fbpx

EXCLUSIEF WEBINAR AANBOD VOOR JOU ?

Bonus (48u geldig) aanbod komt niet meer terug

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

MELD JE Nú AAN!
WE STARTEN 29 JUNI 2020

Leer hoe je toegang krijgt tot jouw spirituele en paranormale vermogens, zodat je deze volledig kunt laten ontwaken en integreren in je dagelijks leven. Je komt weer in contact met jouw unieke wijsheid en je innerlijke licht mag weer gaan schijnen.

Meld je nu aan en ontvang daarnaast ook nog eens een zeer waardevolle bonus: Een Soul Purification sessie t.w.v. € 97,00. Tijdens deze sessie ontvang je een diepgaande zuivering, zodat er ruimte ontstaat voor het indalen van de ziel. Een prachtige voorbereiding op het komende traject ?

Bonus (48u geldig) aanbod komt niet meer terug

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ik heb het afgelopen half jaar meegedaan met de training Het Pad van Innerlijk Meesterschap. Ik heb zelden een training gedaan waarin je zoveel waarde krijgt als deze.

Er is werkelijk een wereld voor mij open gegaan op het gebied van energie, frequentie, healing, clearing, meditatie, emoties, engelen, gidsen, chakra’s, eigenliefde, Christusbewustzijn, aarden, pleiadisch en arcturiaans licht etc etc…

Daarnaast krijg je ook persoonlijke begeleiding van Regina waarin je je vragen kunt stellen wat heel prettig is. De hele training heeft mijn frequentie en kennis enorm verhoogd, en ik dacht dat ik al heel wat wist!

Wil je in deze bijzondere tijd een enorme boost maken in jouw bewustzijn dan raad ik je zonder meer deze training aan.

Monique

HET PAD NAAR INNERLIJK MEESTERSCHAP

Het traject staat in het teken van het verkrijgen van innerlijk meesterschap

We gaan voorbij het bekende, voorbij de grenzen van illusie, waarbij een diepe(re) verbinding ontstaat met jezelf en het Universum. Je ontdekt en integreert jouw spirituele en paranormale vermogens, die je kunt inzetten voor je eigen ontwikkeling en die van de ander.

Hier tref je een overzicht van de onderwerpen die aan bod zullen komen gedurende het traject.

;

Hogere Zelf

Het contact met je hogere zelf wordt hersteld en leert hoe je hier mee kunt werken. Je hogere zelf is een deel van je ziel dat niet in het fysieke lichaam aanwezig is, dat je beschermt en begeleid op jouw pad.

;

Werken met energie

Krijg toegang tot het volledige spectrum van de Bron en leer werken met een groot scala aan verschillende energievormen, ieder met een eigen kwaliteit en mogelijkheid om toe te passen.

;

Energetisch opschonen

Leer hoe je jouw energieveld controleert op zware energieën en entiteiten en deze gronding kunt opschonen, zodat zware energieën geen grip meer op je kunnen krijgen, wat leidt tot minder energieverlies.

;

Blokkades opschonen

Leer geblokkeerde energie in beweging te brengen en af te voeren, zodat je jezelf kunt bevrijden van oude pijnen op diepere lagen in jezelf. Je komt steeds dieper tot je kern en ervaart steeds meer vrijheid.

;

Gronden

Je ontdekt waarom gronden zo essentieel is en leert verschillende tools om jezelf te gronden en aanwezig te zijn en blijven in je fysieke lichaam. Ook leer je om de hoog frequente energie die je faciliteert te gronden.

;

Hulpbronnen

Je leert op een veilige wijze contact maken met de Engelen, Opgestegen Meesters, natuurwezens en buitenaardse wezens en hun energie faciliteren.

;

Vermogens

Je ontwikkeld je paranormale vermogens: helder voelen, zien, horen en weten. Zodat je op een dieper niveau toegang krijgt tot de energetische wereld.

;

Frequentie verhogen

Je leert wat er voor nodig is om je frequentie te verhogen én hoog te houden, zodat je bewustere stappen kunt zetten richting een leven vol liefde en innerlijke blizz.

;

Bewust manifesteren

Je leert resonantie aantrekken in je leven en je manifestatie krachten vergroten, voor overvloed op ieder vlak van jouw leven, bv: liefde, gezondheid en financieel.

;

Onvoorwaardelijke liefde

Je leert werken met de frequentie en het veld van onvoorwaardelijke liefde, waardoor de liefde voor jezelf en de ander vergroot.

;

Bron Bewustzijnsveld

Je leert werken met het veld van Source Consciousness, zodat je vanuit dit bewustzijnsveld krachtige transformaties kunt bewerkstelligen.

;

Toepassen

Alles dat je tijdens het traject leert kun je voor jezelf faciliteren, maar ook voor anderen/cliënten. Je kunt er dus direct mee aan de slag ?

Hoe ziet het traject er uit?

Gedurende een periode van zes maanden begeleid ik je op jouw pad naar innerlijk meesterschap. We gaan samen een magische reis maken, waarbij innerlijke transformatie en spiritueel ontwaken centraal staan.

Je ontvangt tijdens het traject diverse krachtige activaties, waardoor je weer bewust toegang krijgt tot het volledige spectrum van de Bron. Je leert werken met een groot scala aan verschillende energievormen en hogere frequenties. Aan de hand van verschillende oefenmomenten ga je deze volledig integreren.

Jouw persoonlijke helingsproces en spirituele ontwikkeling staan tijdens het traject centraal. Doordat we tijdens het traject met hoge frequenties gaan werken, zullen diepliggende oude emoties en blokkades aan het licht komen. Je leert hoe je deze kunt transformeren en creëert hierdoor ruimte in jouw systeem om jouw spirituele talenten verder te ontwikkelen. Je maakt de weg vrij naar een prachtig leven, vol synchroniciteit en overvloed, jouw geboorterecht!

Wat levert dit traject je op?

Je ontdekt dat je een uniek wezen bent met eigen multidimensionale kwaliteiten, die je stap voor stap steeds meer gaat belichamen. Je raakt vertrouwt met je eigen innerlijk weten, authentieke zelf en spirituele vermogens.

Je versterkt de verbinding met jouw hogere zelf, vergroot je intuïtie en leert hier meer op te vertrouwen en naar te handelen, zodat je weet wat er voor nodig is om vanuit iedere situatie jezelf gemakkelijker te herpakken en de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en met meer liefde naar de ander kunt kijken.

Je leert je valkuilen kennen en komt steeds meer in verbinding met je gevoel. Ook leer je hoe je oude pijnen werkelijk kunt transformeren en loslaten, waardoor je je vrijer en lichter zult voelen. Je wordt minder snel getriggert en mocht dit gebeuren dan ga je er op een gezondere manier mee om.

Je bouwt vertrouwen op, waardoor je dieper in contact kunt komen met jezelf en je bewustzijn vergroot.

Je bent in staat om je hart te openen en te leven zoals jij daarvoor kiest, omdat jij gaandeweg steeds meer de krachtige en bewuste creator wordt van jouw leven.

Het traject omvat:

12 energetische sessies, bestaande uit krachtige activaties, opschoningen en healingen.
Twee keer per maand krijg je toegang tot een nieuwe sessie. De sessies zijn opgenomen, zodat je deze op elk gewenst moment kunt terugluisteren in de online omgeving. Iedere sessie duurt gemiddeld een uur. Iedere sessie bevat ook een uitgebreide toelichting en verdere achtergrondinformatie, zodat er een nog diepere integratie kan plaatsvinden.

12 ondersteunende oefenmodules, om de activatie of healing volledig te integreren. Je gaat direct aan de slag met hetgeen je geleerd hebt aan de hand van krachtige oefeningen die een diepgaand effect zullen hebben op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

✔ 6 één op één coaching sessies met mij persoonlijk. Maandelijks hebben we persoonlijk contact en bespreken we waar jij tegenaan loopt of behoefte aan hebt, om verder te kunnen komen in dit traject. Ook bespreken we je reflectie- en oefenverslag. De sessies vinden plaats via Skype en duren 30 minuten.

✔ 6 oefensessies, maandelijks komen we online bij elkaar om te oefenen. Tijdens de oefensessies behandelen we de stof die we eerder in het traject hebben behandeld, zodat de informatie op een nog dieper niveau zal integreren.

 

12 maanden toegang tot de online omgeving zodat je de energetische sessies nog eens kunt herhalen of je verder kunt verdiepen in de oefeningen. Je hebt dus voldoende de tijd om het traject in je eigen tempo te doorlopen.

Dit zeggen eerdere deelnemers:

Ik wil jou oprecht bedanken voor de GEWELDIGE cursus, voor de prachtige sessies, voor de oefeningen, jouw ledenplatform (de ledensite is mijn steun & toeverlaat ;)), etc…. voor al het werk en de tijd die je erin hebt gestoken want it shows BIG TIME. Ik meen dit echt. Ik vind het iedere cent waard en de beste ‘online’ training die ik tot hiertoe heb gevolgd. De 1 op 1’s met jou vond ik een dikke toegevoegde waarde want je hebt mij inzichten gegeven die ik anders niet zou gehad hebben (ook al ga ik naar coaches etc).

Dus: een welgemeende DANKJEWEL voor al het moois dat je hebt geleverd en waarvan wij als eerste konden proeven en leren.

 De oefensessies vond ik ook heel waardevol en hopelijk komen er zo nog opportuniteiten….

 VAN HARTE BEDANKT REGINA!!!! 

Vanessa

Nadat ik al een tijdje bezig was met zelfontwikkeling en -ontplooiing, kwam ik vorige jaar “toevallig” op de site van Mahatma Healer terecht. Een jaar later ben ik ontzettend blij dat ik toen mijn intuïtie gevolgd heb. Via healings en workshops, sommige betalend én sommige gratis, ben ik terug de vrouw geworden, die ik onderweg ergens kwijt was geraakt…
Wat ik enorm appreciëer aan Regina, is dat ze ons tools aanreikt om onszelf te healen, op een manier die niet alleen mijn zelfontwikkeling, maar ook mijn zélfvertrouwen weer in de juiste richting gebracht heeft.
De laatste training die ik juist afgerond heb, nl Het Pad naar Innerlijk Meesterschap, heeft dit nog een extra boost gegeven… Deze training heeft me helemaal tot m’n eigen “ZELF” gebracht. Ik appreciëer enorm het werk en de moeite dat Regina in al haar workshops steekt en bij deze dus, op z’n Belgisch, ;-), een dikke merci voor al je steun Regina!

 

Anita

VEELGESTELDE VRAGEN?

Wanneer gaat het traject van start?

We starten op maandag 29 juni a.s. en hebt dan gelijk toegang tot de eerste module.

Hoeveel mensen kunnen er deelnemen?

Ondanks dat we online samenkomen, zijn er maximaal 22 plekken beschikbaar. Hierdoor is er voldoende ruimte voor indivuele aandacht.

Het traject is vol zodra de aanmeld button niet meer zichtbaar is. Wacht echter niet te lang, want vol is echt vol!

Ik heb nog geen ervaring op spiritueel vlak, kan ik meedoen?

Deelname is mogelijk op ieder niveau, al ga ik er wel vanuit dat je weet wat een chakra is ?

Juist omdat er ook voldoende individuele aandacht is tijdens het traject, ontvang je precies de begeleiding die je nodig hebt.

Ik werk al met energie, engelen etc. Is het traject dan wel geschikt voor mij?

Heb je al eerder een spirituele of paranormale training gevolgt en wil je je kennis en vaardigheden verder verdiepen of uitbreiden? Dan zit je bij dit traject goed!

Al heel wat energetische therapeuten en healers gingen je voor ?

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van je deelname.

Vanaf het moment dat je de beslissing hebt genomen om deel te nemen aan het Pad naar Innerlijk Meesterschap werkt de Bron/Vader/Moeder/God aan de voorbereiding van jouw fysieke en energetische lichamen. Dit is een mooi proces, dat je op verschillende wijzen kunt ervaren.

Het kan gebeuren dat dit voorbereidende proces gepaard gaat met wat ongemak als vermoeidheid, lichte griep enz. Mocht dit het geval zijn, voel dan dankbaarheid voor de zuivering en healing die je mag ontvangen en je zult zien dat het snel beter met je gaat. Dit hoort allemaal bij het proces van losmaking, ontwaking & ascensie.

Ik heb nog een vraag, wat nu?

Heb je nog een vraag? Mail dan even naar: regina@mahatmahealer.nl 

 Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ik twijfel of dit traject voor mij een goede keuze is, wat nu?

Twijfel je? Vraag dan een gratis inzicht sessie aan. Je vindt het aanvraagformulier onderaan de pagina.

Tijdens de sessie onderzoeken we of het traject werkelijk aansluit bij je behoeften en of het voor nu een goede keuze is.

Waarom kan ik je verder helpen?

Er was drie keer een burn-out, een Ayahuasca ceremonie en een lange zoektocht nodig voor ik mijn patroon inzag en begreep waarom ik maar niet in contact kon komen met mijn gevoel en spiritualiteit… Ik durf dan ook wel te stellen dat ik een aardige ervaringsdeskundige ben ?

Ik ben opgeleid tot ascensie trainer, energetisch healer en coach en werk met technieken uit de esoterie, ademwerk en mindfulness, zodat we snel tot de kern kunnen komen om de verbinding weer te kunnen herstellen.

De weg die ik heb afgelegd wil ik jou met heel mijn hart besparen, want het kan ook anders. Ben je er klaar voor?

Lieve groeten, Regina

INZICHT SESSIE

Heb je een vraag? Of wil je weten of dit traject voor jou een goede keuze is?
Vul dan onderstaand contactformulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op!

? Je gegevens zijn veilig!

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥