie welke variant jij het prettigst vindt.

Om precies 21:00 uur start je de audio. Tijdens de geleide meditatie word je meegenomen in een ontspannen staat van zijn. Terwijl jij lekker geniet van de ontspanning zal ik je op afstand energetisch hierbij ondersteunen en ontvang je een energetische opschoning. Vervolgens ga ik samen met mijn teams aan de slag met het terughalen van een zielsdeel.

Na afloop van de sessie volgt de integratie van het zielsdeel. Ook hierin word je begeleid in de meditatie audio. Het is dus belangrijk dat je de audio niet stopt na de meditatie, maar gewoon verder laat afspelen, omdat er op het einde dus nog een begeleiding volgt.

Ben je in slaap gevallen tijdens de meditatie en heb je het einde van de audio gemist? Spoel de audio dan nog even terug tot aan de afsluiting en doe deze alsnog, want dit is een belangrijke fase.

Heb je een vraag? Stel deze dan vóór 20:30 uur. Na die tijd ben ik mij aan het voorbereiden op de sessie en niet meer in de mogelijkheid om op je bericht te reageren.

Ik wens je een mooie sessie toe ❤
Lieve groeten, Regina

 

Meditatie

Zonder hoofdtelefoon beluisteren:

Met hoofdtelefoon beluisteren:

Praktische tips

De energetische ondersteuning en het daadwerkelijk terughalen van het zielsdeel gebeurt op afstand. Ieder individu zal deze energetische sessie anders ervaren. De energie doet altijd datgene wat nodig is in overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zodat je precies ontvangt wat op dit moment nodig is.

Sommige mensen ervaren niets tijdens een sessie. Anderen ervaren tintelingen, stromingen, druk, emoties, warmte of kou. Er zijn zelfs mensen die erbij in slaap vallen. Wat het ook is, laat het gewoon gebeuren. Het is een teken dat er iets gaat stromen. Ook als je niets ervaart betekent het niet dat de energie niet voor jou aan het werk is. Het kan zomaar zijn, dat je soms later pas het effect merkt.

Het kan voorkomen dat je na afloop van de sessie of tijdens de integratie geconfronteerd wordt met oude emoties (bijvoorbeeld verdriet of juist boosheid). Dit kan een oude emotie van het zielsdeel zijn.

>> Komt er een emotie los tijdens of na de sessie?
Mocht je een emotie ervaren tijdens of na de sessie, dan adviseer ik je om deze emotie er gewoon te laten zijn. Adem rustig door en geef de emotie ’toestemming’ om aanwezig te zijn, geef het de ruimte. De emotie wil simpelweg ervaren worden, zodat het daarna je lichaam kan verlaten. Merk je dat je dit lastig vindt, focus dan op je ademhaling. Volg hoe je ademhaling in en uit je lichaam stroomt.

Je helpt jezelf door in dit proces goed naar jezelf en je lichaam te luisteren. Doe vooral lekker rustig aan en wees lief voor jezelf. Zie het niet als lastig. Door het ervaren van dankbaar, zal je het proces ondersteunen.

Tips:

  • Controleer minimaal 5 minuten voor aanvang van de sessie welke audio je wilt beluisteren, de variant met of zonder hoofdtelefoon.
  • Ontspan alvast minstens 5 minuten voor aanvang van de sessie. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je ogen te sluiten en een aantal keer diep in en uit te ademen. Ook kun je de ruimte waarin je je bevindt gezellig maken door wat kaarsjes aan te steken, wierook te branden en/of te luisteren naar rustgevende muziek. Doe wat voor jou goed voelt. Doordat je ontspannen bent, kan de energie op een dieper niveau haar werk doen.
  • Ga tijdens de sessie lekker ontspannen zitten of liggen.
  • Zorg dat je tijdens de sessie niet kunt worden gestoord.
  • Mocht je het lastig vinden om je open te stellen voor de energie, dan kun je de volgende affirmatie gebruiken. Zeg hardop of in jezelf: “Ik stel mij open, sta toe en laat los”. Voor de rest hoef je tijdens het terughalen van het zielsdeel verder niets te doen.
  • De sessie duurt 30 minuten, de energie werkt echter nog wel even door.
  • Drink voldoende water na afloop van de sessie en de dagen erna.

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥