fbpx

KOM IN CONTACT MET JE WARE ZELF

En ontdek hoe spiritueel je werkelijk bent!

We gaan beginnen!

Super fijn dat je meedoet aan de online training: Kom in contact met je ware zelf én ontdek hoe spiritueel je werkelijk bent.

Tijdens deze training ga je bewuste stappen zetten om de verbinding met jezelf te onderzoeken, voelen en herstellen.

Iedere les bevat een audio, oefening en reflectievragen. Ik adviseer je om de les ook in die volgorde te doorlopen.

Probeer voor alle onderdelen voldoende de tijd te nemen en ga er ook daadwerkelijk mee aan de slag. Hierdoor voorkom je dat het een ‘mind’ training blijft, want het gaat nu juist vooral om het voelen en ervaren.

Zondag sluiten we de training af met een live webinar. Aanmelden kan via deze link >>>

Ik wens je veel succes met les 1!
Lieve groeten, Regina

LES 1

Beluister hier de audio van les 1:

OEFENINGEN

Oefening 1:
Vandaag wil ik je uitnodigen om te onderzoeken hoeveel tijd je werkelijk aan jezelf besteedt. Wat de uitkomst van je onderzoek ook is, heb hier geen oordeel over, het is puur een constatering.

De tweede stap van de oefening is het besluiten op welke momenten van de dag je bewust tijd voor jezelf gaat vrijmaken. Kijk welke momenten op de dag voor jou het meest haalbaar zijn, bijvoorbeeld direct na het opstaan, na je ontbijt, tijdens de lunch, in de namiddag of juist in de avond.

En nogmaals, iedere verandering begint bij het nemen van een besluit ?

Oefening 2:

Tijdens de oefening doe ik de suggestie dat je de ademhalingsoefening zittend of liggend kunt uitvoeren. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om te gaan staan, als je dit fijner vindt. Onderzoek daarnaast ook wat je fijner vindt; ogen open of juist dicht.

Tot slot doe ik de suggestie om tijdens de oefening te ademen via je neus. Onderzoek ook hier eens wat je zelf prettig vindt. Misschien is dat voor jou juist wel inademen door je neus en uitademen door je mond.

Geniet van de ontspanning!

REFLECTIE MOMENT

Reflectie is een belangrijk onderdeel in ieder transformatieproces. Het brengt bewustzijn in en over jezelf, maar ook op (oude) patronen en overtuigingen. Neem de tijd om onderstaande vragen te beantwoorden. De uitnodiging is om eerlijk en zonder oordeel naar jezelf te kijken, ook als de antwoorden je misschien niet helemaal bevallen.

Probeer je gevoelens zo uitgebreid en gedetailleerd mogelijk te onderzoeken en beschrijven. Maak het jezelf niet te makkelijk ?

Voorbeeld:
Vraag: Hoe voelt het om een ontspanningsoefening te doen?
Antwoord: Goed
Vraag dan door: Waarom voelt dit goed?
Antwoord: Omdat ik voel dat mijn lichaam echt tot rust komt en dat ik nu opmerk dat ik veel vermoeider was dan ik eigenlijk dacht.

Reflectie vragen:
– Waarom heb ik de afgelopen tijd weinig tijd aan mezelf besteed (indien van toepassing)?
– Waarom heb ik momenteel zo’n druk leven (indien van toepassing)?
– Welke gevoelens roept het bij mij op, nu ik heb besloten om meer (of juist bewuster) tijd aan mezelf te besteden?
– Hoe is de balans tussen inspanning en ontspannen in mijn dagelijks leven?
– Gun ik mezelf (dagelijks) tijd om te ontspannen? Hoe voelt dat voor mij om mezelf dat te gunnen?
– Hoe voel ik mij na het doen van een ontspanningsoefening/ademhalingsoefening?

DEEL JE ERVARINGEN…

Naast het luisteren van de audioles, het doen van de oefening(en) en het reflecteren, nodig ik je uit om je inzichten en ervaringen te delen binnen de besloten Facebook groep. Ook kun je hier je vragen stellen.

Daarnaast wil ik je uitnodigen om binnen de Facebook groep te delen wanneer jij van plan bent om tijd voor jezelf te gaat inplannen, een mooie stok achter de deur ?

Ik zal veel in de groep aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden, zodat je nog meer inzicht krijgt. Daarnaast zal ik in de groep ook extra tips met je delen. Heb je je nog niet aangemeld voor de Facebook groep?
Klik dan HIER >>>

➤ Heb je geen Facebook account? Maak dan een account aan.

➤ Liever niet op Facebook? Je kunt er ook voor kiezen om een (tijdelijk) account aan te maken en deze weer te verwijder na afloop van de training!

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥