Algemene Voorwaarden

Aanmelden

Individuele behandeling

Je kunt een afspraak maken voor een individuele behandeling, door een e-mail te sturen naar info@mahatmahealer.nl of door het contactformulier in te vullen.

Offline workshops & trainingen

Je kunt je aanmelden voor een workshop of training door het doen van de aanbetaling, een e-mail te sturen naar info@mahatmahealer.nl of door het contactformulier in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van je deelname. Na ontvangst van de bevestiging is je deelname definitief. In deze bevestiging staan ook de adresgegevens en overige informatie.

Online workshops, trainingen of activatie

Je kunt je aanmelden voor een online workshop, training of activatie door de betaling te voldoen. Na ontvangst van je betaling ontvang je de overige informatie en eventuele inloggegevens (indien van toepassing) voorafgaand aan de activiteit.

Betaling

Individuele behandeling

Na je aanmelding voor een individuele behandeling is het mogelijk om deze direct te voldoen via bankoverschijving, iDeal, of per Creditcard. Het is tevens mogelijk om de behandeling contant te voldoen voordat we de behanding beginnen. Let op, er is geen pin apparaat aanwezig!

Offline workshops & trainingen

Voor alle één of meerdaagse offline trainingen geldt een aanbetaling van € 50,00. Deze aanbetaling kan je eenvoudig voldoen via de website. Meld je je per e-mail aan, dan zullen de betaalgegevens per e-mail aan je worden doorgestuurd. Je aanmelding is definitief zodra je aanbetaling is voldaan. Het resterende bedrag kun je (op de eerste trainingsdag) contant voldoen. Het is tevens mogelijk om het resterende bedrag voorafgaand aan de training per bank te voldoen.

Online workshops, trainingen of activatie

Betalingen voor online workshops, trainingen, activaties en het Healing Membership dienen te geschieden voor aanvang via de website van Mahatma Healer. Dit is mogelijk per iDeal, , Creditcard of bankoverschrijving (m.u.v. het Healing Membership).

Annuleren

Individuele behandeling

Het is mogelijk om je afspraak 48 uur voor aanvang af te zeggen of te verplaatsen. Na die tijd wordt het volledige bedrag van het consult in rekening gebracht.

Offline Workshops & Trainingen

Hiervoor gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Je kunt je aanmelding kosteloos (per e-mail) annuleren tot 30 dagen voor aanvang van de workshop/training. De reeds betaalde aanbetaling zal aan je worden gerestitueerd.
  • Meld je je af tot 14 dagen voor aanvang van de workshop/training, dan vindt er geen restitutie plaats van de aanbetaling. Is er meer dan € 50,00 aanbetaald, dan zal de aanbetaling min € 50,00 worden gerestitueerd.
  • In overleg, kan iemand anders in jouw plaats de training volgen.

Ik verzoek je vriendelijk met deze annuleringsvoorwaarden rekening te houden. Ik ben immers niet verantwoordelijk voor jouw keuzes.

Indien er onvoldoende deelnemers zijn voor een training, behoudt Mahatma Healer het recht de training te verplaatsen of annuleren. Je wordt hiervan minimaal 7 dagen voor aanvang van de training op de hoogte gebracht.

Online workshops, trainingen of activatie

Digitale producten zoals e-books, online trainingen/activaties of meditatie kunnen niet geruild worden. Er wordt geen restitutie verleend op aangeschafte online trainingen, e-books, behandelingen op afstand of meditaties.

Uitsluiting deelname

Mensen met een psychisch verleden (schizofrenie of psychose) kunnen helaas NIET deelnemen aan een training, healing of activatie van Mahatma Healer. Voor mensen met epilepsie* of een pacemaker* is het ook niet mogelijk om deel te nemen aan een healing, activatie of training.  

* De energie waarmee gewerkt wordt tijdens de training, healing en/of activatie is elektromagnetisch geladen. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelfs een epileptische aanval veroorzaken.  

In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist (dokter, (huis)arts, etc.) te raadplegen en adviseren wij deze training niet eerder te ondergaan zonder overleg met een medisch specialist. Bij twijfel of gegronde reden kan iemand de training worden ontzegd.  

Trainingen en behandelingen zijn géén vervanging voor medische behandelingen.  

Deelname en behandelingen zijn voor eigen verantwoordelijkheid en risico en Mahatma Healer of de trainer kan onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk worden gesteld.

Klachten regeling

Mocht je niet tevreden zijn over de dienstverlening van Mahatma Healer neem dan contact met ons op, door een e-mail te sturen naar: info@mahatmahealer.nl. Er zal dan samen gekeken worden naar een passende oplossing.

Mahatma Healer is tevens aangesloten bij de onafhankelijke Klachtenfunctionaris en Geschilleninstantie van SoloPartners. Klik hier voor meer informatie over de klachtenregeling.

Algemene voorwaarden Healing Membership

Voor de dienst ‘Healing Membership’ zijn aparte algemene voorwaarden opgesteld.
Deze kunnen gedownload worden via onderstaande button.

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Let's get social!

1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag?
Powered by