fbpx

WEBINAR AANBIEDING IS GELDIG TOT:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Master Class Onvoorwaardelijke Liefde

Over de Master Class

We starten de dag met een diepgaande energetische opschoning en een krachtige Matrix opschoning. Een grondige opschoning van je fysieke en energetische lichamen, waarbij implantaten (gekristalliseerde gedachtepatronen), beperkende symbolen, maar ook entiteiten worden verwijderd. Deze opschoning draagt er tevens aan bij dat jij je weer bewust mag worden van jouw zuivere zijn, zodat je weer keuzes zal gaan maken die echt goed zijn voor jou.

Daarna gaan we verder met de activering van jouw Antahkarana, de Christus Bewustzijn activering en de Christus Hart activering, zodat je in staat bent om zelfstandig te werken met de energie van liefde zonder voorwaarden, wat ook wel het Christus Bewustzijn wordt genoemd. Uiteraard gaan we deze dag ook oefenen met de energie en doen we gezamenlijk de Christus Bewustzijn Meditatie om je nog dieper in contact te brengen met het veld van onvoorwaardelijke liefde.

Ook ontvang je tijdens deze bijzondere dag een DNA upgrade en activatie én een upgrade van jouw 7 chakra’s, om zo jouw frequentie nog verder omhoog te brengen.

Na afloop van de Master Class is niet alleen je frequentie in resonantie gebracht met de bewustzijnsstaat van onvoorwaardelijke liefde, je bent ook in staat om zelfstandig met de energie te werken, voor je eigen helingsproces, maar ook voor de mensen in je omgeving of in je praktijk.

Deze Master Class is met recht een liefdevol cadeau voor jezelf en jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling ❤

Webinar Aanbieding

– Jouw bijdrage: € 125,00 nu slechts € 97,00.
– Meld je je aan met twee personen? Dan is jullie bijdrage slechts € 149,00 ( € 74,50 p.p. )

De prijs is inclusief thee en lunch.
Zodra de betaling is ontvangen is je aanmelding definitief

Praktische informatie

– Datum: Zondag 03 maart 2019
– Tijd: van 10.00 tot 16.00/16.30 uur
– Locatie: Leiderdorp (ZH)

Heb je bij ons deelgenomen aan (of sta je aangemeld voor de komende) Mahatma de Avatar van Synthese Basic Class, dan ontvang je een extra korting van € 25,00 op deze Master Class (alleen van toepassing bij aanmelding één persoon). De kortingscode kun je opvragen via het contactformulier >>>

– Kortingen kunnen niet gecombineerd worden! –

Christus Bewustzijn Hart Activatie

Over de Activatie

Tijdens deze bijzondere sessie gaan we de poort van jouw Hoger Hartchakra energetisch (verder) openen.

Het Hoger Hartchakra is een krachtige en heilige ruimte, waarin zich prachtige kristallen en edelstenen bevinden, die allemaal gereinigd en opgeschoond zullen worden tijdens de sessie. Daarnaast zal er een kristal activatie plaatsvinden die je verbindt met het veld van onvoorwaardelijke liefde, het Christus Bewustzijn.

Dit zal bijdrage aan meer bewustwording van de energie van onvoorwaardelijke liefde, waardoor je deze ook meer zal aantrekken in jouw leven ❤

Webinar Aanbieding

Jouw bijdrage: € 24,95 nu slechts € 9,99.

Praktische informatie

– Datum: Zondag 17 februari 2019
– Tijd: 21:00 uur
– Locatie: Op afstand, in je eigen vertrouwde omgeving 🙂

Disclaimer

Let op! Tijdens de Master Class en losse activatie werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het helaas ook niet mogelijk om aan deze training deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden. Heb je hierover een vraag of twijfel je? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier >>>