fbpx

Draag jij spiritualiteit een warm hart toe?
Word dan ambassadeur ?

Vanaf nu is het mogelijk om affiliate te worden van Mahatma Healer.
Een wat…? Ja, affiliate.

Wat is een affiliate?
Affiliate is een vorm van promotie waarbij je een financiële vergoeding ontvangt voor iedere verkoop die jij hebt aangedragen d.m.v. jouw unieke promotie link.

Waarom?
Het is mijn missie om healing voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar te maken en daar kan ik jouw hulp als ambassadeur goed bij gebruiken. Jij helpt mij door mijn missie te verspreiden én ik help jou met een financiële vergoeding. Een mooie uitwisseling ?

Voor jou?
Heb je bijvoorbeeld contacten die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit, een blog of healing/coaching praktijk?
Dan zou dit een mooie extra inkomstenbron voor jou kunnen betekenen.
Onder het kopje ‘Veel gestelde vragen’ lees je de voorwaarden en vergoeding die je ontvangt.

Interesse?
Meld je dan aan door op onderstaande knop ‘Ja, ik word affiliate’ te klikken.
En maak gratis een account aan.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

Je meld je gratis aan als affiliate door op onderstaande knop te klikken. Maak een gratis account aan in het Plug & Pay Portal, door je gegevens in te vullen en te klikken op ‘Aanmelden’. Na je aanmelding en het accepteren van de algemene voorwaarden, word je automatisch doorverwezen naar het dashboard van jouw account. Hier kun je jouw overige gegevens invullen, zoals je bankgegevens, zodat we weten naar welk rekeningnummer we de commissie kunnen overmaken.

Binnen het dashboard heb je toegang tot het promotiemateriaal en jouw unieke linken die je kunt delen. Bijvoorbeeld per mail, via social media, op je website of door de link te verwerken in jouw blog.

Op het moment dat jouw contact op jouw unieke link klikt, zal de software herkennen dat de link afkomstig is via jouw account. Besluit jouw contact om binnen 30 dagen een dienst af te nemen die binnen het affiliate aanbod valt, dan zal je hier automatisch een commissie over ontvangen. 

Maken jouw contacten gebruik van deze link en worden ze lid van het Healing Membership of een andere dienst waar je commissie over ontvangt, dan , dan ontvang jij hiervoor een commissie.

Momenteel ontvang je alleen een commissie voor het Healing Membership en het online programma ‘Verhoog je Frequentie’. Mochten er in de toekomst meer diensten aangeboden worden via het affiliate programma, dan word je hier uiteraard van op de hoogte gebracht ?

Hoeveel commissie ontvang ik?

Van ieder contact dat zich aanmeld via jouw unieke promotie link ontvang jij 25% commissie tenzij anders aangegeven. Voor het Healing Membership geldt een wederkerende commissie, dat betekend dat je maandelijks commissie ontvangt, zolang jouw contacten lid blijven.

De commissie wordt maandelijks uitgekeerd. Commissiebedragen van minder dan € 50,00 worden opgespaard en betaling daarvan zal plaatsvinden in de maand waarin het totaal bedrag € 50,00 of meer bedraagt.

Hoe wordt de commissie uitbetaald?

Uitbetaling van de verdiende commissie vind plaats op het door jouw opgegeven rekeningnummer.

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥