Veelgestelde vragen

Ik kan niet inloggen op de Ledensite/Healing Membership

Om in te kunnen loggen op de ledensite heb je jouw e-mailadres en wachtwoord nodig. Controleer of je het juiste e-mailadres gebruikt dat je ook hebt ingevuld bij je aanmelding.

Na je registratie voor de ledensite heb je een e-mail ontvangen met jouw wachtwoord. Ben je jouw wachtwoord kwijt? Dan kun je heel eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen.

– Ga naar de inlogpagina: https://leden.mahatmahealer.nl/login
– Klik rechts onderaan op ‘wachtwoord vergeten’ (zie afbeelding)
– Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten

Hoe download ik de mobiele app van de Ledensite/Healing Membership

Volgt z.s.m.

Hoe krijg ik toegang tot een Zoom bijeenkomst?

Bij een aantal programma’s komen we online samen via Zoom, om te oefenen, voor een Q & A of om vragen te stellen.

Wat is Zoom?

Zoom is een Cloud dienst waarmee je aan een virtuele bijeenkomst mee kunt doen. Alsof je met elkaar aan een grote tafel zit, maar dan via het internet. Om elkaar te kunnen horen en zien is het wel noodzakelijk dat je apparaat beschikt over een (externe) microfoon en webcam. Bij een laptop is dit doorgaans al het geval, net als op je mobiele telefoon.

Hoe werkt het?

Hoe gaat dat in zijn werk:
1. Download en installeer de Zoom Cloud Meetings app/programma (mocht je dat nog niet gedaan hebben).
2. Je ontvangt een uitnodiging voor de bijeenkomst per e-mail, met daarin de datum en tijd.
3. Aansluiten bij de virtuele bijeenkomst door de Zoom ID code in te vullen of de verkregen link te volgen.

Download en installeer de Zoom Cloud Meetings app/programma

Ter voorbereiding op de bijeenkomst moet je een gratis stukje software installeren. Dit moet je installeren op het apparaat dat je wilt gebruiken. Kies zelf het apparaat wat je het prettigst vindt.

Afhankelijk van je apparaat gaat de installatie als volgt:

Windows of Linux Computer:

Ga naar de download pagina van Zoom:  https://zoom.us/download
1. Download Zoom Client for Meetings (dat is de bovenste in een rij van mogelijke downloads)
2. Installeer het op je computer.

Android telefoon of tablet:
Voor je Android telefoon of tablet ga je naar de Google Play Store, zoek hier naar zoom cloud meetings app en installeer deze.

iOS, iPhone of iPad:
Ga naar de App Store en zoek naar de app Zoom Cloud Meetings. Download en installeer deze. 

Op de dag van de bijeenkomst ontvang je een e-mail met daarin de link voor onze bijeenkomst.
Zodra je op de link klikt opent er een nieuw scherm en krijg je de melding: ‘Zoom meetings openen’, klik hierop.

Ben je eerder ingelogd dan het afgesproken tijdstip?
Dan ontvang je de melding ‘Please wait for the host to start this meeting.’.
Wacht dan even tot ik de meeting open.
Je wordt automatisch doorgestuurd naar onze virtuele meetingroom als ik ben ingelogd.

PAS OP: Zorg dat je geluid uit staat
(Mute jezelf het liefst vóór dat je de zoom ingaat, anders gaat het geluid heel erg ‘rondzingen’ en echoën voor iedereen in de zoom, erg onprettig).

Ik heb geen e-mail ontvangen met informatie ter voorbereiding op een sessie

Zodra je je aanmeldt voor een energetische sessie, ontvang je altijd een e-mail met informatie ter voorbereiding voor de betreffende sessie. Deze e-mail wordt op de dag van de sessie rond 18:00 uur verzonden (tenzij anders aangegeven).

Heb je rond 18:15 uur nog geen mail ontvangen? Check dan even je Spam/Ongewenst map, daar willen e-mails nog wel eens in terecht komen, zeker als je gebruik maakt van een Hotmail account.

Ook daar geen e-mail ontvangen? Neem dan gerust even contact met mij op. Ik ben tot een uur voordat de sessies start bereikbaar, bij voorkeur per e-mail. Na die tijd ben ik mij aan het voorbereiden op de sessie en kan ik je helaas niet verder helpen.

Dit geldt ook voor betaalde (ascensie) sessies. Controleer dus ruim op tijd of je de nodige informatie hebt ontvangen. Het gebeurt gelukkig zelden, maar het kan nu eenmaal gebeuren dat mails niet aankomen.

Kom je er in het uur voor de sessie start achter dat je geen mail hebt ontvangen, heb er dan vertrouwen in dat je meegenomen wordt in de energie. Er vindt in dit geval geen restitutie van het aanmeldbedrag plaats.

Hoe weet ik of een sessie/training/traject voor mij de juiste keuze is?

Wees je ervan bewust dat je je niet voor niets aangetrokken voelt tot een (ascensie) sessie, training of traject. 

Vanuit je hoofd kun je 1001 redenen verzinnen om iets niet te doen, geen tijd, geen geld, ik heb al zoveel gedaan etc. Maar een keuze maken kan eenvoudiger zijn dan je denkt, door hierin je gevoel en hart te volgen.

TIP: Ga met je aandacht naar binnen. Haal een paar keer diep adem en maak verbinding met je lichaam. Je kunt focussen op je hart of op je onderbuik. Voel de rust en de kracht binnenin je. Haal dan de (ascensie) sessie, training of het traject voor de geest en voel wat er gebeurt in je lichaam. Voelt het licht of juist zwaar? Welke antwoorden komen in je op? Laat het gebeuren en vertrouw op je eigen wijsheid.

Hoe vaker je dit doet, hoe gemakkelijker je onderscheid kunt maken tussen de wijsheid van je hart en de rationele gedachten en (oude) patronen in je hoofd.

➤ Ik nodig je uit om niet meer om bevestiging te vragen van buitenaf, maar om meer te gaan vertrouwen op jouw gevoel van binnen en daarnaar te handelen, dan kom je steeds meer in je eigen kracht en Meesterschap.

➤ Toch nog vragen over een training of traject? Meld je dan aan voor een gratis Spiritueel Inzicht sessie. Ik denk graag met je mee en geef je gelijk een waardevolle tip die je direct kunt toepassen.

Wanneer kan ik niet deelnemen aan een gratis healing, ascensie sessie en/of training?

Tijdens healingen, ascensie sessies en trainingen word er gewerkt met hoge frequentie en energie dat elektromagnetisch geladen is. Hierdoor is het helaas in sommige gevallen niet mogelijk om deel te nemen:

– Als je een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt
– Als je last hebt van epilepsie (energie kan een aanval triggeren)
– Als je een pacemaker draagt (kan een nadelig effect hebben)

In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist (dokter, (huis)arts, etc.) te raadplegen en adviseren wij deze training niet eerder te ondergaan zonder overleg met een medisch specialist. Bij twijfel of gegronde reden kan iemand de training worden ontzegd.

Trainingen en behandelingen zijn géén vervanging voor medische behandelingen.

Deelname en behandelingen zijn voor eigen verantwoordelijkheid en risico en Mahatma Healer of de trainer kan onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk worden gesteld.

Ik ervaar kleuren/tintelingen etc. na een sessie, wat betekent dit?

Regelmatig ontvang ik na een (gratis) healing of ascensie sessie berichten, waarin bijzondere ervaringen gedeelt worden. Aan het einde van de mail wordt mij (bijna) altijd gevraagd wat deze ervaring zou kunnen betekenen.

Ik snap heel goed dat de vraag gesteld wordt, zeker als het zo’n bijzondere ervaring was. Maar probeer deze vraag niet vanuit je mind te beantwoorden. Ga in verbinding met jezelf, ga zelf voelen, je bevat zo ontzettend veel wijsheid op dit gebied ❤

Wees je ervan bewust dat de ander NOOIT jouw ervaringen kan interpeteren, want het zijn JOUW ervaringen.

Zo wijzen tintelingen er over het algemeen op dat energie in beweging is of komt, maar het kan ook zomaar zijn dat er in dat gebied iets voor je verwijderd wordt. Stel jezelf dus open en vertouw op je gevoel en intuïtie als je een dergelijke gewaarwording hebt tijdens een sessie.

Ik ervaar lichamelijke en/of emotionele klachten na een sessie, wat nu?

Als je iets vervelends in je leven ervaart ontstaat er een emotie. Zodra deze emotie geen ruimte krijgt om zich te uiten, bijvoorbeeld omdat je het wegdrukt, ontstaat er een blokkade in je systeem. Hierdoor kan energie niet meer vrij doorstromen.

Tijdens een healing ga je bewust aan de slag om deze blokkade in beweging te brengen. Dit kan betekenen dat de emotie achter deze blokkade weer naar de oppervlakte kan komen. Dit kan zich op verschillende manieren uiten:

– Je ervaart de daadwerkelijke emotie

– Je ervaart fysieke klachten zoals hoofdpijn, spierklachten etc.

– Je ervaart vermoeidheid

Zie dit als een dankbaar proces en niet als ‘lastig’ en geef hetgeen zich aandient de ruimte om er te mogen zijn.
Neem voldoende rust en ruimte voor jezelf om hiervan te herstellen.

>> Vergeet niet om voldoende water te drinken na afloop van de sessie én de dagen erna!

Neem bij twijfel altijd contact op met een (medisch) arts.

 

 

Kun je mijn toekomst voorspellen?
Ons leven bestaat uit ontelbare tijdlijnen, zowel positief als negatief, gezond als ongezond, rijk als arm etc. etc.
Jij bepaalt in ieder moment voor welke tijdlijn je kiest/wisselt en die kracht bezitten wij ALLEMAAL!
Natuurlijk is het mogelijk om in je tijdlijn te laten kijken door iemand die hierin getraint is, maar wat heb je werkelijk aan die boodschap?
Voorbeeld: Stel je voor dat je de boodschap krijgt dat je over een maand je baan verliest. Hiermee bekrachtig je als het ware die tijdlijn, omdat jouw hele focus gericht zal zijn op het verliezen van je baan. Wellicht dat er in de tussenliggende periode er zich een oplossing aandient, een andere tijdlijn, die je niet ziet omdat je zo gefocust bent op het verliezen van je baan. Snap je mijn punt 😉
Het antwoord op de vraag is dus nee.
Het is JOUW toekomst, jij KIEST!

Kun je het antwoord op je vraag niet terugvinden?

Neem dan gerust contact met mij op…

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Let's get social!

1
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag?
Powered by