fbpx

KOM IN CONTACT MET JE WARE ZELF

En ontdek hoe spiritueel je werkelijk bent!

Super fijn dat je er weer bent, vandaag gaan we verder met les 3!

Het onderwerp van vandaag is ‘blokkades transformeren’. In deze les ga je onderzoeken hoe je omgaat met jezelf als je getriggert wordt en leer je hoe je geblokkeerde energie kunt transformeren.

Probeer weer voor alle onderdelen voldoende de tijd te nemen en ga er ook daadwerkelijk mee aan de slag. Hierdoor voorkom je dat het een ‘mind’ training blijft, want het gaat nu juist vooral om het voelen en ervaren.

Zondag sluiten we de training af met een live webinar. Heb je je nog niet aangemeld?
Dit kan alsnog via deze link >>>

Ik wens je veel succes met les 3!
Lieve groeten, Regina

LES 3

Beluister hier de audio van les 3:

OEFENINGEN

Oefening 1:
Ga bewust met je aandacht terug naar een recent moment waarin je getriggert werd en een niet zo prettige emotie ervoer. Stel jezelf de volgende vragen:

– Hoe reageerde je in die situatie?
– Wat deed je?
– Hoe voelde jij je?
– Heb je aandacht besteed aan jezelf en hoe jij je voelde?
– Heb je aandacht besteed aan de emotie die vrij kwam?

Door bewust in gedachte terug te gaan naar zo’n situatie kun je veel inzichten krijgen in jezelf en hoe jij omgaat met jezelf als je getriggert wordt. Je doet deze oefening puur als bewustwording en het is niets anders dan een constatering. Probeer hierin zo oordeelloos de vragen te beantwoorden ?

Oefening 2:

Tijdens deze oefening ga je een emotie ervaren en deze energetische neutraliseren. Zorg dat je voldoende de tijd kunt nemen voor deze oefening en dat je tijdens het doen van de oefening niet gestoord kunt worden.

Ik wens je een prachtige transformatie toe!

Oefening 3:
Download het werkboek en ga er vandaag mee aan de slag ?

REFLECTIE MOMENT

Reflectie is een belangrijk onderdeel in ieder transformatieproces. Het brengt bewustzijn in en over jezelf, maar ook op (oude) patronen en overtuigingen. Neem de tijd om onderstaande vragen te beantwoorden. De uitnodiging is om eerlijk en zonder oordeel naar jezelf te kijken, ook als de antwoorden je misschien niet helemaal bevallen.

Probeer je gevoelens zo uitgebreid en gedetailleerd mogelijk te onderzoeken en beschrijven. Maak het jezelf niet te makkelijk ?

Voorbeeld:
Vraag: Hoe voelt het om een ontspanningsoefening te doen?
Antwoord: Goed
Vraag dan door: Waarom voelt dit goed?
Antwoord: Omdat ik voel dat mijn lichaam echt tot rust komt en dat ik nu opmerk dat ik veel vermoeider was dan ik eigenlijk dacht.

Reflectie vragen:
– Ben ik mij ervan bewust hoe ik reageer op een emotie?
– Hoe voelt het om bewust en met aandacht aanwezig te zijn bij een emotie?
– Hoe heb ik het transformatieproces ervaren?
– Hoe voelde ik mij tijdens het beantwoorden van de vragen in het werkboek? En heeft dit mij nieuwe inzichten opgeleverd?

DEEL JE ERVARINGEN…

Naast het luisteren van de audioles, het doen van de oefening(en) en het reflecteren, nodig ik je uit om je inzichten en ervaringen te delen binnen de besloten Facebook groep. Ook kun je hier je vragen stellen.

Daarnaast wil ik je uitnodigen om binnen de Facebook groep te delen wanneer jij van plan bent om tijd voor jezelf te gaat inplannen, een mooie stok achter de deur ?

Ik zal veel in de groep aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden, zodat je nog meer inzicht krijgt. Daarnaast zal ik in de groep ook extra tips met je delen. Heb je je nog niet aangemeld voor de Facebook groep?
Klik dan HIER >>>

➤ Heb je geen Facebook account? Maak dan een account aan.

➤ Liever niet op Facebook? Je kunt er ook voor kiezen om een (tijdelijk) account aan te maken en deze weer te verwijder na afloop van de training!

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥