fbpx

HET HEALING MEMBERSHIP
★★ Jubileum aanbieding ★★

** MELD JE VANDAAG NOG AAN VOOR HET JAARABONNEMENT EN ONTVANG EEN WAANZINNIGE BONUS **

3x deelname aan de ascensie sessie Divine Soul Retrieval t.w.v. € 66,00

Een Soul Retrieval is een krachtig ritueel waarbij een verloren zielsdeel wordt teruggehaald, dat je door een traumatische of schokkende ervaring bent verloren. Het verliezen van een zielsdeel is een soort beschermingsmechanisme, een manier om de emotionele pijn van het trauma te overleven.

Deze ascensie sessies zijn heel waardevol in je helingsproces, omdat het je helpt letterlijk meer van jezelf terug te krijgen, dichter bij jezelf te komen en je helpt om meer in je eigen kracht te komen staan.

Data: 20-11-2019, 12-2019, 01-2020

* Deze aanbieding is alleen geldig als je je aanmeld voor een jaarabonnement!

JUBILEUM AANBIEDING VERLOOPT OVER:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Herken je dit …

 • Je wordt s’ochtends wakker en voelt je down, de dag moet nog beginnen en het liefst kruip je ver onder de dekens en zou je de dag willen overslaan…
 • Je hebt een fikse ruzie gehad met je partner, vriendin, collega of familielid en voelt je erna moe, of misschien zelfs nog wel boos of verdrietig…
 • Ineens word je geconfronteerd met een emotie, uit het niets, maar het komt nu écht niet uit, je hebt er geen tijd voor, je hebt er geen zin in of voelt (onbewust) de neiging om de emotie (uit angst) weg te drukken en merkt dat je afleiding wilt zoeken in bijvoorbeeld eten, Netflix, roken etc…
 • Je voelt je moe en zit niet lekker in je vel, komt er een winterdepressie aan? Je kijkt absoluut niet uit naar de komende donkere, grauwe wintermaanden en zou het liefst deze periode willen overslaan…

Wat doe je in zo’n situatie …?

Het zijn situaties die ons allemaal wel eens overkomen. Er is een emotie die aandacht vraagt. De emotie wil gezien worden, gevoeld worden. Dat is iets wat we niet gewend zijn en niet geleerd hebben. Maar door aandacht te besteden aan de emotie, door deze te uiten, kun je jezelf hiervan bevrijden. Energie kan weer vrij stromen en dat zorgt ervoor dat jij je krachtige zelf weer mag gaan zijn.

Een healing, energetische opschoning of meditatie kan je helpen om emoties die vast zitten of waar je mee in ‘gevecht’ bent los te laten. Tijdens een healing of energetische opschoning breng je de geblokkeerde energie weer in beweging. Daarnaast leer je hoe je met aandacht bij jezelf blijft en de liefde voor jezelf vergroot.

Mijn ervaring …

Toen ik twee jaar geleden in een burn-out zat hebben de vele sessies die ik ontvang mij er letterlijk doorheen geholpen. Ook al werkte in toen al jaren zelf met energie, ik was te moe om mezelf een healing te geven. Dankbaar was ik dan ook voor mijn partner en vrienden, waarbij ik altijd terecht kon voor een healing of energetische opschoning. Dit stelde mij in staat om op een steeds dieper niveau te onderzoeken wat de burn-out had getriggert en was ik in staat om het gevecht met mezelf los te laten. Eindelijk kon ik mijn emoties toelaten, doorvoelen en loslaten. Dat was ook echt wel nodig, want dit was inmiddels burn-out nummer drie…

Ik weet hoe fijn het is om een healing te ontvangen …

De vele healing- en meditatiesessies hebben mij weer in contact gebracht met mijn gevoel. Maar helaas heeft lang niet iedereen het geluk om zo’n super fijn netwerk om zich heen te hebben met healers en therapeuten. Daarnaast is om hulp vragen voor vele van ons lastig, zeker als het niet goed met je gaat en je je niet op je best voelt. Terwijl ondersteuning dan juist heel welkom is. Hoe fijn is het dan als je gewoon ergens kon inloggen om een sessie te ontvangen, precies wanneer jij het nodig hebt…?!  

Wat is het Healing Membership?

Het Healing Membership is de (online) plek waar je dag en nacht terecht kunt voor jouw helingsproces en spirituele groei, ongeacht waar jij je bevindt. Alles gaat op je eigen tempo en je start een sessie wanneer jij het nodig hebt.

Alle sessies zijn opgenomen middels audio. Je kunt ze dus beluisteren zo vaak én wanneer jij wilt. De sessies zorgen ervoor dat je onbeperkt aan de slag kunt met het loslaten van emoties, oude patronen, overtuigingen en blokkades, zodat je kunt groeien naar een leven met onbegrensde mogelijkheden.

Ik ben van mening dat een healing altijd én voor iedereen toegankelijk zou moet zijn…
En dat is dan ook mijn missie met het Healing Membership! 

Inhoud Healing Membership

 • Losse healing sessies met verschillende thema’s
 • Blessings: Een krachtige energieoverdracht, die via de kruin plaatsvindt, voor inzicht en transformatie
 • Geleide meditaties
 • Energetische opschoningen
 • Chakra Transformatie serie, waarbij je de chakra’s beter leert kennen, incl. healing sessie voor ieder chakra
 • Aandacht training, gebaseerd op Mindfulness technieken om met aandacht bij jezelf te blijven
 • Healing programma: Reis door je lichaam, je innerlijke gids
 • Online training: Herstel de verbinding met jezelf
 • Meditatie training
 • Maandelijks een volle maan healing & opschoning

Healing: Zodra je een emotie onderdrukt vormt er een blokkade in je lichaam. Energie kan niet meer doorstromen en er kunnen zelfs fysieke klachten ontstaan. Een healing brengt geblokkeerde energie weer in beweging. Er zijn healingen met verschillende thema’s en verschillende energievormen beschikbaar.

Clearing: Een clearing is een intensieve energetische opschoning van jouw energieveld, waarbij blokkades en zware energieën worden verwijderd. Momenteel zijn er drie energetische opschoningen beschikbaar binnen het Healing Membership. Daarnaast ontvang je rond de jaarwisseling een aparte opschoning om de energie van het voorgaande jaar los te laten.

Meditatie: Meditaties brengen rust, inzicht en verminderen stress. Er zijn verschillende geleide- en stilte meditaties. Daarnaast is er ook een meditatie training beschikbaar, zodat je je meditatievaardigheden kunt oefenen. Ook is er een meditatie serie gebaseerd op mindfulness technieken om je aandacht te trainen en meer aanwezig te zijn in het moment. Geniet en ontdek de essentie van het leven.

Overige sessies en programma’s: Tot slot zijn er sessies en programma’s beschikbaar om in contact te komen met je lichaam en emotionele ladingen los te laten.

Alle voordelen van het Healing Membership op een rijtje

 • Na aanmelding heb je direct toegang tot alle sessies en content: je kunt dus direct aan de slag!
 • De sessies zijn 24/7 beschikbaar, wanneer jij ze nodig hebt.
 • De sessies zijn voor je opgenomen, beluister de healing, meditatie, opschoning of blessing waar én wanneer jij wilt. Altijd al eens een sessie willen ontvangen in de natuur? Geniet ervan!
 • Regelmatig wordt er nieuwe content toegevoegd, zoals de online training Herstel de verbinding met jezelf. Je kunt dus in je eigen tempo alle lessen doorlopen.
 • Je kunt de sessies zo vaak herhalen als je wilt, ze blijven altijd beschikbaar (met uitzondering van eindejaarssessie).
 • Deel ervaringen met andere leden in een besloten omgeving.
 • Maandelijks een gratis Volle Maan Healing & Opschoning (alleen voor leden).
 • Ontvang aantrekkelijke kortingen op activiteiten buiten het Healing Membership.
 • Gratis app, zodat je de sessies nog gemakkelijker op je smartphone kunt beluisteren (vanaf december 2019 beschikbaar).

 Alvast een voorproefje…

Om een idee te krijgen hoe een sessie in z’n werk gaat, kun je hier een stukje van een healing beluisteren, afkomstig van de Gold Healing (deze energie brengt heling op emotioneel vlak).

Druk op de oranje button om de audio te starten! 

Ik geef je mijn 100% tevredenheidsgarantie! 

Blijkt na je aanmelding dat je toch niet helemaal tevreden bent? Dan kun je het Healing Membership elke maand opzeggen (m.u.v. het jaarabonnement). Je zit dus nergens aan  vast. De reden dat ik deze 100% tevredenheidsgarantie toevoeg, is omdat ik ervan overtuigd ben dat je veel profijt behaalt uit het lidmaatschap!

 

Ervaringen van leden

Ik ben ontzettend blij met het abonnement. De healingen hebben mij al zo ontzettend goed geholpen!!

Elise

Wat een mooie site en wat een bijzonder initiatief! Ik ben er echt heel blij mee, hele fijne healingen en meditaties ❤

Mieke

Ik kon wel wat support gebruiken tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Het healing abonnement bleek een goede keuze! Dankjewel, ik geniet er nog steeds dagelijks van!

Patricia

Het Healing Membership is fantastisch met een divers aanbod ter ondersteuning van zelfontwikkeling en healing. Complimenten daarvoor! Het is overzichtelijk, inhoudelijk en ondersteunen met theoretische informatie. Ook het persoonlijk contact wat altijd mogelijk is is prettig en je bent verzekerd dat je een replay terugkrijgt. Ik ben blij met mijn lidmaatschap en dat dit alles op mijn pad is gekomen…

Joanna

JUBILEUM AANBIEDING VERLOOPT OVER:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Praktische informatie

 • Voor slechts € 14,95 per maand heb je direct toegang tot alle sessies van het Healing Membership.
 • Kies je voor het nog voordeligere jaarabonnement, dan is de bijdrage € 149,00 per jaar (i.p.v. € 179,40) én ontvang je de bonus: 3x deelname aan de divine soul retrieval t.w.v. € 66,00 cadeau ♥
 • De opzegtermijn bedraagt 14 dagen (na afloop van de termijn periode), ongeacht hoe lang je lid bent, je zit dus nergens aan vast 🙂

** MELD JE VANDAAG NOG AAN VOOR HET JAARABONNEMENT EN ONTVANG EEN WAANZINNIGE BONUS **

3x deelname aan de ascensie sessie Divine Soul Retrieval t.w.v. € 66,00

Deze ascensie sessies zijn zeer waardevol in je helingsproces en helpen je letterlijk meer van jezelf terug te krijgen en dichter bij jezelf te komen, zodat je steeds meer in je eigen kracht komt te staan.

Data: 20-11-2019, 12-2019, 01-2020

Wil je liever een maandabonnement en geen gebruik maken van de bonus?
Klik dan hier >>>

Na je aanmelding word je automatisch doorverwezen naar een registratiepagina, klik de website dus niet weg. Je ontvang vervolgens een e-mail met jouw persoonlijke inloggegevens.
Hiermee heb je direct toegang tot het Healing Membership en alle sessies.

Heb je al een account op de Mahatma Healer ledensite? Dan wordt het Healing Membership hier aan toegevoegd en ontvang je geen nieuwe inloggegevens.

Wil je je abonnement opzeggen? Stuur dan een e-mail naar info@mahatmathealer.nl.
De opzegtermijn bedraagt 14 dagen.

Contactgegevens

Regina van Eijk
'Leven vanuit Verbinding'

info@mahatmahealer.nl
06 - 47 149 403

Download de gratis
Healing app ♥