fbpx

Blauwdruk activatie

Wat is een Blauwdruk én waar bevindt deze zich?

Om en in de Aarde bevinden zich energetische lijnen, de Axitonale lijnen, dit is een elektromagnetisch netwerk. Onze eigen energiepunten (meridianen) zijn ook verbonden met deze lijnen. Tezamen vormt dit een raster. Iedere hoek in het raster is met jou verbonden.

In het Universum bevinden zich ook energetische lijnen, de Galaxitonale lijnen. Het raster van de Aarde en het raster van het Universum zijn met elkaar verbonden. Het raster bevat hierdoor ook kosmisch bewustzijn. In het raster bevindt zich jouw Goddelijke blauwdruk.

Jouw blauwdruk laat in essentie zien wie je bent en voorziet je van jouw menselijke ervaringen. Daarnaast laat je blauwdruk zien wat je doel en missie in dit leven is. Helaas zijn de meeste mensen door allerlei omstandigheden hun blauwdruk vergeten of zijn er verstoringen ontstaan. Er zijn als het ware ‘stempels’ op onze blauwdruk gezet, door bijvoorbeeld overtuigingen van anderen. Deze overtuigingen zorgen ervoor dat we niet in onze eigen kracht kunnen gaan staan en onze ware potentie kunnen belichamen. Terwijl het juist de bedoeling is dat we deze mogen gaan benutten.

Wat kun je van de activatie verwachten?

Tijdens de activatie zullen er eeuwenoude zegels verwijderd worden, die zich voor je chakra’s bevinden. Daarna zal, met behulp van Galactische Meesters, de connectie met de Axitonalen en Galaxitonale lijnen weer hersteld worden.

Na de activatie zul je nog een intensieve Raster healing ontvangen, zodat jouw Blauwdruk extra geactiveerd en opgeschoond wordt. Alles wat niet in jouw Blauwdruk thuis hoort zal verwijderd worden. Je kunt hierbij denken aan processen die klaar zijn of niet meer met jou resoneren. Deze zorgen er namelijk voor dat stroming stagneert. Je wordt tijdens de healing als het ware ‘herbedraad’ met het raster, dit zal je meer bewustwording en resonantie in je leven brengen.

Wat kan de sessie je brengen?

– Het herstellen van de connectie met je Blauwdruk zorgt voor meer inzicht, bv in je levensmissie.

– De activatie zorgt ervoor dat het meer kan gaan stromen in je leven. Je krijgt bijvoorbeeld ineens die baan die je zo graag wilde, of er komen meer klanten in je praktijk etc.

– Je gaat ervaren dat je meer in je kracht gaat staan.

– Je zal meer balans in je leven ervaren.

Tijdens deze bijzondere activatie wordt de connectie met jouw Goddelijke Blauwdruk hersteld.

Praktische informatie

Datum: Woensdag 01 juli 2020
Tijd: 20:00 – 21:00 uur
Locatie: Op afstand (geen webinar)
Bijdrage: € 24,95 incl. BTW

 

Aanmelden is niet meer mogelijk!

Ben je lid van het Healing Membership?
Dan ontvang je 25% korting op deze bijzondere activatie.
➤De Kortingscode kun je HIER terugvinden binnen het Healing Membership.

Nog geen lid?
➤ Meer informatie over het Healing Membership lees je HIER!

Let op! Tijdens de activatie werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het helaas ook niet mogelijk om aan deze activatie deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥